sannaveronicasvensson

Alla inlägg under december 2017

Av Sanna Svensson - 20 december 2017 08:47

Hoppas att allt är bra med er och att ni är redo för julen.

Jag laddar upp med lite jobb. Idag jobbar jag till 16. Och jag längtar redan efter att få sluta. Ögonen var väldigt trötta imorse när klockan ringde. Eller det kändes som att det fortfarande var natt, haha.

Jag tror inte jag har så mycket mer att komma med. Min hjärna har nog inte riktigt vaknat än.

En bild från igår på jobbet då vi delade ut julklappar till varandra. Jag fick ett par jättesöta koppar i det här fina paketet.

Av Sanna Svensson - 18 december 2017 22:27

Då var det måndag och en ny vecka igen. Jag började veckan med att jobba ett härligt pass. Sen blev jag hämtad av Marcus och vi åkte då hem och chillade ett kort tag.

Sen tog vi bilen igen och åkte mot stan där vi plockade upp Asef innan vi åkte vidare mot IKEA och deras julbord. Vi hade bestämt sen innan att vi skulle äta ett julbord ihop innan självaste julafton, och idag blev det. Julbordet smakade bra, men vi saknade vissa favoriter som varmrökt lax. Aja, det var härligt att bara få göra något ihop.


Efter att vi hade ätit så strosade vi i några butiken innan vi åkte hem. Återigen en kort stund, haha. Sen åkte vi nämligen till Ica där stora julhandlingen skulle göras. Fyra stora kassar och en låda julmust var det vi fick ihop. Så nu är kylen full. Igen.

Nu ska vi kolla på dagens avsnitt av Julkalendern och sen ska jag sova. Imorgon väntar jobb igen. Godnatt! :)

Av Sanna Svensson - 17 december 2017 11:45

Jag och Keaton har precis kommit in från en kall och solig promenad. Jag fick rapport från Marcus när han åkte till jobbet i morse att det var -7 grader, så tempen ligger väl säkert där omkring just nu med.

Och Keaton då. Vår älskade snöhund. Han som ska ha sitt ursprung i Portugal, men som älskar snö mer än leverpastej och skinka. Man ser verkligen hur glad han är nu när det är snö här. Det bästa han vet är att ha nosen i backen och nosa järnet. Ända tills han har dragit in för mycket snö i nosen, och han måste nysa, haha.

Jag passade på att knäppa några fina bilder på honom när vi var ute. Han tycker inte att det är jättekul, men han är så stilig ändå.


Nu ska jag städa upp här hemma, tillsammans med en podd i öronen. Disken som blev från maten igår står fortfarande kvar, så det finns lite att pyssla med.

När Marcus kommer hem med bilen så ska jag åka till en kompis i Arboga som flyttat till egen lya. Kul tycker jag. Marcus tycker nog mest att jag är osocial, haha.

Där har ni min dag i stora drag. Hoppas att ni alla får en fantastisk och solig söndag!

Av Sanna Svensson - 15 december 2017 21:26

Den har fredagen har gott helt i min smak. Eller nästan iallafall. Jag jobbade mellan 06:45-15:15. Lagom jobbpass.

Sen gick jag, Marcus och Amanda på stan en sväng och uträttade lite ärenden. Eller ja, julklappar. Efter det så åkte vi hem igen. Så skedde en liten olycka så vi var tvungna att duscha Keaton. Och den hunden har mycket hår! Vi höll på säkert en timme med schampoo, balsam, föning och kamning. Nu är han mjuk som ett lamm och tröttare än vanligt.

Efter den pärsen så orkade vi inte fixa vår middagsplan. Vi beställde vi thaimat istället, haha. Den har vi avnjutit framför en film. Nu duschar Marcus, och jag ska duka fram lite chips. Sen ska vi kolla klart på filmen. Det känns underbart att få mysa i soffan med honom igen.

Och kolla på den här snyggingen som vi har här hemma!

Av Sanna Svensson - 14 december 2017 18:29

Är det någon här inne som kan svara på vart mina fräknar har tagit vägen. Alltså, kolla på den här bilden. Jag har fräknar i hela ansiktet, och nu är dom bara borta. Spårlöst försvunna.

Det är väl bara att vänta ett halvår eller nå, sen kanske dom kommer tillbaka. Det hoppas iallafall jag, för jag saknar dom.

Av Sanna Svensson - 13 december 2017 22:43

Grattis på födelsedagen bästa pappa!

Ett år äldre och säkert ett år klokare. Men när det gäller dig så känns det verkligen som att åldern bara är en siffra. Du far och flänger. Du har planer. Du är min trognaste bloggläsare. Du är en idéspruta utan dess like. Men på samma sätt är du en trygghet och du har den bästa björnfamnen av alla.

Återigen, grattis fina pappa. Jag längtar tills jag får fira dig. Och jag längtar ännu mer tills jag får se hur barnsligt förtjust kommer bli när du ser att du ska få paket. Hoppas att din dag har varit bra, Daddy Cool. En dag hoppas jag att jag blir lika bra som du. <3

Av Sanna Svensson - 12 december 2017 18:53

Igår gjorde jag något som jag har velat baka så länge nu, morfars bruna kaka.

Den svängde jag ihop innan Marcus kom ut hem från jobbet så vi fikade den till kvällsfika. Mums.


Något som jag tänkte på medans jag bakade är hur mycket minnen en doft kan framkalla. Trots att kakan innehåller massor av julkryddor och lingonsylt så dras ändå tankarna till en sommardag hos mormor och morfar när jag äter den. En sommardag för typ 10 år sedan när vi kusiner busade i trädgården och rastade Bobbi. En sommardag som bestod av fika flera gånger om dagen och där morfars bruna kaka hade en given plats.

Av Sanna Svensson - 11 december 2017 11:40

Efter att ha kört iväg Marcus till jobbet så började jag min dag med en sen frukost. Detta framför ett efterlängtat avsnitt av Syrror.

Sen ska jag, som sagt, städa lägenheten. Men jag tänkte att en lugn start måste man få först. Jag tänkte också handla lite julklappar och kanske något julpynt. Så att vi äntligen kan julpynta ordentligt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Skapa flashcards