sannaveronicasvensson

Alla inlägg under april 2011

Av Sanna Svensson - 20 april 2011 17:52

Vaknade med ett dunkanade huvuvd och illamående,men åkte iväg till skolan och ledde en gympalektion och kollade på musikhistoriefilm.Gympan gick väl bra,jag och Nils stod mest och snacka och garva som tokar så! Musikfilmen sög,men det var ju inget oväntat.Sen knatade jag till mammsen,och hon skujssade hem mig.La mig i sängen och sov ett tag,ingen aning om hur länge.När jag vaknade mådde jag lite bättre iallafall,så blir förhoppningsvis skola imon,känns så nu iallafall!


Dock så gjorde mamma min dag idag! Tycker om henne väldigt mycket nu ja!


 

Klick!

Dock så blir det nog en påsk utan telefon,återigen,men sen så,är jag mitt vanliga mobilberoende tillbaka!


Med det avslutar jag mitt inlägg.

Hörs hej!

Av Sanna Svensson - 19 april 2011 18:42

Detta väder alltså,det är ju helt underbart! Visst är jag avensjuk på pappa,men inte alltför mycket,är ju inte helt fel att vara hemma nu heller precis!

Dagen har varit riktigt najs! 3 inte alltför ansträngande lektioner,eller ja ett matteprov som kändes bra iallafall,dock är chansen stor att resultatet blir ett annat....

På so:n satt jag och Karin mest och garva hela tiden! Nils och Rasmus,vilka stjärnor alltså!

Även på konfan lyste Rasmus till! När vi stod och lekte nått där man skulle skrika vid speciella tillfällen så var det ju såklart han som gav till ett tjut,när han inte ens skulle....Vart då ett asgarva från min och Hannas sida! Jag säger bara: So Rasmus style!

Efter den ganska så roliga konfan drog jag och kameran ut på en liten dejt i finvädret,resultat kommer en vacker dag när tiden stannat.Typ

Här kommer iallafall någon bild ifrån kvällen med HännäBänänä:


     

kommer förhoppningsvis upp ett album på facebook med en massa bilder sen!

 

Men nu måste jag plugga ja...suck!


Hörs hej!


Dagens:

(magnus) -Och Jennie,är hon borta hon?

(alla) -Mmm

(magnus) -Vådårå?

(rasmus) -Hon var i Härdal och fick härdalbaciller!


Av Sanna Svensson - 18 april 2011 20:17

Idag innan engelskan så märkte jag att det lät som om någon hällt 1 liter sand i min telefon+att den var död,så på engelskan så tog Larsson och Jonas beslutet att försöka hitta felet till det.Sagt och gjort.Dom plockade fram den ena saken efter den andra ur min älskade telefon,och efter den behandlingen var den om möjligt ännu mer död.Stendöd Resten av den dagen planerade jag hur jag skulle säga till mammsen att telefonen var sönder,och att jag skulle behöva ett antal tusen till en ny..Nu är det iallafall gjorde,och helt förstörd vart hon inte,speciellt inte efter att jag berättat att pappa pratat om att köpa en telefon till mig! hoppas!


 

kör på en bild från i sommras då!

 

För övrigt så har dagen varit helt okej,gått i en rasande fart!

Garvat som vanligt på lektionerna.Jag och Karin höll typ på att dö när Rasmus och Birk satt och försöka sy på slöjden,kom ut ett antal svordommar ur munnarna deras om jag säger så.

Idag har det även blivit en hel stek också,riktigt gött väder!

Hoppas på det även imon när jag slutar 12.35 typ.Den som lever får se helt enkelt!


Dagens:

( rasmus) - Men hur fan ska det här vara? Vart är fram och bak på den här?,säger han samtidigt som han vrider och vänder på sitt nysydda linne.

( birk ) - Men kolla vart lappen är då!

Av Sanna Svensson - 17 april 2011 20:14

Här var det inte mycket uppdaterat om man säger så,men har typ inte haft tid!

på torsdag var det plugg som gällde,tror jag iallafall,och i helgen har jag haft fullt upp med först skola då,sen Malin,Hanna och åter Malin. Då kan ni ju säker räkna ut att det inte finns tid för datorn,men nu så!

I fredags så vart det först en brorunda med Malin innan vi gick och kollade på killarna när dom spelade fotboll.Sen på kvällen vart det en härlig myskväll uppe i huset! Eller ja,vart ju som vanligt en hel del tok också,men det hör ju liksom till!


På lördagsförrmiddagen så vart det lite träning och sen slappa lite HännaBänänä kom hit. Vi roa oss med att prata,chilla,spela kort och kolla på Glee. Sen drog vi oss först ner i byn och hämta guran min,och sen knatade vi upp igen och spelade på den.Riktigt skojjsigt! Även denna kväll vart det dunka musik och lite annat tok också.Filmtittning vart det också,dock somnade både efter ett tag...

När vi vakna vart det kolla klart på filmen och äta lite innan hon skulle hem.När hon åkt så roade jag mig med att fota en massa! Hanna lärde nämligen mig lite nytt om kameran. Smakprov:


 


Efter ett tag så kom Malin upp och då vart det lite puts innan vi kilade ut och fotade typ 320 bilder.Och här kommer även ett smakprov från det:


 

När vi fotat klart vart det film,närmare bestämt " I rymden finns inga känslor". Diggar den filmen skarpt ja!


Men nu så ska ja gå igenom alla dessa bilder...suck!


Helgens:


(jag) - Malin du har något på din vad!

(malin) - Vad!?


Av Sanna Svensson - 14 april 2011 19:43

Ja,det är precis vad man får i detta underbara väder,så himla härligt!


Har varken orkat eller haft tid att blogga fören nu,fast egentligen måste jag ju plugga men jaja,det sket man väl i! dom har dagarna har jag mest gått och stekt hela tiden,skola och kyrkan.Mitt liv typ. Onsdagen var ju ganska chill på nått jävla sätt.En massa dryg och garv,jämt och ständigt!

Efter skolan vart det hem och steka innan jag,Hanna och Joel gick på gudtjänst,som ja,den var inte så himla intressant precis så vi roa oss på annat sätt.


Gårdagens:

(jag) - Men hallå,när man mjölkar korna i Japan så borde det ju komma ut milkshake istället för mjölk,eller?!

(jennie) - Öh va? Milkshake?

(jag) - Jamen,dom har ju blivit skakade av alla jordbävningar så det borde ju bli så....



Idag så har det bara varit en massa tok,hela tiden!

Sol,8b,chillektioner,"orka jobba tänkandet"...ja ni hör ju själva....gick åt skogen alltihop tror jag.Och redan första lektionen vart det en massa garv,Louise och Onishi- vilka stjärnor alltså! Sen vart det till att skriva uppsats så pennan glödde innan lunch.På matten roade jag och Kärin oss med att köra luffarshack en del av lektionen.Och eftersom min axel har varit på väg att hoppa ur led ett antal gånger sen igår så stod jag över gympan och låg och snackade med MyrstenKarl istället-diggar den killen ja! Även Rasmus,Nils och Birk kom och gav sina åsikter i vårat samtal.Härliga killar det där!

Och sista lektionen så var det ju So.Ganska gött att ha den sist,för ingen jobbar typ och Magnus brydde sig knappt idag.Istället satt jag och Kärin och garva tills vi grinade åt Rasmus och Birk.Vad vi garva åt vet jag inte,men det får ändå blir "dagens" !


Efter skolan parkerade jag mig på Saras pakethållare och fick skjuss till henne innan vi knatade bort till Sibylla och köpte mjukglass som vi åt medans vi gick brorundan,så jäkla najs så jag dog alltså! En Östling,mjukglass,härligt väder,brorundan och en massa prat och skratt-kan det bli bättre!?

När vi kom hem till Sara igen satt vi ute på bron och bara stekte,snackade och spela sommarmusik-gött! Fast ganska räsiga är ju också,men det sket man väl i!

Ingen har väl dött av lite räsighet precis!


Men nu måste jag plugga ja,annars är jag ju körd på so-provet imon!


Hörs hej!



 


i sommar min vän,jävlar vad vi ska hitta på bus då!

så snälla,ge mig sommarlov!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards