sannaveronicasvensson

Alla inlägg under juni 2018

Av Sanna Svensson - 8 juni 2018 13:22

Hallå på er. Det har varit ganska så tyst här dom senaste dagarna. Anledningen till det är att jag har jobbat ganska mycket, och på konstiga tider. Igår jobbade jag från 23-07, och sen tillbaka för att jobba 15-23:15. När jag stämplade ut för dagen var jag ganska slut som människa. Väl hemma dunkade jag ner mig i soffan framför TV innan vi gick och la oss. Citatet nedanför skrev jag igår och det talar nog egentligen för sig själv.


"Status just nu: Jag är så trött att jag vill dö. Men ändå vill jag göra saker. Fast jag orkar inte. Men jag blir less över att ha det ogjort." 

 

Men idag då, är det nya tag som gäller. Sista jobbpasset ska avverkas ikväll, men blir det ledighet. På dagen idag har vi fixat lite inför kommande tripp. Keaton är på pensionat, kylen är tömd och bilen ska snart tvättas och dammsugas. Sen är vi reda för att dra till Deutschland på lördag. Tjohooo! 


Det kommer troligen inte bli så mycket uppdaterat därifrån heller. Men vi kommer ju hem igen på söndag så vi hörs då. Ha en trevlig helg alla!

Av Sanna Svensson - 5 juni 2018 06:17

Då var den här långledigheten över för den här gången, och oj så skönt det har varit. Bara en sån sak som att få sovmorgon flera dagar i rad har känts lyxigt. Eftersom Marcus har jobbat så har vi inte gjort så mycket i helgen. Stökat på med lite smågrejer typ.


Men igår gjorde vi något som förhoppningsvis kommer förbättra vår livskvalité avsevärt. Vi köpte en AC till vårt sovrum. Vi har haft det så fruktansvärt varmt dom här veckorna, och att försöka somna då är sällan det lättaste. Men igår slog vi till, och nu står den där. Vi invigde den igår och det blev verkligen svalt. Nästan kallt. Så nu får det gärna fortsätta vara varmt länge till. 


Den här veckan som jag har framför mig har jag gruvat mig lite för. Jag jobbar mycket och på två ställen har jag två pass på samma dag. Vansinne känns det som nu, men det ska nog gå det med. 

Av Sanna Svensson - 1 juni 2018 22:49

Äntligen är det fredag och ledig heeelg! Jag är så taggad på den här helgen, fast jag inte har en aning om vad jag ska göra. Imorgon tänker jag ta sovmorgon till typ 08:30 iallafall. Det är ju tre timmar längre än vad jag har fått sova dom tre senaste dagarna så det känns som en lyx! Marcus, stackarn, jobbar i helgen. Så det blir jag och Keaton som får hänga. Vi ska nog roa oss. 


Det här vart ett lite flummigt inlägg. Men egentligen ville jag bara hoppa in och säga trevlig helg! <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards