sannaveronicasvensson

Alla inlägg under september 2019

Av Sanna Svensson - 8 september 2019 04:59

Tjohooo! Nu är det nedräkning för fulla muggar. Dels för att det är min sista natt av totalt fem den här veckan. Men främst för att jag inte kommer att jobba nå mer nu på 10 veckor. Skolbänk och plugg väntar nu. 10 veckor. Det är rätt länge när man tänker efter...


Ja, det var väl ungefär det nya jag hade att komma med sen sist, haha. Som en avslutning i min pussel-story kan jag nu meddela att jag nu är klar. Det gick väldigt fort. Till veckan ska jag köpa en ram till det, så att det någon gång i framtiden kan komma upp på väggen.


 


Näe man seriöst. Jag har inget annat att beträtta som har hänt. Planen för söndagen då? Ja, jobba klart till att börja med. Sen sooova till någon gång efter lunch. Det verkar bli en fin dag så då ska jag ta mig ut i solen och promenera. Jag har inte tränat särskilt många muskler dom senaste två veckorna, så det får bli ändring på det nu.Marcus slutar jobbet 15, så då ska han eller ja, vi, vila. Middag ska vi käka på KFC. Det är en del av planen för att hinna mjölka ur Västerås så mycket som möjligt innan han drar från Västerås.

Av Sanna Svensson - 7 september 2019 04:38

Hej hallå. Jag kikar mest in för att säga hej. Återigen sitter jag på jobbet och sen sist jag bloggade har det inte hänt mycket. Marcus har pluggat och jag har sovit och pusslat. Det är vår vardag.

Det är inte så många bitar kvar på det här nu. Bara dom jobbiga där man måste sitta och prova ALLA bitar. Så hoppar man lite av lycka när en bit passar.


Nu gör jag mitt näst sista pass innan utbildningen drar igång. Känns verkligen overkligt. Jag är dock väldigt taggad på att sätta tänderna i böckerna och uppgifterna. Det ska också bli väldigt skönt att gå ett break från jobb i 10 veckor. Det är ändå ganska länge.

Nu ska jag kämpa vidare mina sista timmar innan en bussfärd hem till den sköna sängen väntar. Ha en fin lördag alla!

Av Sanna Svensson - 6 september 2019 01:27

Den rubriken känns inte helt obekant. Känns som att jag har skrivit den flera gånger förut, haha. Men det är det min dag har bestått av. Eller består av rättare sagt. Imorse vaknade jag upp bredvid Marcus. Så skönt med sovmorgon utan krav. Vi åt frukost och sen pluggare Marcus. Jag pusslade. Jag började med det igår onsdag, tror jag? Nu är jag snart klar.


Iallafall. Sen gick vi ut på en promenad. Det blev en fältet-runda. Nu samlade på oss sol och ljus. Riktigt fin höstdag.


Mina snyggingar <3

Hemma igen så åt vi rester till lunch och sen körde jag Marcus till jobbet. Hemma därifrån igen så pusslade jag lite mer innan jag la mig och vilade. Jag sov i typ 1,5 timme. När jag vaknade så gjorde jag inget speciellt. Städade lite, åt rester till middag. Fixade väskan inför jobb. Ja, och sen var det dags att åka. Och nu sitter jag på jobbet. Första natten av tre.

Av Sanna Svensson - 3 september 2019 17:08

Tvättmaskinen snurrar, diskmaskinen är igång och podd spelas upp i hörlurarna. Snart ska jag börja laga middag. Ibland är vardagslivet det allra bästa.

Av Sanna Svensson - 2 september 2019 23:26

Halloj. Då var det måndag igen och jag tänkte sammanfatta dom senaste dagarna. Eller sen vi hördes sist helt enkelt. Vi åkte som sagt till Sveg i lördags med det första flyttlasset. Framme i Sveg stannade vi först till hos mamma en sväng innan vi åkte till Härjis. Där lagades det vårrullar och sushi som blev lördagens middag. Ingen favorit direkt, men det var skoj att prova. Sushi har jag bara ätit en gång och aldrig dessa typer av vårrullar. Under kvällen gjorde vi inget speciellt alls. Eller jo, vi hälsade, läs:gosade, också med deras kycklingar. Jag minns inte hur gamla dom är nu, men ungefär en vecka gamla. Så himla söta! Jag tog upp en som jag myste med. Den höll nästan på att somna i min hand. <3 Senare så läste jag lite bok och bara slappade, innan det var dags för kojsning.


   


På söndagen tog vi sovmorgon innan vi käkade frukost. Sen blev det inget speciellt innan vi åkte mot Sveg där vi hade bokat lunchdejt med mamma och junior. Vi käkade först och sen åkte jag och Marcus och spanade in lägenheten för första gången. Vi bar också upp några kartonger med grejer. Det var en fin lägenhet, verkligen. Men att förstå att Marcus ska bo där, det kunde jag inte få in i min hjärna. Det är ju liksom ”någon annans”. Aja, polletten faller nog ner när den som bor där nu har flyttat ut sina saker och Marcus kan ställa in det han ska ha.


Efter det så åkte vi till mamma igen där vi åt hemgjord äppelpaj med vaniljsås. Vi tog sen en promenad i skogen och hann precis in igen innan himlen öppnade sig. Efter det var det dags för nästa stopp – Viola. Där var vi en stund och bara satt och pratade. Hon hade såklart miljoner frågor om allting, så som en mormor ska ha. Mysigt. Därifrån for vi sen vidare till Härjis igen. Middag väntade. När den låg fint i magen började vi vår färd tillbaka mot Västerås. Det blev sent vi jag tyckte vi hade det rätt trevligt ändå. Vi stannade i Orsa och köpte lite godis och längs med vägen körde vi allsång för alla älgar som ville lyssna.


Idag var det måndag igen. Ny vecka nya möjligheter. Jag skulle egentligen ha varit ledig nu fram till torsdag då jag skulle jobba natt. Men i morse skickade jobbet ut att dom behövde folk på övertid inatt och imorgon. Eftersom jag inte jobbade så mycket den här veckan, det är min sista jobbvecka och för att alla slantar är väldigt välkomna så tog jag båda passen. Det blev alltså ingen långledighet. Det känns rätt okej ändå. Jag kommer säkert vara sliten på söndag, men men.


Idag var Marcus också ledig. Vi hade en riktig fix-dag. Vi skrev en lista på allt vi skulle göra och vi hann bocka av rätt många punkter innan jag åkte iväg. Vi har skrivit matlista, veckohandlat, tvättat och vikt en del tvätt. Vi har också varit och hämtat min nya cykel. Wiiiieee! Den var så fin, men jag glömde att knäppa kort på den. Det kommer! Vi har vilat och Marcus fixade middag medan jag vilade lite till. Och nu är jag på jobbet och han skulle plugga fram till kojsning. Imorgon när jag vaknat ska jag nog försöka flytta tillbaka en del möbler som står framdragna efter att dom drog om elen. Ja men det var nog en rätt bra sammanfattning av mina senaste dagar. Nu: back to work.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards