sannaveronicasvensson

Alla inlägg under maj 2019

Av Sanna Svensson - 16 maj 2019 19:14

En nio kilometers promenad bjöd på steksol, svettfest och långsnack med mamma. Vi träffade också på en påkörd liten orm.

Det är otroligt vad fint väder gör med mig. Jag blir så mycket gladare och piggare, och mer sugen på att göra saker. Så underbart. Ikväll ska jag iväg och jobba. Fram till dess ska jag äta middag och fixa lite hemma. Sen åka till Ica och lämna bilen. Det är min torsdags kväll det.

Av Sanna Svensson - 13 maj 2019 22:39

Idag har det varit full rulle från början till slut. Vi började dagen med att tvätta sex maskiner. Efter det städade och plockade vi lite. Vi har rensat ut en del ur förrådet och gått igenom garderoben. Vi har haft en container på gården några dagar, där man kan slänga vad som. Perfekt.

Efter det åkte vi ut till Björnö där vi sprang en kort runda, och sen tränade vi magen lite hemma. Svettiga som vi var tog vi en dusch och sen mötte vi upp Asef. Vi åkte och köpte pizza på PizzaHut som vi åt hemma hos oss. Det var år och dar sen vi sågs så det var helt klart på tiden. Mätta och belåtna tog vi bilen och åkte till Hässlö där vi tog med Asef på en frisbeegolf-premiär. Idag körde vi nästan alla hål, vi missade ett av 17. Vi var ute i ungefär två timmar och hade väldigt kul. Vi slog i träd, for nerför slänter och knatade backe upp och backe ner. Superkul.


Nu har vi kurat ihop oss i soffan. Vi ska nog bara chilla lite innan vi ska kojsa.

Av Sanna Svensson - 11 maj 2019 20:52

Eftermiddagen spenderades vid vattnet med fina vänner. Vi grillade och spelade kort, innan det blev för kallt. Så mysiga timmar. Nu ska vi värma oss i soffan framför filmen Tårtgeneralen.

Av Sanna Svensson - 8 maj 2019 15:34

Det känns som att den här dagen har varit fullspäckad. Eller den kommer iallafall att bli det innan den är slut. Idag hade jag och Marcus äntligen sovmorgon tillsammans. Det var lyxigt att få vakna 09, och att bara kunna dra sig en stund. Vi började får dag med att käka frukost, och sen åkte vi till BMW. Vi ska lämna in bilen där tills på fredag morgon, så vi lämnade en nyckel där nu så att vi bara kan åka dit med den när vi vill. Den ska in på service och sen ska dom kolla något som kan vara fel på den. Typ garantiärende. När vi fick veta vad som kunde hända blev man ju mörkrädd.... Så nu har vi kopplat loss buren och tagit loss sprintar och allt. Så om det värsta skulle hända, så ska det vara enkelt att få ut Keaton. Usch. Det känns skönt att få besked på fredag, om något är fel eller inte... 


 


Okej, nog om det. Efter att vi hade varit på BMW åkte vi och hämta min cykel som hade kommit med bussgods. Vi fick en chock när vi såg kartongen. Den var ENORM. Man hade behövt ha släpvagn för att få med sig den kartongen. Vi fick ta cykeln på cykelstället, och sen fick vi vika kartongen tredubbel innan vi med nöd och näppe fick in den i baksätet. Svettigt värre. Men nu står den i vår hall. Och den är så fin.

 


(som ni ser tänkte Marcus "Hur fan ska det här gå till?!") 


Efter lunch var det dags för Marcus att åka till jobbet för att jobba kväll. Jag sprang igenom Ica och köpte lite smågrejer, bland annat vattenmelon. Den ska jag hugga in på snart. Mums. Sen sprang jag vidare mot tvättstugan där jag hann blippa in mig med 4 minuter tillgodo. Nu är tvätten inslängd och jag ska snart baka nougatkakor. Vi har massa nougat kvar sen i julas. Här har ni receptet om ni också blir sugna på att baka. 


 


Förutom att baka så måste jag plugga ikväll också. Jag har helt tappat både lust och fokus, så jag måste bara sätta mig ner och få det gjort. Nu kan jag inte ens skylla på att det är fint väder ute. Det är bara att göra det. Det är ungefär en månad kvar på kursen, sen är det klart för den här gången. Vad jag mer ska roa mig med vet jag faktiskt inte. Äta kakor typ, haha. Marcus jobbar som sagt kväll, men när han kommer hem ska vi ialalfall kolla på PH-finalen, innan vi kryper till kojs. Imorgon jobbar jag kväll. Ovant för mig, som oftast jobbar dag. 


Det var allt för nu. Ha en fin onsdag allihopa och bli inte alltför trötta på detta j***a aprilväder.

Av Sanna Svensson - 7 maj 2019 21:51

En helt vanlig tisdag. Jobb på dagen, hemma på kvällen. Marcus jobbar sent, så jag är hemma själv.

Sen jag kom hem har det inte blivit något speciellt alls. Jag har kollat på Biggest Loser, tränat med gummiband och lagat middag. Nu har jag diskat och plockat litegrann. Snart kommer Marcus hem. Då blir det PH-mys innan sussning.

Av Sanna Svensson - 4 maj 2019 11:50

Jag räknar ner dagarna tills det kommer ett paket med en ny skönhet hem till mig. Åhhh. När jag hade beställt den hoppade jag runt här hemma som en liten tönt. Så glad och förväntansfull.

Du och jag kommer att spendera många, många mil tillsammans. Grusvägar, skogsstigar och asfalt. Rundor i kvällssol, picknicks och mysiga turer. Jag kan knappt bärga mig!

Av Sanna Svensson - 2 maj 2019 20:40


Min guldklimp. Från en fin kväll i Läde.


Från en annan fin dag. Här i Härjeåsjön.


Här är Keaton i sitt sanna jag. Haha, vilken charmpelle.


På väg mot Tyskland. Här stannade vi i Gränna och käkade.


En lycklig tjej på kryssning i Karibien.


Myskillar! <3


När jag ser den här bilden blir jag glad. Haha ett lyckligt mongo. <3


En lång och en kort. Den korta fick åka axel.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards