sannaveronicasvensson

Alla inlägg under februari 2019

Av Sanna Svensson - 16 februari 2019 18:36

Hej från Mora. Vi åkte hit i morse för att vara med på lite kalas för Mackan och morfar. Men vi har hunnit med lite annat också. Vi har lekt en hel del i snön. Då har vi byggt en snötunnel, haft snöbollskrig och Lucas har gjort massa konster för oss. Sen har vi som sagt kalasat och till det hör såklart fika.

Det har varit en mysig dag med släkten. Och det har varit skönt att ha varit ute så mycket också. Keaton har varit mer än nöjd över att få springa lös i djupsnön.

Nu har vi lagt oss i sängen där vi slappar lite granna. Skönt. Imorgon ska vi åka hem tidigt igen. Men innan det blir det ett stopp i Garsås. Hörs hej.

Av Sanna Svensson - 15 februari 2019 22:09

Min kära syster. 30 barre slår mätaren över till idag. Jag hoppas att du har haft en underbar dag och att du blivit och kommer bli firad av alla vi som tycker om dig så mycket.

Grattis igen! <3

Jag hittar ingen bild på oss två som är nytagen. Det får bli en annan goding från typ... 2002?

Av Sanna Svensson - 12 februari 2019 21:42

Hej hallå, och grattis på födelsedagen till en av mina bröder som fyller år idag. Jag är ytterst tveksam till att han läser detta, men ändå. Det är tanken som räknas. Så grattis Mackan! :D

Annars då? Vad har denna tisdag bjudit på? Den har varit bra. Väldigt bra måste jag säga. Jag har jobbat mellan typ 7:45-16:15. Det har varit en väldigt givande dag. Jag har fått gjort flera saker idag som jag aldrig gjort tidigare. Lärorikt, nervöst och spännande har varit ledorden idag. Det här är så himla kul! Det ger så mycket och jag vet att jag är bra på det jag gör. Att få se att man gör skillnad är fantastisk. Att se hur man gör något hela vägen in i mål kommer också bli en dag att minnas. Den dagen kommer komma, det vet jag.

Efter jobbet åkte jag till Hälla och hämtade bilen. Sen körde jag hem, åt mellis och slappade lite i soffan med Keaton. Men efter det var det dags att ta tag i livet igen. Jag bytte och till träningskläder och åkte till gymmet. Där körde jag lite kondition och ben. Efter en timme kände jag mig nöjd och knatade till Marcus och sa hej en sväng.


Nu dom senaste timmarna har jag ätit middag och kollat på Solsidan. Nu precis har jag duschat och myst ner mig under en filt. Jag ska snart stoppa in tvätten som Marcus har vikt. Marcus slutar 23, så då ska jag åka och hämta honom. Sen blir det till att mysa ner sig i sängen och sussa.

Av Sanna Svensson - 10 februari 2019 23:33

Nu ligger jag i sängen och snart ska jag dejta John Blund. Innan det tänkte jag bara sammanfatta lite vad vi har gjort i helgen, eller ja, igår och idag.

Marcus har ju jobbat i helgen så jag har haft förmiddagarna för mig själv. Det har varit både skönt och tråkigt. Det är ibland rätt skönt att bara glo på TV helt solo eller lyssna på podd i flera timmar. Men det är klart, jag hade hellre haft honom bredvid mig i soffan. I lördags gjorde jag inte mycket alls under tiden han var på jobbet. Jag tog en lång sovmorgon och sen gick jag ut på en promenad. Det var jag vs slasket. Nästan all vår vita snö har blivit utbytt mot slask och gråa snöhögar. Jag och Keaton gick till fältet. Han fick springa lös och jag ville kolla hur mycket vatten det var i diket som finns där. Det var en hel del.


Efter promenaden dröjde det inte så länge innan Marcus kom hem igen. Då ville han vila, så jag sympativilade med honom. Senare på kvällen gjorde vi inte så mycket mer. Vi lagade en supergod middag. Vi gjorde plankstek. Det var evigheter sen jag åt det. Det var verkligen hur gott som helst!


Idag då. Då vaknade jag strax före nio. Jag låg kvar i sängen ett tag innan jag gick upp för att äta frukost. Efter frukosten kollade jag på några avsnitt av Solsidan, och sen diskade jag lite granna. Vid 15-tiden kom Marcus hem igen efter sen jobbdag. Då ville han vila igen, så vi gjorde det i en timme typ. När vi sen klev upp igen svirade vi om till träningskläder och gjorde premiären på gymmet. Vi kollade in lite hur det såg ut och sen provade vi några grejer. Vi körde cykel, rodd och crosstrainer. Efter en halvtimme var vi rätt möra i både ben och armar så då tackade vi för oss och åkte hem igen. Mat smakar alltid bäst efter man har tränat, så vi började med middagen direkt när vi kom hem. Idag blev det rödspätta med pressad potatis och sås. Det åt vi i soffan framför NCIS.

I korta drag på var det min helg. Den har varit bra, men både lång och kort på samma gång. Imorgon drar vecka nummer två igång på projektet. Det ska bli skoj. Just nu hade jag gärna haft helg i någon dag till, men jag vet att när jag kommer till jobbet imorgon så kommer jag vara taggad på att köra igång igen.

Av Sanna Svensson - 9 februari 2019 14:26

Igår stämplade jag ut efter min första måndag till fredag-vecka på väldigt, väldigt länge. Jag hade fredagskänsla i kroppen hela dagen och strax före 16 stämplade jag ut. Jag blev upphämtad av Marcus och vi åkte ut på Erikslund. Där köpte vi två till dosor till Nintendot. Nu kan vi äntligen spela fyra på det. Därefter åkte vi hem. Jag duschade och vi bakade en kladdkaka, med både choklad och saffran. Så god!

Strax efter sju åkte vi till Bea och hennes Chrille. Där väntade tacomiddag, snack och många skratt vid köksbordet. Efter middagen förflyttade vi oss till soffan där vi spelade Mario Party och åt kladdkaka. Tiden gick väldigt fort och klockan blev snart efter 01. Då packade vi ihop, tackade för oss och åkte hem och sussade.

Av Sanna Svensson - 6 februari 2019 20:42

... idag har det verkligen lossnat på jobbet. Jag har fått tjänstetelefon och äntligen kunnat börja jobba i mina ärenden. Det är så jäkla kul. Imorgon väntas föreläsning på förmiddagen och sen blir det jobb igen som utredare. Jag vet inte ens om jag sagt att det är att jobba som utredare jag ska göra nu under projektet? Det är det iallafall. Så nu mamma, kan du med all rätt säga att din dotter är utredare. ;) Ja, men somsagt planen imorgon är alltså först föreläsning och sen jobb.

Nu blev det väldigt mycket fram och tillbaka här, men åter till dagen då. Jobbdagen idag gick rasande fort. Det sa bara poff och sen var det lunch, och poff och sen var det slut. Efter jobbet åkte jag bussen hem till Marcus. Vi snackade en stund och sen åt vi middag. Vi åkte och köpte yumyum. Marcus har varit uppe i luften idag så han var rätt trött, så jag bjussade honom på middag som lite återhämtning.

Senare i eftermiddag så har vi whatsappat med pappa och sen kollat på TV. Marcus har pillat lite på datorn och jag har diskat. I skrivande stund kollar vi på Sveriges Mästarkock. När det är slut ska Marcus plugga och jag ska duscha. Sen blir det nog sussa så småningom. Hoppas att ni alla haft en fin dag. <3

Av Sanna Svensson - 4 februari 2019 23:17

För första gången på länge så kändes det verkligen som att en måndag innebar en nystart. Idag drog projektet jag är med i igång. Imorse var det nervöst och det kommer nog kännas lite pirrigt ett par dagar till, tills man verkligen har kommit in i det.

Idag var en dag full av information. Vi proppades fulla med info om hur projektet kommer genomföras, varför och vad vi ska göra under resans gång. Sist under dagen gick vi noggrant igen systemen vi kommer att använda oss av. Klockan 16 stämplade vi ut och då var jag så trött. Luften i lokalen som satt i sista timmarna var så dålig, så huvudvärken var ett faktum.

När jag kom hem så åt vi middag tillsammans och sen slappade vi på soffan framför lite Youtube. Tillslut blev jag tröttare och tröttare, och sjukt frusen. Så jag gosade in mig under två filtar och med Marcus bakom mig. Sen somnade jag, och jag tror jag sov till och från i tre timmar, haha. Rätt mos i huvudet skulle jag tro.

Efter att jag hade vaknat till så gick vi ut på en promenad med Keaton. Och så snackade vi om allt möjligt. Livet som det ser ut nu och hur man vill att det ska se ut framöver. Når Keaton var rastad åkte vi till Hässlö och Marcus flygskola (han har börjat flyga och läsa igen). Där var vi bara en snabbis, men jag fick iallafall se hur det ser ut därinne.


När vi sagt hejdå till planen åkte vi och handlade och sen körde vi hem igen. Nu har jag precis duschat och nu chillar vi lite i soffan. Jag ska snart sova, trots att det känns som att jag knappt gjort annat i eftermiddag. Imorgon väntar en ny dag med massa nytt igen.

Av Sanna Svensson - 3 februari 2019 17:20

Idag har vi haft en mysig helg utan några speciella planer. Vi har helt enkelt bara myst på. Det vi har gjort mycket av är att kolla på curling. Det har varit både damer och herrar så vi kollat en hel del matcher.

Vi hade en plan och det var att vi skulle äta lunch ute på Björnö. I lördags blev det inte av och idag vaknade vi till snöoväder. Så det fick bli en sen frukost hemma idag och så åkte vi ut till Björnö lite senare. Det var snöigt, snöigt och soligt. Innan vi ens kom iväg fick vi börja med att leta reda på våran bil som hade förvandlats till något annat, haha.


När vi hade sladdat oss fram så pulsade vi oss ner till isen. Där busade vi med Keaton. Lössnö-älskande Keaton.


Det var magiskt fint där ute. Riktigt fint!

När vi kom hem igen värmde vi lite mat och nu ligger vi i soffan under en varsin filt. Och kollar på curling. Ikväll ska vi gå på bio. Vi ska se en film som heter Glass. Det ska bli mysigt med dejtnight.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards