sannaveronicasvensson

Alla inlägg under mars 2019

Av Sanna Svensson - 18 mars 2019 07:51


Vakna tidigt, jobb, middag, träna, slappa & sova. Det är planen idag. Jag ska nog få den här måndagen att rulla på.

Av Sanna Svensson - 15 mars 2019 21:07

Äntligen freeeedag. Gud så skönt. Jag ser framemot att få hänga med Marcus och att få lite sovmorgon. Att bara få vara hemma och mysa. Vi kommer vara hundvakt under större delen av helgen, då Marcus föräldrar ska till Amanda och hjälpa henne. Så helgen kommer säkert bli lite mer ansträngande än förväntat.. Men det viktigaste är iallafall att jag och mannen min får umgås. Det har varit lite bristvara på det så sistonde. 


Min fredag har varit bra. Väldigt bra. Dagen började som alltid numera med fredagsfrukost på jobbet. Sen knatade vi iväg till veckans föreläsning. Jag var ju på föreläsning igår också, men den var utöver projektet. Dagens föreläsning handlade om penningtvättsbrott och förverkande/beslag. Intressant, men ingenting som vi på PKC kommer i kontakt med på daglig basis. Jag tycker att det alltid är roligt att lära sig mer om juridiken. Efter föreläsning och lunch blev det jobb. Eftermiddagen gick åt till småpyssel som inte blivit av tidigare i veckan. 


Efter jobbet tog jag det lugnt. Åt middag och kollade lite på Youtube. Sen diskade jag lite grann innan jag gick ut med Keaton och sen drog jag till Ica. Där sa jag hej till Marcus och sen handlade jag lite frukost och lösgodis. Efter att ha dumpat det i bilen knatade jag in på gymmet som ligger i samma byggnad. Jag var sugen på att köra slut på mig helt. Och det gjorde jag också. Jag har inte sprungit på flera månader. Sist var någon gång innan USA-resan, och innan jag ramlade. Därför hade jag inte alltför stora förväntningar när jag klev på löpbandet. Men det var så jävla skönt. Jag sprang två kilometer med hårdrock dunkande i hörlurarna. Och så stirrade jag in i en vägg. En helvit vägg, men en liten ojämnhet. Den stirrade jag på. I två kilometer. Så jäkla skönt för både kropp och själ. Jag såg säkert helt hjärndöd ut, men det struntade jag faktiskt i. Dom sista hundra meterna kutade jag på som aldrig förr. Underbart! När jag klev av bandet mådde jag illa. Och det var typ det jag ville, haha. Efter att ha pustat och druckit lite vatten gjorde jag några övningar med hantlar för mina klena armar. Sen var jag nöjd. Tomatröd i ansiktet och med svetten rinnande. 


  


Nu har jag precis kommit hem. Jag har druckit en smoothie och vatten. Nu bloggar jag (no shit) och slökollar på Talang. Snart ska jag duscha och sen dröjer det inte länge innan jag ska åka och hämta Marcus. Och då börjar den lediga helgen för oss båda på riktigt. 


Av Sanna Svensson - 14 mars 2019 17:17



Det är bara så gott. Synd att det är ett helt pussel att få ut alla kärnor från skalet. Eller så kanske det är tur, för annars hade jag nog förätit mig.

Förutom att ha ätit granatäpple idag så har jag jobbat. Jag har bockat av en del saker på jobbet och även gått på en föreläsning om psykisk ohälsa. Nu ska jag gå ut på en promenad med Keaton, medan det fortfarande är ljust. Sen ska jag plocka lite hemma och laga mat. Idag serveras det lax och potatis.

Av Sanna Svensson - 11 mars 2019 18:43

Tänk att det redan är mitten av mars. Herregud. Det var ju nyss jul. Tiden bara springer iväg. Det som är härligt med mars är att vissa dagar är det verkligen vår. Som idag. Kallt ute, men det har varit strålande sol. Så himla härligt.

Min jobbdag sprang iväg i rasande fart. När klockan var 15 checkade jag ut för dagen. Jag var rätt trött i huvudet och behövde luft och sol. Så Marcus kom och hämtade mig, sen bytte vi om snabbt hemma innan vi åkte ut till Björnö. Där tog jag äntligen revansch på 5 km-slingan. Det var isigt från och till runt hela slingan men vi höll oss på benen. Backen där jag ramlade förra gången fick nu se sig besegrad. Efter drygt 4 km kom vi upp på en höjd med en magnifik utsikt.


Så vackert. På vägen hem stod det säkert sju rådjur intill vägen och betade. Harmoni. Skog, djur och frisk luft - då trivs jag som bäst.

Nu är vi hemma sedan en stund tillbaka. Vi har ätit mat och snart ska vi åka och handla för veckan. Ikväll ska vi inte göra något speciellt. Bara vara.

Av Sanna Svensson - 9 mars 2019 15:06

Idag är det också en speciell dag. Idag är det sju år sen det blev han och jag. Och sen den dagen har vi hängt ihop. I med och motgångar. Ifrån varandra och så nära ihop man bara kan vara. Jag älskar den här killen så mycket. Tänk att vi har varit tillsammans i nästan en tredjedel av mitt liv. Det är helt galet.

Idag kommer vi inte kunna fira speciellt mycket. Han har jobbat och jag ska jobba. Vi får ta igen det någon annan dag. Eller egentligen, så spelar det ingen roll. Vi har varandra, och det är det viktigaste.

I love you! Och jag kommer skakna dig ikväll! <3

Av Sanna Svensson - 9 mars 2019 09:00

Det var det verkligen. Livet har gått i ett och bloggen har blivit lidande. Det har förvisso inte hänt något speciellt heller, men ändå.

Idag är det lördag och jag har för en stund sen vaknat. Marcus är på jobbet så jag breder ut mig rejält i sängen. Jag ska snart gå upp och äta frukost. Sen får vi se vad resten av timmarna bjuder på. En promenad om det är bättre väder än igår. Sen vet jag inte. Marcus slutar 15, och jag ska åka iväg och jobba klockan 17 så vi kommer bara hinna träffas en kortis idag. Lite trist är det. När det är lördag och allt.

Vi tog igen det igår, då lagade vi biff med bambuskott. Mums! Det var verkligen något att hänga i julgranen.

Av Sanna Svensson - 4 mars 2019 20:58


Världens bästa och finaste människa fyller 28 barre idag. Stort grattis till att börja med! Han firades av sin familj i helgen och av mig idag. Vi har fikat och nu ikväll åt vi på restaurang till middag. Det var så himla längesen vi gjorde det, bara vi två. <3

På vägen hem stannade vi och köpte glass och rån som vi ska äta till efterrätt i soffan. Det blir en perfekt avslutning på en perfekt kväll.


Grattis igen babe, du är bra bättre bäst! <3

Av Sanna Svensson - 3 mars 2019 09:29

Är det första söndagen i mars så är det.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards