sannaveronicasvensson

Alla inlägg under december 2010

Av Sanna Svensson - 19 december 2010 22:30

Ja,jag heter Sanna Veronica Svensson,fast det kanske ni visste pga bloggtitlen menmen!Jag bor iallafall i Duvberg med min mamma Eva,Lillebror Lucas,låtsassyster Maja och hennes pappa Jan.Och en kanin och hönor och en tupp,men tro inte att jag är någon bonde för det,vet knappt vad dom heter och hur dom ser ut så!I vissa stunder är jag snarare motsatsen till bonde,är ibland lite smått shoppingberoende,nagelfixade och kan stå och fixa håret i timmar,ja ni fattar!Fast måste ju erkänna att beroendet efter tuggummi är större än shoppingen....


När jag inte går i skolan och pluggar som en tok(typ,nästan iallafall)så tränar jag curling som jag gjort sedan i 4:an,typ,umgås med folk och håller på med musik.Tillbringar många timmar med hörlurarna i öronen,som dock fått lite smådamp,ifall ni ville veta liksom,och så händer det att gitarren åker fram. Och sen så pluggar jag ju lite till förstås!


Sport har alltid haft en stort plats i mitt liv,har hållt på med allt mellan himmel och jord tror jag!Men nu är det curling som gäller,fotbollsskorna står lite på hyllan just nu men får se om dom åker fram till våren igen!


Som ni alla säkert redan vet så är jag ju dalkulla egentligen med rötter ifrån Mora,där jag har...all min närmsta släkt!Så när jag är där så är jag hos min pappa Ingemar och hans sambo Ann-Christine(kallas Anki) eller hos min storebror Marcus.Har även två syskon till,Andreas och Angelica.Och för er som inte har det helt klart för sig hur mitt "syskonträd" går så är det:

"Mammas sida"-Marcus och Lucas

"Pappas sida"-Angelica och Andreas


Har inget syskon som har samma föräldrar som jag,faktiskt ganska skönt tycker jag då!


Men åter till "Moraämnet"! Jag och mamma flyttade hit dagen innan jag skulle börja 4:an för att hon hade träffat Jan.Var ju faktiskt så att från början så tyckte jag att det var pest och pina-i vissa stunder hatade jag stället,men ju längre jag har bott här,ju mer tycker jag om det!Redan i 5:an så hade jag bestämt mig för att jag skulle flytta tillbaka till Mora så fort jag fick chansen men har ångrat mig,väldigt mycket också!Just nu skulle jag aldrig kunna flytta härifrån och det är framförallt för att jag har så otroligt underbara och fina vänner här,och för er som inte visste det,så har jag ju gått och skaffat pokjvän-den finaste människan på jorden-Marcus!Utan honom så hade jag nog inte klarat vissa dagar,men när han kommer in i tankarna(vilket han gör väldigt ofta)så går allting genast lite lättare! kärlek till han!  

Och en liten bild på det så blir det kanoners hoppas jag!


  

Av Sanna Svensson - 19 december 2010 22:19

Var längesen det vart ett inlägg,men blir ändring på det nu.Typ

Har ju somsagt varit sjuk tors-fre så dom dagarna har mest tillbringats i liggande ställning i sängen med hörlurarna i öronen.Och så har jag sovit,sovt och sovit!Har ju ett antal timmar att ta igen så!

Lördagen tillbringade jag hemma fram till...ja....18-19 tiden kanske,då jag åkte ner på Sveg för att övernatta där.(y) och kom hem därifrån vid typ....ja...ingenaning!Eftermiddag iallafall!

Nu på kvällskvisten så har jag typ inte gjort ett dugg,spelat lite och duschat!

Ska snart skriva ett sånt där "Dag 1" inlägg,medans jag väntar på att tröttheten kommer smygande!(så fattar ni,två inägg på en kväll!?;O)



Av Sanna Svensson - 16 december 2010 12:06

jag har gått och blivit som typ alla andra i min närvaro-sjuk!

Fast eftersom jag inte är som alla andra så har jag inte blivit förkyld utan har troligen fått början till ett migrän-anfall eller nått sånt kul!Mådde som ett as i morse med illamåendet som stod upp i halsen så det vart inge skola idag då....men hoppas verkligen på skola imon...tror jag typ dör annars.Fast om det skulle vara migrän så är ju inte det så speciellt troligt att ni får se mig på skolan...:/ väldigt tveksamt om det blir match ikväll också!:(

Men nu måste jag sluta skriva om en massa tråk bara,så skriver om gårdagen istället!


Började med att jag försov mig en timme,börjar bli lite av en (o)vana...så typ flög upp ur sängen och vidare till "putsbordet".Hur det gick till vet jag inte,men jag hann bli klar!;s

Dagen började med idrott-tops,och det suger jag på!Fast fick ändå ett gott skratt när Jennie gjorde världens vurpa!Ibland fattar jag inte hur du lyckas(återkommer till det)

Sen vart det musik och då fick vi reda på betygen-Nöjd!

Sen biologi och engelska,och där var det som vanligt,skulle ha fårr reda på betygen i engelska men hann inte med det så.

Efter lunchen vart det svenska och franska och där så var det också helt vanliga lektioner!

Efter skolan var det hem och slappa lite och äta innan ner på träning,där vi körde match typ hela tiden-skojjsigt värre,typ!

Sen följde jag med Amanda hem en sväng innan jag och Marcus åkte till familjen Herrdin där det var julbak så det stod härliga till!Tyvärr så hade(om jag fattade rätt)hälften av baket hamnat någon annanstans än det skulle,nämnligen på golvet....

-Ibland fattar jag inte hur ni lyckas,fast det värsta är väl att jag inte ens är förvånad!

Sen vart det hem till Kurki igen innan mammsen kom och hämtade mig!


Och sen angående det förra inlägget så tror jag närmare bestämt att jag ska göra en såndär...ja vad det nu hette!Så är väl bara att hålla utkik efter det då!


Love!



Av Sanna Svensson - 14 december 2010 17:16

Det där fick jag höra ett antal gånger igår av mina kära vänner!Var ju nästan så jag började får skavsår i öronen!Men jag tycker ju om er lika mycket iallafall!


Gårdagen bjöd på en massa tok!Hade inga riktiga lektioner utan "kompisstödjardag" så var ju ganska skönt det då!

Efter skolan var jag med min gullunge Sara von Osten Östling(som för övrigt var sjuk idag..:( ) och vi gjorde väl det vi brukar,kolla på Tv,prata och skratta som bara den!

Klockan 19.00 vart det kyrkan och lucia med Sara,Hanna,Marcus,Börje och Pernilla.Ammanda tod för sången hon!(y) riktigt fint!

Sen vart det hemskjussning av tjejor och en historialektion av Sara....haha vad bra man kan vara alltså!x) när den var slut följde jag med Marcus hem där jag var en snabbis innan det vart hemfärd!


Idag! Dagen började med ett härligt matteprov! Jag kärlekar verkligen när man kommer till skolan halvt död och vet att man ska sätta sig i bänken och gnugga geniknölarna tills det slår gnistror av dom!Men provet kändes då bra iallafall,så får hoppas att resultatet också blir det!

Sen vart det biologilektion och där var det bara prata och skriva lite-som vanligt!

Sen lunch innan en rolig So-lektion och jag har sagt det förrut men säger det igen -Vår So-lärare är inte som alla andra!

Sista lektionen var det(om jag fattade rätt) sista hemkunskapslektion och då var det julbord för hela slanten!Riktigt mysigt om jag får säga det själv!


Nu i eftermiiddag har jag inte gjort ett dugg!Suttit vid datorn och kollat på tv....som vanligt!
Men ska väl strax börja göra mig klar inför att åka ner på Sveg för att gå på julkonsert med Malin och Amanda(tror jag).Det gillas!(y)


Sitter även och klurar på att jag ska göra sånt som många bloggare gör nu...men vet inte....går ju några dagar mellan inläggen men det här kanske skulle vara ett bra sätt att göra så ja bloggar lite oftare...

Så här ser det ut iallafall:


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Min bästa vän
Dag 06 – Platser jag besökt
Dag 07 – Vad är kärlek?
Dag 08 – Mina drömmar
Dag 09 – Min favoritfilm
Dag 10 – Mitt favoritminne

Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Ett ögonblick
Dag 13 – Min första kärlek 
Dag 14 – Det här upprör mig
Dag 15 – Det här får mig att må bättre
Dag 16 – Det här får mig att gråta
Dag 17 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 18 – Mina rädslor
Dag 19 – Min favoritplats
Dag 20 – Det här saknar jag

Men får klura lite till tror jag....hm......



Love!<3

Av Sanna Svensson - 12 december 2010 22:57

"Lycklig,lyckligare,Sanna Svensson"


  

Av Sanna Svensson - 9 december 2010 20:00

Överskriften är ett citat av Jennie som kom på gympalektionen när vi skulle äga ut alla på badmintion...hur det gick var ju en annan sak men inställningen var det ju inge fel på iallafall!

Dagen har gick i en väldans fart iallfall!

Började med bild och vår bild lärare är så mesig så typ ingen jobbade riktigt seriöst(som Sara skulle ha sagt).Efter bilden var det dags för svenska och då vart jag klar med min uppsats i sista minuten,men vart även väldigt nöjd med min lilla snyftare.....

Sen var det lunch.

Efter lunch var det dags för en härlig mattelektion...fast jag och Jennie pratade hon bort hälften!

Sen så var det ju gympa och jag säger då bara en sak-vilken klass man går i!Man garvar ju ihjäl sig varje lektion...ojojoj!

Sista lektionen var So och där var det filmtajm och lite skrivning!Men jag diggar ändå Magnus uttryck bäst- Lycka till när du dör!


Efter skolan vart det taxiresa hem till en massa plugg...har engelskaprov imon...kanonkul!Men det är faktiskt det ända läxförhör/prov jag har imon!(y)


Vart ett ganska långt inlägg men var ju ett tag sen jag bloggade " på riktigt" också!


  


...

Av Sanna Svensson - 8 december 2010 22:03

Har typ inte haft tid att blogga på jättelänge,och det har jag egentligen inte nu heller men slänger bara in ett inlägg om att jag lever,och jag är väldigt,väldigt glad! 


   

Av Sanna Svensson - 4 december 2010 12:28

   Ja,vad ska man säga...kan inte "säga" något annat än- :")   

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards