sannaveronicasvensson

Alla inlägg under november 2017

Av Sanna Svensson - 13 november 2017 19:53

Hej på er. Hoppas allt är bra!

Allt är bra med mig men jag är trött. Idag har jag och en kollega, Marion, varit till Uppsala på kompetensutveckling. Det är en satsning jobbet gör för att vi ska få ökad förståelse för hur myndigheten arbetar. Vi ska vara på totalt sju olika enheter. Idag stod Beslag och Brott i nära relation på agendan. En rolig dag som var lärorik och intressant. Men mest av allt, så var det skönt att komma ut utanför våra väggar och se någonting annat. Imorgon väntar Lokus och Bedrägeri!

Efter att ha kommit hem igen så hann jag inte mer än stänga dörren innan jag och Marcus skulle ner i tvättstugan och tvätta. Nu är typ allt tvättat och vi är äntligen i fas igen, och det känns bättre än bra. Resten av eftermiddagen spenderade vi framför ?Skam?. Nu under kvällskvisten vet jag icke vad vi ska göra, kanske vika all den tvätt vi har tvättat. Det hade ju varit bra.

Av Sanna Svensson - 12 november 2017 13:22

Grattis alla pappor på farsdag och ett extra stort grattis till min pappa. Den bästa av dom bästa.

Hoppas att du får en underbar dag fina pappa och att du blir bortskämd!



Av Sanna Svensson - 10 november 2017 21:48

Hej på er!

Om det var skönt att få komma hem i morse? Jaa! Sen sov jag ända fram till 15 typ, så jag måste ha varit bra trött.

Efter att jag vaknade så städade jag lite i köket och gick ut på en promenad. Sen kom Marcus föräldrar och syster hit så vi fixade middag, fläskfilé i vitlökssås och pasta med sallad. Det satt som en smäck idag. Sen åt vi upp kladdkakan som fanns kvar till efterrätt.

Nu sitter vi i soffan och ska kolla på fotboll. Klockan 23 slutar Marcus, stackarn. Då har han beställt bubbel och tapas. Det ska bli härligt att bara få träffas igen. Hoppas att ni alla får en bra helg.

Av Sanna Svensson - 10 november 2017 05:02

Man vet att man jobbar natt man känner sig som en dyslexiker, kollar Facebook för sjunde gången under samma timme och längtar till sängen mer än någonsin.

Men nattjobb har faktiskt en viss charm också. Bland annat så har vi tittat på två avsnitt av "Trafikpoliserna" mellan samtalen.

Och nu är det bara två timmar kvar, sen sömn och ledighet.


Av Sanna Svensson - 8 november 2017 15:47

Idag var det dags för onsdag. Vi kickstartade dagen med att köra iväg Marcus föräldrars bil till verkstaden redan vid sju-tiden. Sen la vi oss igen och sov, ja alltför länge.

Efter att vi hade ätit lunch så gick vi ut på en promenix på fältet. Nu sitter vi och väntar på att vi ska få däcken på bilen bytta.

Sen ska vi åka hem och fika tänkte vi. Det blev ju lite kladdkaka kvar igår så... Efter det vet jag inte vad vi ska göra. Det jag vet är att nattjobb väntar inatt. Det känns ovant. Det var ett tag sen nu. Helt ärligt, så har det varit ganska skönt att bara vara hemma.

Av Sanna Svensson - 7 november 2017 23:22

Såhär spenderar jag min kväll:

Av Sanna Svensson - 7 november 2017 14:51

När tvätten från igår glömdes att hängas och han ska iväg och jobba så blir det såhär:

Av Sanna Svensson - 6 november 2017 14:48

Igår tyckte Marcus att vi skulle ta en fikadejt på stan idag, och jag tackade inte nej. Tid med honom, fika och att få göra något annat än att sitta hemma kändes klockrent just nu.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards