sannaveronicasvensson

Alla inlägg under november 2018

Av Sanna Svensson - 8 november 2018 16:55

Påväg med bussen hem efter en helt vanlig jobbdag. Vanlig men bra. Det är nog ändå ett bra betyg. Det är ju det vardagliga som ska vara bra.

Det är galet varmt på bussen, så jag längtar hem där jag kan dra på mig svala mjukisar och öppna balkongdörren. När jag kommer hem har jag några timmar själv imman Marcus kommer hem.

Gårdagskvällen var inte vardag. Jag jobbade först, men sen var vi ute och åt med en kollega till Marcus, och hennes pojkvän. Vi åt på Pinchos. En mysig och trevlig kväll som bjöd på god (och för mycket) mat och ännu godare drinkar. Det här varvades med bra snack och många skratt.


Jag tog ett steg in i vuxenvärlden igår. Jag beställde en kaffedrink. Kors i taket. Jag smakade en Kaffe Karlsson när vi var i Skanderåsen och tyckte den var jättegod. Så igår beställde jag en egen. Den var nästan lika god. Men ändå. Det var kul att prova. Det var lite mindre kul när jag skulle lägga mig sen, för jag kände mig inte trött för fem öre. Tack och lov gick det bra att sova ändå, när jag väl varvat ner lite.

Och där var ni uppdaterade om vad jag har pysslat med och vad jag ska pysslat med. Ha det bäst tills vi hörs igen!

Av Sanna Svensson - 5 november 2018 19:59

Denna måndag och början på veckan har vi fått spendera tillsammans, hela dagen. Myspys. Vi började med att sova utan att ha någon klocka ställd. Jag klev upp lite tidigare än Marcus för att slå in dom julklappar som jag redan har köpt. Jag kunde inte hålla mig längre!! Och dom blev så himla fina. Jag längtar bara efter att få köpa mer julklappar så att jag får slå in massa mer paket. 


Efter det åt vi lite frukost framför ett avsnitt av "Hela Sverige Bakar". Sen tror jag inte att vi gjorde någonting speciellt... Men tillslut så tog vi oss ut. Planen var från början att åka ut till Björnö och gå en promenad där, men sen fick jag ett infall och vi styrde istället mot frisbeegolfen. Det var längesen vi spelade det men idag var det dags igen. Vi körde dom sex första hålen, men sen gav vi upp. Det tar ju rätt så lång tid när man inte är så duktig, haha. Tror att vi var ute närmare en timme. Men kul var det iallafall!


     


Efter golfen hoppade vi in på Ica och handlade lite snabbt, innan vi brassade vidare hemåt. Där åt vi en tidig middag, eftersom vi inte åt någon lunch. Och sen efter det har vi inte gjort så mycket heller. Marcus har varit support åt sin mamma och jag har lagat en korvgryta så att vi har matlådor och middag framöver. Nu precis har vi fixat klart ESTA, som vi behöver inför USA och sen har vi spelat Primetime. Nu ska vi nog fixa lite bankgrejer och äta en bulle till det. Sen blir det dusch och Paradise Hotel i soffan innan det blir dejt med John Blund. 


 

Av Sanna Svensson - 4 november 2018 18:55

Hej på er alla. Vilken fin dag jag har haft idag. En söndag som jag tycker att den ska vara. Ledig och utan några egentliga måsten. Men en dag som man fyller med saker att göra ändå. För att man vill.

Dagen började med att få sova utan att ha någon klocka ställd. Redan där började det ju bra, eller hur? Enda nackdelen var att Marcus inte låg bredvid mig. Han åkte för att jobba flera timmar innan jag vaknade. Jag klev upp efter en stund och åt frukost framför en gammal Beck-film som jag börjat kolla på igår. Sen provbakade jag några frallor som jag fått recept av från en kompis. Få ingredienser, och gick snabbt att göra. Jag har inte provsmakat än, så kan inte säga om det är något som rekommenderas eller icke! Efter det gjorde jag sådär vanliga saker. Typ åt lunch. Gick ut med Keaton. Duschade och sminkade mig. Och sen var klockan 15, och Marcus kom hem. Då vilade han sina trötta ben en stund och sen åkte vi till Erikslund.

Vi började med XXL, där vi köpte vattenflaskor. Sen på flera butiker inne på Erikslund. Mitt mål var att hitta massa småplock som jag kan använda för att slå in fina julklappar. Och det fanns massor med fint! Så det här kom jag hem med. Nu måste jag köpa julklappar också, så att jag kan börja slå in. Längtar!!


Efter att vi hade strosat klart satte vi oss i bilen igen och åkte till en kyrkogård inne i stan. Där gick vi till minneslunden och jag tände ett ljus för min saknade farmor som har varit borta i ett år nu. Det känns verkligen inte som att det var så längesen, men det är det. Saknade lilla farmor, jag hoppas att du har det bra där du är. Och jag är övertygad om att du är här och hälsar på oss imellanåt. <3


Usch, nu gråter jag lite. Hon är så saknad.

Nu ska jag kramas med Marcus lite och sen ska vi nog laga middag. Idag blir det kycklingkebab med pommes och hemgjorda såser. Vi kommer säkert äta det framför en film eller något. Det får man göra när det är söndag.

Av Sanna Svensson - 3 november 2018 10:58

Vilken mysig fredag vi hade igår. Den var så mysig på många sätt, och vi hann med massa roliga saker.


Jag började med att jobba fram till 14 ungefär. Jag var jättetrött på morgonen. Ett resultat efter att ha spelat Mario Party för sent in på natten. Men härliga kollegor och god dryck gjorde att jag kom igång igen. Och därefter rullade allting på bra och dagen gick bra. Marcus hade en ledig dag igår, så jag fick ett infall att vi skulle gå lite på stan ihop. Jag skulle ändå köpa ett par svarta jeans och han hämta ut ett paket, så jag tänkte att vi kunde göra en mysig grej av det. Så vi gick i lite affärer och strosade lite. Sen avslutade vi med en fika, som kanske mer gick över i en second lunch. Jag åt amerikanska pannkakor och Marcus åt en räkmacka som drömmgod ut!


När vi kom hem igen chillade vi i soffan lite. Jag chillade nog mer än Marcus, för jag råkade slumra till. Ops…. När jag vaknade igen så spelade vi återigen Mario Party, för det är bara SÅ KUL. Sen hade klockan vips blivit för mycket egentligen. Vi åkte iväg till Ica och köpte lite fredagsgodis och sen åkte vi hem och lagade middag. Vi gjorde en favorit i repris, nudelwok med lövbiff. Jag la aldrig upp receptet förra gången, så jag gör det nu istället. Det blev lika gott som vanligt och det är nog en av mina favoriträtter numera. Vi åt middag framför en film, The Hitman´s Bodyguard” – superduperbra. En perfekt avslutning på en perfekt kväll.


   

Av Sanna Svensson - 1 november 2018 16:18

Tillbaka till verkligheten igen. Igår fick jag ett besked som gjorde att världen vändes upp och ner, och allt kändes bara helt overkligt och orättvist. Idag känns allting lite bättre igen, men livet kommer inte att bli som var det tidigare. Ni som vet, ni vet, och det räcker bra så. 


Idag hade båda jag och Marcus förmiddagen ledig vilket var så välbehövligt. Jag vaknade av mig själv först vid 8:30, men somnade sen om efter att ha legat och dragit mig i en timme. Så vaknade igen vid 11:30 tror jag, haha. Inte riktigt det som var planerat, men min kropp och hjärna behövde säkert det. Direkt efter att vi klev upp så hade vi bokat tvättstuga så det roade vi oss med i några timmar. Det var drygt men som alltid så är det skönt när det är klart igen. Efter det stökade vi på lite, och sen drog Marcus iväg till jobbet strax före 16. Efter det har jag pratat med både pappa och mamma i telefon, och nu satte jag mig vid datorn lite. Jag ska bara ha en väldigt lugn eftermiddag och kväll, utan några måsten och krav. Ibland behöver man det. 


Ta hand om er så länge! <3



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26 27
28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Skapa flashcards