sannaveronicasvensson

Alla inlägg under december 2010

Av Sanna Svensson - 28 december 2010 12:14

Eftersom jag typ nyss vaknat,1,5h sen så har jag bara hunnit ätit lunch än och det vart kycklinggryta och strips,och juice till.


Och det här vart nog det kortaste inlägg jag skrivit på länge!;o

Av Sanna Svensson - 28 december 2010 12:05

Vet knappt vad det är för dag idag men tror att det är tisdag iallafall.Men borde vara det eftersom vi tränade igår,och träningen gick förövrigt piss för oss allihopa tror jag....min orsak var att det som vanligt var kaos i mitt huvud,menmen!


Har fortfarande inte haft internet så har inte kunnat blogga.Typ.Eller nej,men nästan iallafall!Så har väl ett antal inlägg på den där listan så är väl bara att börja,hade tänt att skriva några stycken idag iallfall,har väl inget bättre för mig vad jag vet än!


Så vad gör vi?

-Nu kör vi!

Av Sanna Svensson - 25 december 2010 16:17

Har inte kunnat blogga på ett tag nu fö har inte haft internet,förutom på telefonen då men då hade ju pengarna rullat iväg.

Men får väl sammanfatta dom här dagarna lite snabbt genom att säga att det har varit kanondagar!(y)

Har haft riktigt bra sällskap,god mat och en massa bra presenter!Nöjd är bara förnamnet!(y)

Får se om jag lägger upp nå bilder på det jag fått men det blir efter att jag köpt systemkameran.För nu har jag fått pengar+att bror betalar allt som fattas!

Bästa bror i världen!<3


Men nu så säger mammsen att vi ska åka tillbaka till mormor och morfar så är väl bara att haka på då!

Får se när nästa inlägg dyker upp,visar sig!

Love!<3


saknardighjärtat!<3

Av Sanna Svensson - 21 december 2010 20:21

Men jag är en sån som typ aldrig använder handväska,så därför skriver jag istället om det som finns i mina fickor vanligtvis:


*Mobilen

*Skåpnyckel

*Hörlurar

*Tuggummipaket(2-3stycken oftast)

*Läkerol/halstabletter

*Hårspännen/snoddar

*Lösnagellim

*Använda lösnaglar

*Pengar

*Gamla biljetter,kvitton,lappar,godispapper mm

*Smink

*Lösa tuggummin

*USB-minne(ibland)

*Penna

*Sudd

*Och en massa annat skräp!


Som tur är så har jag 4 stora fickor på jackan som gör att jag får plats med allt utan att det märks!En gång hade jag deo,parfym och mascara i 1 ficka,och det syndes ändå inte!(y)

Av Sanna Svensson - 21 december 2010 18:52

Eftersom alla skrivit att det är jullov ska inte jag vara sämre!

Dagen såg ut så att det vart en kort samling innan vi knatade iväg till kyrkan och sen tillbaka till klassrummet igen,för att få våra betyg-helt okej för att vara första gången tycker jag!(y) en sak som jag vart nöjd,men riktigt,riktigt förvånad över var att jag fick ett VG i bild.....nästan så man undrade om Onischi blandat ihop mig med någon annan!;O menmen!Hon lär väl lära sig namnen till nästa år,och då ser det nog annorlunda ut!

Efter skolan så vart det hemfärd till berget med Malin,och med henne spenderade jag resten av eftermiddagen.Eftersom vi vet att vi är grym på att baka så skulle vi självklart göra det-två sortes kola,varav en vart bränd och aftereight-rutor.Mums!:) efter baket så vart det kortspel,som jag förövrigt suger på och sen kolaätning i sängen som sedan urartade i kolakring-tack Malin!;)

Nu på kvällkvisten har jag inte gjort så mycket.....slappat,spelat gitarr och duschat.Nu ska jag skriva ett till inlägg och sen städa ihop lite på rummet,och sedan börja kolla på film,hur långt jag hinner se visar sig!:)


Och Sara!Måste återigen tacka för dom otroligt fina och störda julklappar jag fick av dig!Bäst du är!<3

Av Sanna Svensson - 20 december 2010 17:06

Mina föräldrar är inte tillsammans längre,som ni antaglingen förstod i förra inlägget,men dom är otroligt bra iallafall!


Min mamma som heter Eva Östlund(Svensson) är 45år gammal och jobbar just nu som....hemmafru,eller vad man ska säga!Hon är hemma med min lillebror nu,och har varit i drygt 6månader.Annars så jobbar hon i församlingshemmet i Sveg.

Jag och mamma är inte ett dugg lika till utseendet men väldigt lika(eller olika kanske man ska säga) i sättet!Vi håller ständigt på att småtjafsa,men mest på skoj!Fast ibland så händer det ju att vi bråkar på riktigt och då är det inte roligt kan jag ju säga!


Men pappa heter Ingemar Aronsson och han är nyfyllda 55 år.Just nu så är han sjukskriven pga av axeln,men annars jobbar han som kranförare i Norge och det har han gjort i snart 6år tror jag.Så händer väldigt ofta att det pratas norska när jag är hos han,och det är vanligtvis varannan helg.

Pappa är jag lite mer lik,men inte speciellt mycket egentligen,typ bara min älskade näsa.....x) men även där så är jag lik han isättet,fast på ett annat sätt.Han tar allt lite "stille og rolig" men när han väl kommer på något,då jäklar!

Några andra saker som är typiska för pappa är att han oftast reser utomlands två gånger/år och att han är en otroligt dålig förlorare!Han är seriöst värre än killarna i klassen(sorry!)

Men tycker om han lika mycket för det,jag är ju trots allt "pappas lilla flicka",enligt han!


     


"mamma säger att hon är en stekare,men undrar vem av dom som är det egentligen!?"

Av Sanna Svensson - 20 december 2010 16:07

Dagen har varit riktigt rolig,och oseriös på många sett och vis!

Började med en kort samling innan vi gick för att kolla på film.Filmen var väl helt ok,fast äcklig!

Resten av av dagen så kollade vi på innebandy,drygade och jag och Sara visade våra skills!Bilder kommer!

Kan ju bara sammanfatta dagen genom ett ord-GRYM!Har garvat som en tok hela dagen,bäst var ju nästan när jag och Sara skulle gå på gympan och jag hade glömt att jag hade mjöl i hela ansiktet...säger bara-Tack Sara för att du såg det!

Nu i eftermiddag så ska jag inte göra ett dugg hade jag tänkt....ska väl......blogga ett till sånt där inlägg och sen kanske på träning-hoppas till tusen,är taggad som bara den!(y)

Men somsagt,inom kort så kommer ett till inlägg!           

Av Sanna Svensson - 20 december 2010 11:44

Sara Östling är bara bäst! jag älskar verkligen hon!!
Asså ärligt hon är coolast. :)


love Sara von osten östling!<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards