sannaveronicasvensson

Alla inlägg under oktober 2016

Av Sanna Svensson - 25 oktober 2016 23:16

Efter två dagar med telefonsvarande så ska det bli väldigt skönt att få göra något annat imorgon, nämligen att besöka Tingsrätten i Västerås. Det betyder liite sovmorgon och att man får komma hem mycket tidigare än vanligt. Najs! Förhoppningsvis blir det en spännande och lärorik dag också.

Annars så känns allt det här väldigt bra. Saker och ting börjar falla på plats. Man har kommit närmare kollegor och äntligen så känns saker och ting överkomligt. Och det viktigaste, det känns så underbart att få jobba med det jag brinner för och vill jobba med i framtiden. Att få känna att lilla jag gör nytta och hjälper människor gör att det känns viktigt att gå till jobbet.

Av Sanna Svensson - 24 oktober 2016 22:10

Eftersom ingen av (dom jävla) datorerna vill importera bilderna från kameran så får det bli såhär. Det börjar iallafall ta sig i lägenheten, sakta men säkert.

Av Sanna Svensson - 24 oktober 2016 19:51

En enkel, underskattad och väldigt god middag! Ugnspannkaka utan lingonsylt och sallad.

Av Sanna Svensson - 23 oktober 2016 19:59

Nu är jag tillbaka i lägenheten igen efter en väldigt mysig helg i Stockholm med min kära. Vi var på en konsert, Rock of 80's och den var grym! Riktigt bra drag med massa bra gamla låtar. Förutom det så har vi strosat på stan och ätit väldigt gott! Men det bästa har varit att spendera tid med honom. Att få kramas, prata och sova ihop. Lägenheten känns redan tom nu när han har åkt.

Imorgon är det vardag igen. Och imorgon ska vi börja svara i telefonen själva vilket känns helt sjukt. Usch, tanken gör mig lite nervös. Menmen!

Av Sanna Svensson - 20 oktober 2016 17:01

Hej på er!
Jag har jag slängt mig i soffan efter en helt okej dag. Lite träning inför provet som vi ska ha imorgon och lite annat. Skönt nog så fick vi sluta lite tidigare också, najs!

I eftermiddag kommer jag roa mig med att laga middag, städa lite och plugga. Sen ska jag försöka byta bläckpatroner i skrivaren också. Haha fy. Annars så rullar livet på ganska bra här. Man börjar komma in i vardagen, sakta men säkert. Det känns dock fortfarande konstigt att vara själv. Ingen lillebror, Marcus eller Ica-kompisar som är här, vilket känns väldigt fel.... Men inatt kommer mitt sällskap för helgen iallafall! Vi ska åka till Stockholm imorgon och vara där tills på söndag. Min 20-års present. Ska bli så himla kul!




Ikväll byter jag ut dom här killarna mot en annan. Mums!
Men nu ska jag städa. See you!

Av Sanna Svensson - 18 oktober 2016 22:21

...soffan! Här är två bilder på vardagsrummet. Lite kalt men det börjar ta sig.

Nu ska jag kolla på ett till avsnitt av Prison Break och sen sova. Imorgon är det självstudiedag och det ska bli väldigt skönt att vara hemma. Jag tjuvstartade lite idag för att försöka vara så förbered som det bara går på fredag då det är prov.

Av Sanna Svensson - 18 oktober 2016 20:43

Efter en kväll där allt det här kändes motigt och där tankar som "Är det värt det?" och "Är det verkligen det här jag vill?" dök upp så kom den här dagen som en räddande ängel. Att få höra "Riktigt bra! Jag tyckte du gjorde ett jättebra jobb, verkligen! Bra jobbat!" efter ett nervöst moment så vände det, iallafall för nu. Jag vill ju det här och idag fick jag veta att jag är bra på det! YES!!!


Happyface!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards