sannaveronicasvensson

Direktlänk till inlägg 27 november 2018

Semesterdag 4. En heldag ombord

Av Sanna Svensson - 27 november 2018 14:07


Dag fyra spenderades helt ute till havs. Vi passerade massor av öar, Bahamas, men vi klev aldrig iland någon gång. Men den här båten har ju det mesta så man behöver inte direkt ha det tråkigt för det.

När jag vaknade så började jag med att stå ute på balkongen och kolla ut över havet. Och vattnet. Vilket vatten. Det är så blått. Det är helt oroligt. Man vill bara hoppa i och bada.


Efter det blev det frukost. Och det var ingen dålig frukostbuffé. Det fanns verkligen allt. Massa frukt, våfflor, bacon och bröd. Att vi äta så god färsk frukt är verkligen lyx.

När vi hade käkat klart gick vi på någon föreläsning som skulle handla om vad som är prisvärt att köpa på öarna och båten, och vilka fällor man ska undvik. Vi gav upp efter 15 minuter. Allt dom pratade om var stenar och diamanter. Och det var väl inte riktigt det vi var ute efter att köpa. Så vi gick upp och badade och solade istället. Eller vi badade mest. Det var rätt så mulet på förmiddagen.

Efter det var det dags för nästa måltid - lunch. Då åt vi också buffé. Mums. Sen gick vi ut och solade igen, för då hade det blivit fint väder. Så vi tog plats på en varsin solstol och njöt. Man kände dock inte hur varmt det är för det blåste väldigt mycket. Eller om det var för att båten rörde sig, det vet jag inte. Men det var inte direkt vindstilla.


Dagen innan hade vi spanat in att det fanns en minigolfbana. Och jag och Marcus älskar minigolf så vi ville gärna spela. Vi fick med oss Börje och Jesper och satte igång. Och det var verkligen minigolf with a view. Wow. Vilken solnedgång vi fick spela till. Helt oroligt. Jag tror bilderna får tala för sig själva.


Man tappar ju andan för att det är så vackert. Det var en härlig stund och jag hade också värsta flytet. Så jag landade på en andra plats.

När vi hade spelat klart gick vi in och duschade och gjorde oss klara för middag. Det var tydligen ingen vanlig middag, utan kaptensmiddag. Så alla skulle ha sina finaste kläder på sig. Jag har tyvärr inga bilder på oss, bara på våra förrätter.


Jag tog ceasarsallad, anka och cheesecake. Det var första gången jag åt anka. Det smakade typ kyckling fast ändå inte. Det var spännande och gott. Allt det andra var också supergott.

Efter middagen gick vi och kollade lite på det casino som finns här. Jag spelade på en klo dom hade. Det är den sjukaste klon jag har sett.


Det är alltså buntar med dollarsedlar. Jag tror det var 100 dollar i varje bunt. Dom var såklart skitsvåra att få upp. Jag provade två gånger men det gick absolut inte.

Det blev en rätt tidig kväll för mig. Jag gick och la mig vid 23 ungefär och somnade som en stock.

Idag (semesterdag 5) ska vi kliva iland på Haiti. Klockan är strax efter 8 och vi ska snart gå och äta frukost. Sen väntar en dag på Haiti. Där blir det nog sol och bad hela dagen. Jag tror att man skulle komma tillbaka till båten senast 16:30 igen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna Svensson - Torsdag 15 feb 21:07

En solig morgon på väg till jobb på annan ort. Vi fick göra en räddningsinsats av vår bro som höll på att rasa när snön smälte. Det var längesen jag kände sån stress som när vi hörde att spikarna centimeter för centimeter drogs ut från hus...

Av Sanna Svensson - Fredag 19 jan 20:03


Och en god frukostmacka åts i solskenet långt inne, borta från kylan. ...

Av Sanna Svensson - Måndag 15 jan 15:46

Den här helgen hann knappt börja innan den slutade kändes det som. Jag gissar att det var för att heeela lördagen spenderades i curlinghallen. Vi har ett tjejlag anmält till division 2-spel. Så i helgen var första sammandrabbningen. Det blev en inten...

Av Sanna Svensson - Måndag 8 jan 12:57

2023. Dags för årets sammanfattning av året som passerat. Eftersom jag varit så himla dålig på att blogga det här året så känns en sammanfattning absolut aktuell. 2023 har innehållit det mesta. Mellanmjölk men främst djupa dalar och höga toppar. Et...

Av Sanna Svensson - 24 december 2023 02:00


Vår jul i år blev inte som tänkt. Influensa som först slog till mot Marcus och sen mig. Det blir så ibland. Jag hoppas att ni alla får en fin jul! ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26 27
28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Skapa flashcards