sannaveronicasvensson

Alla inlägg under augusti 2011

Av Sanna Svensson - 16 augusti 2011 20:53

Haft en kungdag med Kurki idag. Helt wonderbar alltså!

Vi har varit på Sveg typ hela tiden. Gick typ runt,åt glass,träffa folk och prata med en utlänning. Och hela tiden så har vi istortsätt garvat ihjäl oss.Kung Sen så orkade vi inte gå nå mera så då gick vi hem till henne och åt chips och drack cider.

Där vart det en jäkla massa snack och ännu mera garv. Roade även oss med att spruta cider i ansiktet på varandra. Tyckte vi va kul,och kladdigt konstigt nog.

Tråkigt nog fick jag lov att åka hem ganska tidigt för annars hade jag fått gå,och det ville jag inte.

Kvällen har tillbringats med datorn och telefonen,inte helt fel faktiskt. Och så lär det väl fortsätta.

Hörs!


     






Av Sanna Svensson - 15 augusti 2011 18:22

För lite drygt 2,5 timme sen kom jag tillbaka till Sveg igen. Kom tillbaka med lite blandade känslor. På ett sätt ville jag bara vända tillbaka,men sen insåg jag att jag saknar ju min lilla skitby också. Så jag vände inte.

Sen jag kommit hem har jag inte gjort speciellt mycket,typ chillat och ätit. Och suttit vid datorn förstås.

Nu kom precis mamma och sa att var "Bröllop och jäkelskap" så nu vet ni vart ni kommer hitta mig ikväll.

Imorgon tänker jag tillbringa dagen med Kurki,och det kommer med största sannolikhet bli kanoners!

Hörs!


 

Av Sanna Svensson - 14 augusti 2011 23:55

Nu sitter jag framför en datron för första gången på typ en vecka,nästan så jag glömt hur man gör. Typ.

Okej,då kör vi lite bara sådär då:

Torsdag: Då åkte jag ju somsagt båt med Christoffer. Efter att han hämtat mig åkte vi och tanka och sen när vi skulle där ifrån så ville helt enkelt inte båten det. Så där stod vi i säkert 10 min innan det for iväg. Men sen blev det åka av. Åkte runt lite på sjön och till olika öar innan vi la oss på en brygga och myste,dock inte så länge för vi skulle hem båda två. Men denna korta stund,den var bra fin den.


Fredag: På dagen så var jag hos mormor och morfar där det var nå mer folk på middag typ. Visst,det är väl inget fel på 65+are men jag tycker ändå bättre om att umgås med såna som är någolunda jämngamla,så jag begärde skjuss av mormor ner till Mora där jag hoppade ner på stan för att handla lite innan jag gick hem till Mackan igen. Där satt jag och väntade i 3 år innan jag tillslut fick beskedet att jag skulle gå ut. Och där ute stod bilen med Christoffer och Pontus+Christoffers farmor(som jag förövrigt diggar jäkligt hårt!) och farfar.

När vi hade kommit fram till Älvdalen blev det lite chill innan vi åkte in till själva "stan". Där mötte vi upp Matte,en kille som gör så man garvar tills man får magknip och grinar. Vi chillade i några timmar innan det började bli rörelse på byn. Där gick vi runt,satt på olika ställen och stod och prata med folk. Träffade en massa underbara människor,och när jag även träffade på en massa gamla klasskompisar då trivdes jag som handen i handsken.

Den kvällen slutade hemma i Selja efter att jag fått skjuss av Krilles(sooo Kurki-style) farfar och farmor.

Tack för en kung natt alla folk! Dock var det fittkallt så man höll på att dö,typ 4 grader. Men fick låna Christoffers tjocktröja resten av kvällen,medans han gick i t-shirt i drygt en timme. bästadu<3

 

Lördag: Vaknade i skaplig tid så gick upp och duscha och så. Trodde jag skulle till Dalen vid typ 12 men nejdå,vid 16.30 rullade polon norrut(?).

Efter att ha stannat och köpt mat var jag återigen hos Krille igen. Fett med najs. Var i stugan ett tag innan vi åkte in till Rättvik,efter att ha kört om en bilkö på kanske 100-200 meter på insidan. Tyckte jag var ganska kul.

Väl framme mötte vi en fly förbannad Matte och nån Jonsson. Den sistnämde försvann ganska fort men vi tre gick runt och dampa typ,innan vi slog oss ner. Med Matte har man verkligen aldrig tråkigt! Efter en stund kom även lite annat gofolk.

Gick runt och dryga lite allmänt och Matte hade blivit på bättre humör efter att ha spöat ner en skylt(och lite andra anledningar också då),så då var det liksom bara att köra på. Gick ner till Ica-parkeringen där det var en massa kul folk så vi stod där och hade det 3vligt ända tills jag och Christoffer skulle ha lite mys på Matte kom flygande över oss och skrek:

-Men va fan,kan ni sluta hångla,jag bllir ju fan döv av ert jävla smaskande!

Men vi smaskade och Matte dampade vidare där på parkeringen. Kung kille!

En stund senare gick vi åt nått håll och åt och kolla på folk och bilar typ.

Vid 02 fick vi besked att om vi skulle hem så var det nu skjussen gick,annars fick vi gå typ 3 km,och de ville vi inte så vi drog hem till stugan för att krypa ner i en liten,men ack så varm säng. Vi höll ju på att frysa ihjäl båda två så det satt inte helt fel. Vart mys inann vi tillslut slockande vid 05.


Idag: Vaknade vid 10,som ni kanske vet. Dock dröjde det en timme till innan Krille vaknade så fick ligga där och vänta på att han skulle vakna. Stackars mig.

När han väl vaknat blev det lite mys innan vi gick upp och åt och så.

Vid typ 18 kom Pekka och skjussade hem oss. Så fort jag kom till Mackans lägenhet gick jag ner och köpte en påse naturgodis och slänge mig i soffan för att kolla på några bra filmer. Inatt slaggar och på brors soffa. Inte helt fel det heller.

Men nu kommer några bilder från dom här dagarna,men dom bästa behåller jag såklart själv,och sen blir det sussa!


         

Återigen,tack alla inblandade för en sjukt bra och rolig helg! Vill ha repris helst imorgon. Kung ni  ♥

Av Sanna Svensson - 14 augusti 2011 10:42

Hejsan hoppsan!Just nu ligger jag i en säng uppe i Älvdalen. Och den stora frågan är,hur fan hamnade jag här!?Nejdå,skämtingskämting. Eller ja,jag ligger i en säng utanför Älvdalen men jag vet mycket väl hur jag kom hit. Duktig flicka. Bredvid mig ligger en söt kille som sussar som bäst,samtidigt som han puttar ut mig. Inte okej....Eftersom jag för tillfället bara har 12% batteri kvar så blir det inte ett så långt inlägg som ni kanske märker. Kör väl på en liten redovisning om vad jag har pysslat med dom senaste dagarna. Eller ska kanske hålla det för mig själv...det man inte vet,det lider man inte heller av liksom.Men vi hörs väl någon dag. Puss!

Av Sanna Svensson - 11 augusti 2011 16:42

Kör på en liten mobilblogg då bara lite sådär liksom. Dom här dagarna när jag varit osocial har jag tillbringat till största del med Christoffer. Vi har typ chillat,drygat,myst,varit med hans kompisar och nere på stan. Ett helt okej sätt att tillbringa några dagar tycker jag. Nu är han hos Pekka och klipper gräs och jag sitter i Mackans lägenhet. Förhoppningsvis är han klar snart och då blir det ut och åka båt. Göttans! Dock kommer jag säkert ramla i. Men det sket man väl i! Sen ikväll vet jag inte vad som händer,typ chill antar jag. Ihelgen så blir det troligtvis Älvdalen och Motor&Musik,iallafall någon dag. Fast är även jäkligt sugen på att shoppa loss lite också....får se hur det blir då. Kommer med största sannolikhet bli en grym helg hur som helst!Det går förjäkla bra nu alltså! Fast är det någon som kan ge mig den 1oktober typ nu? Snälla....Ha det bra för det ska jag ha!Hörs hej!

Av Sanna Svensson - 8 augusti 2011 12:29

Här sitter jag och har typ cp-tråkigt. Kulliv. Fast jag får väl roa mig med att skriva om mina dagar med bästa Kurki nere i Mora.

Torsdag: Typ mitt på dagen anlände Kurki,lillebror och mamma till storstaden.

Efter många om och men så fick jag och Kurki bo i pappas lägenhet tiden vi skulle vara här. Najsigt värre.

Vi gjorde oss lite hemmastadda där innan vi fick bestämde oss för att gå ner på stan,men innan det kom Christoffer till oss så han gjorde oss sällskap. Väl nere på stan fixade Kurki lite grejer innan vi satte oss på en bänk och chilla lite. Sen fick vi för oss att vi skulle bada så vi gick bort till nå ställe,men när vi väl kom typ balla vi ur alla tre,så det sket sig. Istället gick i till Ica och jag och Kurki handla matsäck för över 200 kronor. Knatade hem till mamma och åt lite innan vi gick till lägenheten och fixade till oss för kvällen innan vi åkte bort till Danne och Erika. När jag och Kurki satt på deras altan och chillade som mest ringade en fly förbannad mamma och sa att jag glömt kameran i bilen. Ops! Några minuter senare kom hon ändå på två hjul runt hörnet och lämnade kameran.

Då var även dom andra klara så vi trängde in oss i bilen tillsammans med Erikas lillebror Mange. Tyckte vi var ganska kul förstås då.

Efter lite drygt en halvtimmes resa var vi återigen framme i Dalhalla. lycklig

Några minuter sent kom vi,men det sket man väl i. Vi gick ner för alla dessa trappsteg och jag vart nevösare och nervösare för varje rad vi passerade. Tillslut stod det en skylt "2". Och där skulle vi sitta. Hoppade in ett antal stolar och satte oss. Såg typ helt perfekt.

Samtidigt som vi var påväg nerför vägen till "Gropen" hade Top Cats börjat spela så när vi var framme satt vi och digga dom för fullt. Att sångaren var yjumyjum gjordee inte saken sämre precis.


I pausen sprang vi upp för att vi skulle tröjor,men dom hade inte kommit än så vi fick återigen gå ner och sätta oss och vänta  på The Baseballs. Behövde dock inte vänta så länge innan orkesten först sprang ut och började spela. En dryg minut senare kom Digger,Sam and Basti ut springandes.

Trodde jag skulle börja grina,spy,skrika,skratta på samma gång,samtidigt som jag fick hålla i Kurki för att inte svimma. Länge sen jag var så lycklig.

Och dom levererade verkligen. En grymt bra spelning! Njöt av varenda sekund.

Behöver jag ens säga att jag höll på att smälla av när min man körade sina berömda "hipshakes". Jäkla fin han är alltså.

Nu kommer en hel del bilder,men har en massa andra också,men dom kommer en annan dag. Se och njut:

                                            

 

När dom slutat spela sprang vi,på väldigt skakiga ben,upp för trapporna och vidare till stället där dom säljer grejer. Det finns två t-shirtar kvar,och dom fick vi. Men hade vi kommit 30 sek tidigare hade vi kommit hem utan.

Väl hemma igen blev det soffläge efter att ha hyprat runt ett bra tag.

Tack vare att vi fick besök den kvällen släckte vi inte lampan fören vid 07....suck!


Fredag: Skulle egentligen till Rättvik med Christoffer men vi sket i det eftersom vi var helt döda båda två när klockan ringade klockan 10.Undra varför?

Istället sov vi en timme till och gick sedan upp för att duscha och fixa oss,innan vi tänkte sponsra affärerna lite. Vart en mysig shoppingrunda som vi avslutade med att äta middag på Kaffestugan. När vi skulle hem hade det börjat ösregnat+att typ alla dragit upp markiserna så det var bara att kuta. Efter ett tag kom dock Christoffer och hans kompis ner så jag och Kurki kurade ihop oss under hans jacka en bit på väg hem.

Väl hemma igen var vi lagom blöta så vart soffläge. Där beslutade vi oss för att förnya våra löften(för er som inte minns så gifte vi oss förra året). Det var ju liksom 1-årsdag. Och vi lade även till våran man,Sam. Bra söta vi är va?

Resten av den kvällen låg vi i soffan och kolla på film,innan vi gick och la oss i sängen för att sova.


    

 

Lördag: Vaknade och såg att det var finväder ute så då drog vi ut handdukar och kuddar och la oss ute i finvädret. Egentligen skulle ju Kurki hem idag,men det sket hon i. Kanoners tyckte jag!

Även Christoffer kom förbi några gånger och båda gångerna slutade det med att han och Kurki hade gräskrig,och jag hade placerat mig mittimellan. Jäkligt smart. Handduken såg ut som en gräsmatta efter att dom farit fram.

Vi hörde också av oss till pappa och sa att vi var sugna på att åka båt. Dryga timmen senare fick vi klarteckan av han att gå ner på Kajen där han stod.

Åkte till Sanda och där satt vi och myste ett tag innan Christoffer kom och hämtade oss med lillbåten. Åkte till en annan brygga och hämtade Pontus och sen åkte vi runt ett tag och lekte och hoppade i vågor som Erik gjorde.Grymt kul!

Sen åkte vi till en anna brygga för vi skulle köpa dricka och tuggummi. Dock fick vi gå typ 300-barfota-innan vi fick vårt tuggummi och sen 300 meter tillbaka. Aj säger jag.

Åkte kanske 30 minuter till innan vi var tvungna att tacka för oss,men under den tiden hade vi har grymt kul.Gud va vi garvade. Shit!

Även den kvällen avslutade vi genom att kolla på film.Mysmys


         

Söndag: Vaknade och insåg att,jahopp,då var man 15 då. Det kändes helt okej.

Och tusen tack för alla gratulationer kära vänner! <3

Städa lägenheten innan vi gick till mamma och åt för att sedan åka hem till Sveg igen.

Tror nog både jag och Kurki sov istortsätt hela vägen. Sletna tjejer!

 

Tack Kurki för några helt underbara dagar! Vi kör vi en repris nästa år va?

Love you! <3

Av Sanna Svensson - 7 augusti 2011 17:10

Låter helt okej tycker jag. Men är somsagt jäkligt rött,så en sammanfattnig av dagarna får ni en annan gång.

Hörs!  

Av Sanna Svensson - 4 augusti 2011 09:11

Nu har jag nyss vaknat,men är inte speciellt pigg om ni trodde det. Typ död. Men det sket man väl i! Gårdagen var typ hyperunderbar så det är helt klart värt att vara död nu.Drar väl lite i snabba drag vad jag pysslade med:


Kom ner till Mora där "C" (sooo Kissie-style) mötte upp mig. Vi gick lite på Mora innan vi satte oss på bussen för att åka mot Rättvik.När vi var framme där satte vi oss lite och kolla på bilar och folk,innan vi började knata runt där.

Dock var det varmt som satan så vi beslutade oss för att bada.Sagt och gjort.Asså där vi var och badade,det var det långgrundaste stället jag varit på. Vi gick typ 200 meter ut och vi hade bada vatten till midjan typ. Menmen,skönt och mysigt var det iallafall. Efter badet drog vi på oss kläder och satte oss för att torka lite. Men mina jeansshorts som jag badade med torkade inte förens jag var påväg hem. Jäkligt skönt att gå runt i dom. Eller inte.

Småsmåningom hittade vi några av hans kompisar som vi gick runt med ett tag. Men när klockan började nära sig 18 insåg vi att ingen av hos hade ätit speciellt mycket under dagen så gick och åt. Efter maten vi återigen runt lite innan vi slog oss ner vid en buske med hans grymt sköna kompisar. Vad va jag garva åt dom alltså. Vilka stjärnor!

Efter ett tag insåg vi också att sista bussen hem hade gått för x-antal timmar sen så vart till att leta skjuss,men det ordnade sig tillslut.

Sista timmen(?) så gick vi runt med hans kompisar innan vi gick och satte oss för att äta typ. Efter en stund fick vi besked att skjussen hem var här så var bara att tacka för sig,och dra sig mot bilen.

Tack alla folk för en helt galet kul kväll!

 

Dagens planer är inte riktigt bestämde än,förutom den som varit bestämd sedan månader tillbaka. Dalhalla 20.00 Rad två. Nått lustigt stolnummer. Där hittar ni mig och Kurki.

Vad vi ska göra innan och efter det är det ingen som vet. Antingen blir det Mora eller Rättvik. Jag iallafall på det senare,helt klart!

Men nu har jag nog inte tid att sitta här mer,utan jag ska hoppa in i duschen och börja fixa mig så att jag är klar när polon kommer ner hit.

Men vi hörs väl någongång!


C<3


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards