sannaveronicasvensson

Alla inlägg under augusti 2017

Av Sanna Svensson - 7 augusti 2017 18:50

Oj, det var ett tag sen nu. Det måste vara för att det är så stressigt att ha semester, haha. En liten sammanfattning kanske kan vara på sin plats då.

I fredags blåste vi upp mot Härjedalen efter att Marcus hade slutat jobbet. Det gick bra, förutom att mitt framdäck på cykeln inte längre mår bra. Värmen från avgaserna gjorde att däcket smälte. Så nu får vi se hur vi löser det inför cykelvasan...

Väl på plats var det bara att hoppa i säng, eftersom lördagen och delar av söndagen var dagarna för bröllopet. Jag tänkte fixa ett separat inlägg om det.

Annars i söndag? Jo, vi åt en fantastisk middag som en i Sveg hade lagat. Mat med smaker från Sri Lanka. Det var ljuvligt!

Och idag, vad är det för dag? Jo, min födelsedag!! 21 år har jag skrapat ihop. Inte illa!

Av Sanna Svensson - 3 augusti 2017 21:26

Hej hopp!
Igår blev det inget inlägg. Men vi hade en bra dag i Sala. Bilen är nu fixad (wiiie) och vi hade en mysig dag. Vi strosade runt, spelade minigolf och åt thaimat innan vi åkte hem. En minisemester helt enkelt.

Väl hemma så slappade vi lite. Eller lite och lite. Jag var trött så jag gick och la mig för att ta en tupplur. Efter två timmar kom Marcus in och väckte mig. Två timmar!! Det är helt galet, för att vara en powernap. Aja. Efter att jag hade vaknat till så hade vi tvättstuga och sen blev det tack och godnatt.


Idag då. Marcus jobbade till 16. Fram till dess städade jag och solade. Sen när han kom hem vilade vi ihop och sen har vi förberett inför morgondagen när han går på semester och vi ska åka uppåt.

Nu kollar vi på en film. Innan sängdags ska det packas lite mer. Over and out för mig.

Av Sanna Svensson - 1 augusti 2017 23:18

Jag får nog börja skriva veckodagen som rubrik på varje inlägg. Om jag var dagvill innan, så är det inget mot vad jag är nu. Nog om det.

Dagen har gått i ett väldigt lugnt tempo. Började med en härlig sovmorgon. Sen uträttade Marcus lite ärenden medan jag låg och drog mig. Efter att han kommit hem så började vi förbereda bilen inför fredagens resa. Sen gick vi och solade i det fina vädret. Det var första gången som vi låg ute på gräsmattan här. Dom har en liten barnpool i närheten, så det var fullt med liv och rörelse där. Varmt och mysigt värre!

Efter det åt vi lunch ihop innan han drog och jobbade. Sen han åkte har jag solat, kollat på film och cyklat och handlat. Nu ska vi äta lite ost och kex (skåprensning) innan sängen väntar.

Imorgon väntar Sala och bilservice. Hörs hej!

Av Sanna Svensson - 1 augusti 2017 17:22


Den lilla kvällspromenaden blev en långtur på en timme. Det i klänning och converse. Om jag frös när jag kom hem? Ja! Och jag hade skavsår? Ja! Men det var så värt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards