sannaveronicasvensson

Direktlänk till inlägg 25 december 2018

Jul, jul, strålande jul

Av Sanna Svensson - 25 december 2018 22:20

Först och främst - God Jul! Jag hoppas att ni alla har haft en underbar julafton och att resten av mellandagarna blir minst lika bra. Nu är det verkligen sluttampen på året, så se till att få till en bra avslutning.

Jag har haft en underbar jul, som än inte är slut. Sen jag slutade jobbet i fredags har jag bara myst runt känns det som. Mamma, Lucas och Amanda har varit hos oss och bidragit till julstämning. Vi har inte alls gjort någonting speciellt utan bara haft det allmänt bäst. Ätit maaaassa mat, spelat spel och kollat på film. Mellan varven har vi lyssnat på julmusik och bakat.


På självaste julafton började vi sedvanligt med tomtegröt och paketöppning. Sen hade vi en lugn förmiddag innan vi gick ut på en promenad. Efter den började jag att styla till mig och jag hann precis klart till Kalle drog igång. Där satt vi alla bänkade i soffan och drack glögg och åt pepparkakor. Mysigt. Det var tillochmed så mysigt att jag slumrade till en stund på Lucas. Ops.

När Kalle var slut för det här året så öppnade vi den drös med paket som låg under granen. Jag fick hur mycket bra saker som helst. Pussel, kroppsgrejer och kläder. Tipptopp. Och lite roligt som jag tycker att det är att få paket, tycker jag att det är att ge bort paket.


När alla paket var öppnade gick vi över till att fixa maten. Vi dukade upp på köksbänken och allt fick nätt och jämt plats.


När vi hade ätit mat var vi tvungna att köra iväg Amanda till tågstationen då hon hade en buss att passa för att komma hem igen. Under tiden som hon klev ur passade jag, mamma och junior på att kolla in dom fina renarna som står i parken.


Kvällen avslutades i soffan med en varsin godisdrink, snacks och Bröderna Lejonhjärta på teven. Sen kröp vi till kojs. Trötta, men nöjda med dagen.


I skrivande stund är vi alla påväg till Mora. Imorgon ska det firas jul nummer två, med pappa & Co. Åh, jag längtar efter att få krama om honom igen! Det var ju flera månader sen vi sågs nu, och det känns som ännu längre. <3 Det är ju också något speciellt med att samla släkten och bara ha det mysigt. Äta, prata och skratta. Tre bra ting i livet som vi ska göra imorgon.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna Svensson - Torsdag 15 feb 21:07

En solig morgon på väg till jobb på annan ort. Vi fick göra en räddningsinsats av vår bro som höll på att rasa när snön smälte. Det var längesen jag kände sån stress som när vi hörde att spikarna centimeter för centimeter drogs ut från hus...

Av Sanna Svensson - Fredag 19 jan 20:03


Och en god frukostmacka åts i solskenet långt inne, borta från kylan. ...

Av Sanna Svensson - Måndag 15 jan 15:46

Den här helgen hann knappt börja innan den slutade kändes det som. Jag gissar att det var för att heeela lördagen spenderades i curlinghallen. Vi har ett tjejlag anmält till division 2-spel. Så i helgen var första sammandrabbningen. Det blev en inten...

Av Sanna Svensson - Måndag 8 jan 12:57

2023. Dags för årets sammanfattning av året som passerat. Eftersom jag varit så himla dålig på att blogga det här året så känns en sammanfattning absolut aktuell. 2023 har innehållit det mesta. Mellanmjölk men främst djupa dalar och höga toppar. Et...

Av Sanna Svensson - 24 december 2023 02:00


Vår jul i år blev inte som tänkt. Influensa som först slog till mot Marcus och sen mig. Det blir så ibland. Jag hoppas att ni alla får en fin jul! ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards