sannaveronicasvensson

Alla inlägg under oktober 2019

Av Sanna Svensson - 8 oktober 2019 22:06

Då var det tisdag och imorgon är det redan onsdag. Den har veckan har hittills gått och kommer att gå väldigt snabbt. Min dag idag har varit kanoners. Maaaaassor av information har pressats in i mitt huvud. Jag hade inte världens bästa start då jag somnade sent, efter 12 igår… Jag hoppade över hotellfrukosten imorse och tog med mig lite grejer att käka istället. Men väl på plats i skolbänken så vaknade jag till. Hela dagen har på olika sätt bestått av övningar. Feedback-övningar, information om en kommande övning och en övning där vi fick träna på att hålla förhör och ett där vi fick bli förhörda. Det är väldigt mycket teater på den här utbildningen. I början var det så läskigt men nu har man kommit in i det. 


Efter skoldagen gick vi direkt till Coop där vi handlade middag. Jag köpte kycklingspett och tomater som fick bli dagens middag. Och sen lite mellis och kvällsfika.

 

 

 

Under kvällen har jag kollat på Bachelor och Paradise Hotel. Haha, väldigt samhällsviktiga program. Men ack så underhållande. Sen körde jag 25 min styrkeövningar innan jag pratade med Marcus och sen tog jag en dusch. Nu ska jag strax försöka sussa. Jag behöver ta igen några timmar från igår. Imorgon är en ny dag och då vill jag vara så taggad som möjligt.

 

Av Sanna Svensson - 7 oktober 2019 20:02

Halloj från en trött och lite uttråkad student. Det blir långa kvällar här som man inte riktigt vet vad man ska göra av. Efter att man har käkat något till middag så är det ändå rätt många timmar kvar tills man ska sova. Och idag är jag för trött för att plugga något mer, jag har något i kroppen som känns som en början till en förkylning så jag vill varken träna eller ta en promenad i kylan. Ja, då blir det inte så mycket kvar att hitta på med. Kolla på tv och hålla på med mobilen typ. Vi får se hur jag ska roa mig resten av veckan. Här är väderprognosen, ser ju inte så upplyftande ut det heller.

 

 

 

Äsch, nu lät jag lite bitter här. Det är jag inte. Dom långa kvällarna får man ta när dagarna går så fort och är så roliga. Det kändes bra att hoppa tillbaka till skolbänken idag. Man lär sig otroligt mycket hela tiden. Idag hade vi egentligen bara två riktiga lektioner så dagen blev inte fullsmetad. Imorgon blir det andra bullar. Då ska vi prata om förhör mellan 8-15 och sen avsluta med juridik. DÅ kommer jag nog vara trött sen, haha. 


Idag käkade vi också middag tillsammans ute. Vi gick till ett café-ish som hade lite enklare maträtter. Jag åt surdegspizza och den var SÅ god. Botten var helt magisk. Jag orkade inte hela trots att jag gärna hade velat det.

 

 

 

Ja, det var väl det som jag hade att komma med för nu. Hörs igen imorgon1

 

Av Sanna Svensson - 6 oktober 2019 16:29

Återigen, hej från tåget påväg till Växjö. Mot den andra närstudieveckan. Jag är peppad på den. Det ska bli kul att komma tillbaka igen. Man lärde sig så himla mycket förra veckan, och det lär knappast bli mindre den här veckan. Så det ska bli skoj. Den här åka tåg-söndagen är jag betydligt lugnare än jag var förra gången. Nu vet vi hur det funkar och det ska mest bara bli roligt. Vi ska bo på ett annat hotell nu så det ska också bli spännande.

Av Sanna Svensson - 4 oktober 2019 19:50

Hej hej på er denna fredag. Hoppas den varit bra och att ni tagit helg. Min fredag har varit fylld med saker och just nu skulle jag definitivt ha kunnat lagt mig för att sova. Tröttmössa.

Dagen började med att vi bakade bröd till våra gäster. Pernilla och Börje är här med Kristoffer och Katarina. Efter frukosten åkte dom iväg för att handla. Vi gjorde oss klara och sen åkte vi för att vaccinera Keaton. Efter det åkte vi också till Erikslund där det var dags för lunch. Vi åt kyckling på KFC. Efter lunchen besöktes Mio och Lager 157. Jag hittade tre saker på Lager 157.

När rörde vi oss hemåt där vi i princip bara vände innan vi åkte ner på stan för att äta middag. Bord på Pinchos var bokat


Här är maten jag åt. Sen blev det efterrätt och några drinkar. Nu är jag mättare än mätt. Jag har strandat i soffan med mysbyxor på. Ikväll blir det en tidig kväll. Nya tag imorgon.

Av Sanna Svensson - 3 oktober 2019 09:04

Halloj! Här liggerjag i sängen och har nyss vaknat. Idag är det torsdag och det är lite grejer som ska bockas av. På förmiddagen ska bilen få sig en omgång. Först måste vi tvätta den och sen ska vi åka och byta till vinterdäck. Marcus ska åka upp till Sveg inom kort och eftersom den första snön har fallit där så är det vinterdäck som gäller. Vi lär ju dock vara bland dom allra första i Västerås som byter, haha.

Senare under dagen så kommer vi plugga. Jag ska läsa i böcker och läsa in mig på en uppgift. Jag känner att jag strax är i mål gällande den här pluggperioden. Det är bara det sista kvar nu. Marcus ska åka plugga. Han sa att han ska göra ett prov idag. Ikväll tänkte jag också försöka träna. Det var alltför längesen nu och jag längtar efter att få svettas rejält. Ikväll kanske vi också ska packa någon mer flyttkartong.

Marcus föräldrar kommer till Västerås ikväll och ska vara här över helgen. Dom ska dessutom ha med sig släpvagn så att vi kan skicka med dom en massa grejer. Peeerfa. Näe, nu ska jag väcka Marcus och sen fånga dagen. Först genom att äta frukost. Jag är vrålhungrig.

Av Sanna Svensson - 1 oktober 2019 09:21

Jag var tvungen att dubbelkolla när jag skrev rubriken, haha. Jag har verkligen noll koll på vilken dag det är. I min hjärna är det typ lördag kanske..? Jätteförvirrande. Som om det inte var tillräckligt snurrigt ändå så åt vi tacos igår. På en måndag. Att det dessutom är ny månad gör inte saken lättare. Men idag står det i almenackan att det är tisdag så då kör vi på det. 


  


Min tisdag började vid 8 när jag var till sjukhuset för att lämna prover. När jag kom hem igen kände jag mig pigg och jag satte sig direkt för att plugga. Idag gör jag instuderingsfrågor. Trots att det "bara" är 21 frågor så tar det tid. Jag har suttit i drygt en timme nu och kommit till fråga 9. Det tar tid när man ska slå i böcker för att hitta lagstöd till allting. 


Resten av dagen är än så länge ganska oplanerad. Vi kanske ska träffa Asef idag. Det pratades om bio, men ingenting är bestämt. Det är världens finaste väder med strålande sol så vi ska passa på att njuta av solen också. Förutom det så ska det pluggas mer och plockas. Igår körde vi ett race och packade lite flyttkartonger. Så nu har vi fem stycken som står i hallen och väntar på att få köras till Sveg. 


Ha en fin tisdag alla. Nu ska jag fundera på vad målsättningen är för en förundersökning och hitta lagstöd för det. Hörs!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards