sannaveronicasvensson

Alla inlägg under augusti 2019

Av Sanna Svensson - 18 augusti 2019 14:54

Idag har söndagsångesten sakta smugit sig på. Imorgon börjar jag jobba lite mer som vanligt eller vad man ska säga. Jag har i princip varit ledig lite över en vecka nu. Eller jag jobbade ett nattpass och sen kväll direkt efter, men det hann knappt börja innan det var slut.

Till veckan blir det dagpass, inte så mycket ledigt alls och sen fortsätter det så ett bra tag. Så därför har jag lite ångest, haha.

Idag började Marcus jobba klockan 14. Jag åkte med honom och gick på gymmet för att få någonting ordentligt gjort idag. Jag körde ett konditionspass med crosstrainer, lite löpning och stegringspass på cykel. Svettfest!


Nu efter gymmet kommer det bli en välbehövlig dusch. Sen ska det nog tvättas lite. Men utöver det vet jag inte.

Av Sanna Svensson - 16 augusti 2019 21:33

Vad gör du just nu?

Just nu jobbar jag. Jag får snaaart gå hem.


Vad skrämmer dig?

Jag känns ganska vanlig på den här fronten. Jag är rädd för att drunkna eller krävas, eller att dö på något sätt överlag. Spindlar och ormar. Cancer. Sjukdomar. Att mista någon.


Vad peppar dig?

Människor som följer sin väg och som gör det bra. Att få beröm för något man börjat med gör att man vill fortsätta.


Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år?

Polis i yttre tjänst.


Vad är det sista du tänker på innan du somnar?

Just nu tänker jag mycket på hur vår framtid kommer se ut inom kort. Tankarna snurrar just nu värre än vanligt.


Vad måste du ha hemma i matväg?

Grädde, crème fraiche, potatis, lök och grönsaker. Det kommer man långt med. Då kan man alltid trolla ihop något.


Vad gör du när du är arg?

Antingern är jag tyst, eller så skriker jag eller så gråter jag. Eller så går jag därifrån.


Vad äter du helst?

Tacos <3


Vad vill du köpa?

Mycket!! För mycket. Men det jag tänker på mest just nu är en ny cykel och längdskidor.  

Av Sanna Svensson - 16 augusti 2019 03:07

Det beskriver min dag ganska bra. Den började bra. Marcus började 10 så vi tog sovmorgon ihop. Sen åkte hann till jobbet och jag åt frukost och tog det allmänt lugnt. Vid 12-tiden cyklade jag till Hälla för att först gymma och sen handla. På gymmet cyklade jag först något typ av program där man körde tyngre och tyngre motstånd ju längre tiden gick. Jag körde i 20 minuter och det var precis vad jag orkade med. Det blev 6-7 kilometer och benen skakade rejält när jag klev av. Efter det körde jag lite övningar för armarna. Mina armar har nog aldrig i sina liv fått så mycket träning. Jag har typ aldrig tränat armar...


 


Efter cirka 45min tackade jag för mig och knatade mot Ica för att handla till en mysig middag. Sen kom jag ut och skulle cykla hem och möttes av den här synen: 


 


Det var bara ett framdäck kvar. Någon jävel hade tagit min cykel. Mitt på blanka dagen på en parkering vid ett köpcentrum. Fy fan säger jag bara. Det trodde jag ändå inte skulle hända. Så om någon ser denna vackra skapelse någonstans, så vet ni till vem ni ska höra av er. Trots att det "bara" är en cykel så gör det fan ont i hjärtat. Vi var goda vänner men fick för lite tid ihop. Usch, så less. 


 


NÅGOT bitter tog jag bilen hem, duschade och gick och la mig och sov i drygt 1,5 timme inför nattjobb. Sen jag gick upp var kände mig lite gladare. Jag började förbereda middag och åkte sen och hämtade Marcus. Vi käkade kött och potatis, och sen hann vi kolla på en bra film innan jag åkte till jobbet. Det var min dag i korta drag. Känslomätaren har verkligen gått upp och ner idag. 




Av Sanna Svensson - 12 augusti 2019 23:07

En lång och konstig dag går nu mot sitt slut. Den började redan strax efter sju imorse. Då gick resan mot Arlanda där jag släppte av Marcus. Det kändes aningen konstigt att åka till Arlanda, men att själv inte gå in. Och att inte heller Marcus följde med tillbaka. Han åkte iallafall iväg på eget äventyr och kommer tillbaka imorgon kväll.


Jag åkte hem och käkade rester till lunch framför en film. Sen var jag bara hemma och skrotade på innan jag blev supertrött och gick och vilade en stund.

På eftermiddagen hade jag bestämt mig för att ta en promenad, så det gjorde vi. Vi fick vänta lite på regnet men tillslut gick vi ut. Det regnade till och från under våra sex kilometrar men det var mest skönt faktiskt.


Här undrar Keaton varför vi ens är kvar i lägenheten och inte är ute i skogen.

På bilden nedanför är han betydligt mycket nöjdare.


Lagom trötta hann vi knappt hem innan himlen öppnade sig. Vi fick kuta sista biten för att inte bli helt dyngsura.

Väl inne blev det havregrynsgröt utan mjölk till middag och en film till. Dusch, ansiktsmask och insmörjning har också avverkats. Nu ska jag sussa. Sängen är tom. Väldigt ovant. Godnatt hörrni, hörs.

Av Sanna Svensson - 11 augusti 2019 20:22

Jag tänkte mest hoppa in och säga hej. Jag har inte så mycket att berätta sen sist. Idag har det inte gjorts så många knop. Vi tog en lång sovmorgon i morse, min blev väldigt lång haha. Sen käkade vi frukost, gick ut med Keaton i spöregn och sen åkte jag ovh gymmade. Jag körde 30 min på den här maskinen och sen blandade styrkeövningar för hela kroppen.


Sen hoppade jag in på Ica och handlade kebab som vi lagade till middag. Och sen middagen har vi inte gjort så mycket. Marcus har pluggat och sen har vi kollat på Johan Falk. Nu ska han snart klippa sig och sen ska vi bara chilla innan kojsning väntar.

Av Sanna Svensson - 10 augusti 2019 08:49

Den 14 juli skrev jag ett blogginlägg. Jag var taggad på livet och att få komma igång. "Det liksom känns som att saker och ting är i startgroparna och bara väntar på att explodera och sätta igång." skrev jag då. Nu har det exploderat. Med buller, brak och knak.

I september börjar jag en 10-veckors utbildning. En utbildning jag har haft som mål att gå ända sen jag började på PKC. Och nu ska jag få göra det. Det är en utbildning som per automatik inte kommer göra någon förändring, så som ny tjänst eller likande. Men. Den kommer sitta som en smäck på mitt CV. Den kommer förhoppningsvis att förbättra mitt läge när jag söker nya jobb. Den kan också påverka min väg mot att bli polis. Den väger rätt tungt med andra ord.

När jag fick veta att jag blev erbjuden en plats skrek jag rätt efter efter telefonsamtalet. Ren och skär lycka. Bra jobbat Sanna, riktigt bra jobbat. Tuta och kör nu. And girl, you didn't dream too big.

Av Sanna Svensson - 8 augusti 2019 20:12

En av flera fina presenter har nu fått flytta in på den plats som den ska vara. Den här kudden föll jag handlöst för när jag såg den i Sveg. Passar perfekt hemma hos oss. Planen är att den ska hamna i sällskap med lite andra naturmotiv och saker.


Bara jag har fått ström i mina hörlurar så ska jag dra på Ica och säga hejhej till Marcus. Sen ska jag gå på gymmet och träna lite granna. Jag längtar efter träningsvärk. Fin känsla, så länge man kan gå ordentligt. På tal om träningsvärk. Jag fick hem mitt nya set med träningskläder idag. Från Stronger. Me like a lot. Det var allt för nu. Ciao!

Av Sanna Svensson - 8 augusti 2019 15:21

Igår var det min dag. Hela långa dagen. Jag blev firad med bravur i helgen så igår var det bara jag och Marcus som kalasade. Min dag började med att Marcus sjöng en snutt och jag fick massor av paket. Han skämmer bort mig den där killen. I ett kuvert som jag fick fick jag också att vi senare på kvällen skulle ut och äta middag på Agill.

Under dagen gjorde vi inget speciellt. Vi gick en sväng, spelade Mario, kollade på TV och kollade på mina presenter. Sen på eftermiddagen vilade vi innan vi gjorde oss redo för en mysig middag.

Vi hade världens bästa kväll. Vi drack en sangria till fördrink och sen åt förrätt.

Jag åt burrata och Marcus åt någon oxfilégrej med soya och andra konstiga saker typ, haha. Han tyckte den var god iallafall. :D


Till varmrätt delade vi på en grillmix. Då fick man lite allt möjligt. Kyckling, kött och grönsaker. Och potatis och såser till. Så himla gott, men kopiöst mycket mat. Vi åt typ hälften, haha.


   

Mätta och åter mätta satte vi oss på bussen och åkte hem igen. Där slasade vi ner oss i soffan och kollade på Johan Falk medan vi åt chokladboll på efterrätt.

Jag ska passa på att återigen säga tack för alla gratulationer, presenter och uppvaktningar. TACK! <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards