sannaveronicasvensson

Alla inlägg under november 2019

Av Sanna Svensson - 3 november 2019 20:57

Nästa inlägg kommer att handla om mina päron. Personerna som såg till att jag vandrar på denna jord. Dom lever inte tillsammans men gav mig istället det bästa av två världar. 


Först ut - mamma. Även kallad Mami, Stekaren och Mutter. Mamma är en av mina bästa vänner och en person som jag alltid har väldigt, väldigt roligt med. Och även roligt åt, haha. Vi är väldigt lika i våra sätt och tänker också väldigt lika. Ibland behövs det inte mer än en blick för att vi ska förstå vad den andra tänker. Mamma är den jag ringer när jag behöver bolla något, prata av mig eller bara för att ha någon att snacka med en halvtimme. Jag och mamma är inte speciellt lika varandra till utseendet så, men man vet ändå att vi är släkt. Hon har sne rygg, jag har sne rygg. Hon har korviga tår, jag har korviga tår. Ja, ni hajar. Har jag någon åkomma skyller jag alltid på henne. 


Något som jag tänkte på när hon och junior var i Västerås, som jag inte tänkt på förrut måste jag bara skriva som en av dom saker som är bra med henne. Trots att hon inte är 25 år längre så bangar hon inte på något. Under våran helg var vi på Yoump, Prison Island och lekte dunken utomhus. Jag tycker att det är en lyx att ha en mamma som är med och leker och gör fysiska aktiviteter! Det skapar så många minnen ihop. 


Kort och gott. Min mamma är bäst, ingen protest. <3 


Här kör vi samma bild som jag la upp sist. 


 


Näst på tur är pappa. Även kallad Papi, Legenden, Daddy Cool och Snusmumriken. Som ni läser så är det har en väldigt bra kombi. Pappa är min idol. Han är fränare än någon annan jag känner. Han är sig själv och kör sitt race liksom. Ibland går det bra, ibland blir det mindre lyckat. Men ur det kommer det alltid en bra historia. 


Pappa är den som jag är lik till utseendet. Han skulle inte kunna neka faderskapet även om han någon gång skulle vilja. Det syns att jag är Aronssons dotter. Jag och pappa är också väldigt lika till sättet. Alla knasiga idéer jag får, det är hans gener som slår till. Jag har också honom att tacka för många av mina intressen och hur jag är som person. Båt, vatten och fiske kommer alltid att ligga mig väldigt varmt om hjärtat. En dröm jag har är att själv ha en egen båt någon gång. Jag är också ganska lättroad och klarar mig bra på egen hand. Så många timmar som jag har knatat runt på öar och filosoferat. Så många timmar jag stått med ett metspö i handen. Så många fina minnen som bidragit till hur jag är idag. 


Pappa är den person jag önskar att jag blir när jag blir stor. Jag vill bli lika cool som han. Min pappa är bäst, ingen protest <3


Här hittade jag en annan bild än den jag la upp förra gången. Men jag tyckte den här bilden var så fin. 


 


20 december 2010.


Mina föräldrar är inte tillsammans längre,som ni antaglingen förstod i förra inlägget,men dom är otroligt bra iallafall!


Min mamma som heter Eva Östlund(Svensson) är 45år gammal och jobbar just nu som....hemmafru,eller vad man ska säga!Hon är hemma med min lillebror nu,och har varit i drygt 6månader.Annars så jobbar hon i församlingshemmet i Sveg.

Jag och mamma är inte ett dugg lika till utseendet men väldigt lika(eller olika kanske man ska säga) i sättet!Vi håller ständigt på att småtjafsa,men mest på skoj!Fast ibland så händer det ju att vi bråkar på riktigt och då är det inte roligt kan jag ju säga!


Men pappa heter Ingemar Aronsson och han är nyfyllda 55 år.Just nu så är han sjukskriven pga av axeln,men annars jobbar han som kranförare i Norge och det har han gjort i snart 6år tror jag.Så händer väldigt ofta att det pratas norska när jag är hos han,och det är vanligtvis varannan helg.

Pappa är jag lite mer lik,men inte speciellt mycket egentligen,typ bara min älskade näsa.....x) men även där så är jag lik han isättet,fast på ett annat sätt.Han tar allt lite "stille og rolig" men när han väl kommer på något,då jäklar!

Några andra saker som är typiska för pappa är att han oftast reser utomlands två gånger/år och att han är en otroligt dålig förlorare!Han är seriöst värre än killarna i klassen(sorry!)

Men tycker om han lika mycket för det,jag är ju trots allt "pappas lilla flicka",enligt han!

Av Sanna Svensson - 3 november 2019 10:07

Hej! Det var ett tag sen. Anledningen till min frånvaro är att jag spontant fick finbesök av Marcus på fredag förmiddag. Han hade inget att göra under helgen och jag var ju somsagt solokvist hemma. Så lagom till lunch kom han. Tror ni det vart kramkalas? JAA! När vi åt lunch kunde jag typ inte fokusera på vad han sa för att jag var så glad att se honom och för att han såg snyggare ut än vanligt.

Marcus hade planerat en helkväll med cider, god mat och spel. Så vi tog bilen och åkte till Ica och handlade massor av godsaker som vi sen dukade upp i köket. Vi pratade om allt vi inte hunnit prata om den senaste veckan. Han hade också tagit med en flaska bubbel som present. Fina kille. Senare på kvällen så spelade vi spel och drack en del (eller rätt många) cider.


På lördagen mådde man väl som man förtjänar, haha. Näe men lite seg var man ju. Vi åt rester till frukost/lunch och slappade i soffan. Vi tog en promenad för att få lite luft. På eftermiddagen gjorde vi lite ärenden, handlade och tvättade bilen. På väg hem igen så köpte vi med oss en röd curry med kyckling från YumYum som vi delade på. På kvällskvisten packade och städade vi lite innan vi återigen satte oss i soffan och slappade.


Och idag ringde klockan tidigt. Det är dags för en åka-till-Växjö-söndag. Jag drog ut på att boka tåg vilket ledde till att jag fick åka tidigare än vad vi brukar göra. Så bara jag får checka in på hotellet så tror jag att det kommer vara rätt skönt. Kunna packa upp, plugga lite och handla lite mellis och så. Min tanke var ju att plugga in det sista i helgen men jag ska ju erkänna att det inte har blivit många sekunders pluggande.

MEN! Jag hade fått min första inlämningsuppgift rättad och den var godkänd. Massa intressanta kommentarer från läraren och han höll med i mitt resonemang. Bara en sån sak. Det kändes väldigt skönt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Skapa flashcards