sannaveronicasvensson

Alla inlägg under juni 2017

Av Sanna Svensson - 20 juni 2017 20:51

Vad skulle jag göra utan denna app? Den förgyller lugna stunder på jobbet.

Av Sanna Svensson - 20 juni 2017 16:56

Hallå hallå!
Hur är det med er? Med mig är det bra. Jag sitter på jobbet, kör ett kvällspass idag. Fram tills att jag började gjorde jag typ ingenting, haha. Det var första gången på väldigt länge som jag och Marcus hade sovmorgon ihop, så vi tänkte njuta av det genom att inte ställa klockan. Och om vi lyckades med det? Jo tack, vi gick väl upp vid 12 ungefär. Vi åt och god frukost och sen var det nästan dags att åka till jobbet på en gång. Och nu sitter jag här. Och det ska jag göra ett tag till.

Ja det är väl typ det som har hänt och kommer att hända idag. :)

Av Sanna Svensson - 19 juni 2017 11:35

Ojojoj, så varmt det är ute. Igår stod det i väderappen att det skulle regna idag. Jag går i god för att det inte gör det.


Av Sanna Svensson - 19 juni 2017 10:24

En smoothie och min variant av iskaffe får bli dagens frukost. Efter det kickar jag igång veckan med en promenad innan jobbet.

Av Sanna Svensson - 18 juni 2017 16:13

I skrivande stund sitter jag på tåget påväg mot Sala, där Marcus möter upp mig. Idag är tåget bara 42 minuter försenat, kors i taket!

Jag tänkte sammanfatta lite vad jag har gjort igår och idag. Igår började dagen med en lååång sovmorgon. Typ 11 timmar fick jag ihop innan jag blev väckt. Ja, jag var ganska sliten.

Väl uppe så fixade jag mig lite innan jag åkte till Råbäcken för att säga grattis till Anki. Jag var där i några timmar innan jag åkte vidare till nästa firande.

Min kusin Nathalie har tagit studenten. Det firades med god mat, tårta och massa lek och skratt. Vi lekte Indiansmyg och spelade basket och massa annat. Som Nathalie sa: "Förut var du och jag små, sen växte vi upp och då var vår andra kusin liten. Nu har hon växt upp. Och då har vi blivit små igen". Så sant! Hellre leker jag än att sitta bland dom vuxna och prata.

När vi kom tillbaka till Selja så ritade jag lite innan jag hoppade i säng.

Morgondagen började med att spela boll med junior. Sen blev det en tripp till fina farmor en stund. Därifrån åkte jag till glassbåten för att möta upp mamma och junior. Vi åt så god glass (är fortfarande mätt) och bara myste på. Det var en bra uppladdning inför tågresan (som förvisso blev en bussresa till en början). Och ja, så småningom kommer jag till Sala där jag får krama om min saknade kille!

Bildbomb:

Av Sanna Svensson - 16 juni 2017 23:04

Först och främst, jag överlevde tågresan! Det blir inte mer än 25 minuters sömn på tåget. Men aja, tydligen så räckte det för att få mig att palla dagen.

Efter att ha blivit upplockad av mamma och junior så åkte vi till Sollerön. Vi skulle kolla till Mackan & Mys tre getter. Så vi klappade dom och gav dom knäckebröd. Myspys! Mackan & My har förövrigt världens finaste trädgård med mamma fruktträd och buskar, så vi passade på att leka lite dunken.


Sen åkte vi till Selja. Då kastade jag och lillebror boll innan vi åt. Sen blev det Trollstig, besök på Tingsnäsbadet och dess lekpark och väl hemma igen, fotboll.

Och efter det så gick jag och Mino en promenad. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Och det ska bli SÅ skönt! Imorgon laddar vi om för firande gånger två.

Av Sanna Svensson - 16 juni 2017 11:09

Snälla, kom och kolla biljetten så att jag kan få sova. Börjar bli tufft det här!

Av Sanna Svensson - 16 juni 2017 10:27

Redo för en ny dag efter två timmars sömn, yaeh! Jag har tagit trötthet till en ny dimension känner jag. Jag hoppas kunna sova på tåget som ska ta mig till ljuva Dalarna.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards