sannaveronicasvensson

Alla inlägg under januari 2018

Av Sanna Svensson - 19 januari 2018 20:56

Och det är inte lätt att hänga med i hennes tempo. Det ska springas, kramas, pillas, kollas, plockas, skrikas osv. Full fart, men det är så underbart att hon (och hennes föräldrar) är här.

Av Sanna Svensson - 18 januari 2018 14:49

Jag har precis stämplat ut för dagen och nu är jag påväg hem med bussen. Det ska bli skönt att få komma hem och ha hela eftermiddagen kvar. Riktigt skönt!

Jag tänkte passa på att fixa lite tills vi får besök av Alicia och hennes fina föräldrar. Det ska städas, bäddas och handlas lite frukost och mat. Jag längtar tills dom kommer ner och att jag ska få gosa med mitt älskade hjärtegull, åh vad jag ser framemot det!

Sådär här ni planen för ikväll. Haha, i morse dock, då gick det inte så bra. Jag var stressad till bussen och tog en ?genväg? där det egentligen var lite för mycket snö. Det slutade med att jag låg på backen och det hade gått fortare om jag bara hade gått runt från början. Så har ni inte skrattat åt någon än idag så kan ni ju göra det nu, haha.

Av Sanna Svensson - 16 januari 2018 00:59

Dags för handmanikyr för en av oss. Och den personen är inte jag. Han har det bra, han den där Marcus.

Av Sanna Svensson - 15 januari 2018 03:06

Jag lyssnade på en podd, Livet på läktaren, och där pratade dom om låtar och hur mycket minnen som kan vara kopplad till en specifik låt. Jag tyckte att det var jättekul att lyssna på, och tänkte då att det kanske vore roligt att läsa om samma sak här. Ibland känns det som att varje inlägg är det andra lik, då livet är väldigt mycket vardag. Så jag tänkte att det här kunde bli en bra kontrast. Dessutom blir inlägget mer personligt med mina tankar och minnen.

Hur som helst, den låten som jag direkt tänkte på när det gäller minnen är Samson av Regina Spektor. Och poff så färdas jag iväg till 2010....

Jag lyssnade alltid på den låten i hörlurar när jag åkte från Duvberg till skolan och Sveg. Flera gånger om. Under den tiden så spelades det mycket curling och ja, det var en väldigt bra tid. Jag och Marcus höll på att skriva en del med varandra, så jag var konstant lite pirrig i magen. Sådär pirrig som bara en 14-årig tjej kan vara när hon skriver med en äldre kille som hon gillar.

Jag saknar den här tiden så otroligt mycket. Det största problemen om dagarna var om håret skulle bli tillräckligt platt på morgonen. Jag hade fina vänner runt omkring mig som jag fick träffa varje dag. Jag tränade curling, vilket jag saknar så mycket idag. Och jag hade fjärilar i magen mest hela tiden. Den här låten startar jag ibland när jag behöver komma bort från vardagen och så låtsas jag att jag är 14 igen.

Bilder på en 14-årig Sanna? Dom kommer här!


Av Sanna Svensson - 14 januari 2018 10:47

Eftermiddagen och kvällen igår blev precis så mysig som jag hade hoppats på. Vi knatade först runt på stan i en timme ungefär. Spanade på ljus i träden, snackade och kollade en stund på en eldshow. Men eftersom ingen av oss hade underställ på oss så gav vi till slut gav upp och åkte hem.

Väl hemma igen så värme vi oss först i soffan under en filt. Låren var så himla kalla och man kände sig bara frusen. Brr. När vi hade fått upp värmen lite så lagade vi middag. Vi fixade fläskfilé i vitlökssås med pasta och sallad. Och så drack vi rödvin till det. Det blev riktigt lyckat och gott. Både maten och vinet. Rödvin är ljuvligt att dricka om man är sugen på det, och det var vi igår.

Vi avslutade kvällen med först ett bad och sen i soffan framför ett avsnitt av 24.


Och här är min nya Ernst-vas som jag fick av mamma i julklapp. Den är både maffig och stilig, och den passade perfekt på vårt köksbord.

Av Sanna Svensson - 13 januari 2018 15:18

Hur härligt är inte det egentligen?

Jag sitter nu och väntar på Marcus, och Keaton. Vi ska mötas upp på stan för att gå en promenad här. Bjuris i all ära men det ska inte bli helt fel med lite miljöombyte. Det ska bli väldigt skönt att få komma ut och få lite ljus på sig. Det är så värdefullt, även om det bara är en halvtimme eller något. Mörkt är det ute så det räcker och blir över ändå.

Nu ska jag sno på mig jackan och gå ut för möta upp grabbarna grus.

Av Sanna Svensson - 11 januari 2018 05:35

Och det är vid den här tiden som den brutala längtan efter sängen alltid börjar smyga sig på. Tänk att man in längta efter en säng så mycket. Så mycket att det nästan gör ont i kroppen, samtidigt som man vill gråta ut sin saknad. Typ. Så snälla klockan, gå liiite fortare nu, tack.

Av Sanna Svensson - 10 januari 2018 15:28

Som utlovat, här kommer den sista tillbakablicken från 2017!


Oktober


Även i oktober så tillbringade jag några dagar i Mora. Jag träffade min fina farmor en sista gång och sa hejdå till henne. Det var det bland det jobbigaste jag har varit med om i hela mitt liv. Saknade farmor <3 Tack och lov så fick jag fylla på med lite positiv energi efter att ha träffat massa fina människor, och Mino. 


Jag och Marcus gick en härlig höstpromenad på Björnö. Den var kall men solig. 


Jag, Amanda och Marcus hade en kväll där vi gjorde pumpor till Halloween. Jag blev så nöjd med min, men det låg sjukt mycket jobb och slit bakom den. Sen kom mamma & Lucas och hälsade på och då firade vi Halloween med spökmat och mys.


Jag gick från blond till brun.  


                 


November


Den 4/11 somnade farmor in efter att ha levt ett långt liv. Hon har funnits i hela mitt 21-åriga liv, vilket jag är tacksam över. Att hon har funnits med så länge. Men tomheten och saknaden som hon lämnar kvar efter sig.... jag saknar dig!


Jag och Marion hade vår kompetensutveckling i Uppsala. Det var lärorikt och utvecklande att få se hur andra delar av myndigheten ser ut och fungerar. Det var också ganska roligt att åka civilbil, haha. Det var också typ första gången jag var i Uppsala så det var något nytt!


Vi firade 20-åringen Amanda på Pinchos där vi åt så god mat. Eftersom vi skulle åka till Mora senare på kvällen så blev det inga drinkar den här gången, eller inga med alkohol iallafall.


Senare den helgen så begravdes farmor.  


       


December


Den sista månaden på året startade och vi hade vare sig snö eller julkänsla. Men vi bakade och pysslade på ändå, dom dagar som vi hann träffas och inte jobbade om varandra. 


Vi hade "julbord" med jobbet på Skrapan. En rolig kväll som bjöd på bra snack, mat och drinkar. Så viktigt att få umgås lite efter jobbet och inte bara jobba tillsammans. 


Jul och nyår drog igång med allt vad det innebär. Det bakades, pysslades och firades. Jul och nyår får sammanfattas i bilder istället för text!


               



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards