sannaveronicasvensson

Alla inlägg under januari 2020

Av Sanna Svensson - 14 januari 2020 23:22

Idag har dagen verkligen gått i ett. Från början till slut. Jag klev upp vid 8 för att få lägenheten att se så fin ut som möjligt. Dammsög en sista gång, tog ut soporna och så. Vid 10:30 kom en stylist och mäklaren, och kort därefter fotografen. Och oj vad det piffades! Jag är spänd på att se bilderna på lägenheten, om man ens kommer känna igen den, haha. Efter drygt 1,5 timme var det klart.

Jag smygknäppte någon bild bara för kul.


När alla hade åkt slängde jag i mig lite lunch och sen gick jag till Johanna som klippte mig. Jag tog bort dom slitna topparna och sen klippte jag upp håret och lite extra vid luggen.


Hemma igen kollade jag lite tv och sen fixade jag mig och åkte ner på stan. Där gick jag till jobbet och mötte upp Sandra och Malin, som jag gick utbildningen i Växjö med. Vi hade sedan länge pratat om att vi skulle äta en middag ihop innan alla drar iväg åt olika håll, och idag blev det av. Hamburgare, cider och massa snack. Perfekt! Men lite vemodigt kändes det allt när vi sa hejdå. Det kommer dröja länge, väldigt länge tills vi ses nästa gång. Vilket är lite sorgligt.


På kvällskvisten har jag pratat med mamma och Marcus i telefon, och sen kollat på tv. Nu har jag krupit ner i sängen och ska sussa. Imorgon är jag ledig och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på med. Nattinatti!

Av Sanna Svensson - 11 januari 2020 21:33

En bit in i januari tänkte jag skriva ett inlägg för hela 2019. Eller jag börjar iallafall, så får vi se om jag kör hela 2019 eller om jag delar upp det. Spontant tänker jag 2019 som i två delar. Januari till augusti och sen augusti till nyår. Den första delen var rätt problemfri och det bara rullade på. Det var bra månader, men i jämförelse med den senare delen av året så var det rätt lugnt. Den andra delen har varit mer eller mindre kaosartad. Herregud. Tänk att man fortfarande står upp? Jag fick gå en av mina drömutbildningar, Marcus fick jobb och började plugga inför det, jag var i Växjö ibland, han var lite överallt, jag sökte jobb och var på intervju, han fick en lägenhet i Sveg, han fick en ny lägenhet i Sveg, han flyttade, jag fick jobb, vi började packa ner lägenheten i Västerås och påbörja försäljning. Pust. Händer en av dom här grejerna på ett år så är ju det fränt. Vi slog på med allihopa på några månader. Det är mycket som inte synts i bloggen, men vilket kaos det har varit. Våra nära och kära har varit en del av det, men det räckte liksom med att dom visste. 


Jag tror att jag kommer se tillbaka på 2019 med tårfyllda och glada ögon. Vilket år det var

Men slutsnackat. Nu kör vi bildbomb, från början till slut. Enjoy! 


Vi knatade in det nya året. 


 


Vi hälsade på Amanda i hennes gamla lägenhet i Täby. Detta charmtroll gosades det också med. Sen shoppade vi en del på Täby centrum. 


 


En jobbarkompis till Marcus hade ferre som vi var bjudna på. 


 


En fantatisk vinterdag som vi spenderade på Björnö. Vi åkte hem sen och fikade. 


 


Min favoritsyster fyllde jämt och hade uppvaktning i Garsås. Jag hade inga bilder därifrån, utan bara från Selja där jag stannade till innan. Jag och Mino-mannen myste i solen. 


   


Sen påbörjade jag det hittills roligaste jag gjort i jobbväg. Drivhuset. Två månader av utredning (tänk att jag snart gör det på heltid!!) Vi hann göra en heeeel jävla del där. Jobbade (såklart) men också mysfrukost på fredagar, en middag ute, jag fick följa med och åka polisbil på ett nattpass. 


         


Under den här tiden bjöd (läs: tvingade) jag ner mamma till Västerås. Hon var ovetande om vad varför hon skulle komma till Västerås. Vi åkte till Eskilstuna och gick på Magnus Bästa Carlsson. Vilken show, vilken man. ojoj. Förutom att vi dregglade över honom gick vi en promenad på Björnö. Keaton fick stress när jag stannade till för att ta en bild på dom, haha. 


   


En bild från en annan promenad. Tjoho. 


 


Sen åkte vi till Sveg och hade typ lov där. Utemat och lek i snön. Bästa. 


     


Jag och Marcus sa "Skepp o hoj" och åkte på kryssning där vi sjöng med Stiftelsen och åt massa mat. Så som det ska vara. 


 


Sen firade vi påski i Västerås.


 


Vi hade fint väder. Jag cyklade en del och sen hade vi några timmars fiske på Björnö. Vi fick inte ens ett bottennapp men såg en snok och dog lite. 


   


Jag fick en ny flamma. Vår kärlek blev tyvärr kortvarig men det var passionerat på länge det varade. 


 


En dag spenderade vi på Framnäs tillsammans med Cajsa och Chrille. Vi grillade, åt, hade bra snack och spelade kort. Han är bra snygg, grillmästaren. 


   


Vi spelade inte bara kort, utan även frisbeegolf. Här med Asef. 


 


Vi hängde lite mer i Garsås. Det är så mycket kärlek i den här bilden. <3


 


Marcus hela familj kom till Västerås. Killarna gick på grillkurs och vi tjejer åkte och spade på Färna. Det var så mysigt och rogivande. Man var helt avslappnad efter att ha varit där. 


   


Vårruset. Det blötaste jag varit med om. Jisses. Himlen kan verkligen öppna sig. 


 


Vi fiskade lite mera. Jag fick en fisk som mätte typ 6,5 cm. Men mysigt var det. 


 


Sen åkte vi till Mora där vi fiskade massor. Massa, massa. Vi hälsade också på pappa minns jag, och lunchade med Arne, men annars var det mest fiske. Keaton hade någon typ av kris också. 


     


La Svegas. Där handlade det också mest om vatten på olika sätt. 


     


SEMESTER. Ni får ett urval av bilder. Världens mysigaste semester <3


           


Tillbaka i Vässan igen. Vi njöt av fina sommarkvällar. 


   


Och Sveg igen. Vi fiskade lite mera, fikade på Lantgården och var oerhört onycktra på Härdalsyran. Förutom det åkte vi också lite madrass bakom vattenskoter och hade det bara rätt bra. 


           


Sen var semestern slut och vi åkte tilbaka till Vässan, men var tillbaka rätt fort igen för att gå på dop. 


 


Jag hade födelsedag, 23 bast. Jag och Marcus åt en fantastiskt god middag på A-grill. 


 


När jag ser den här bilden blir jag tårögd. En av dom finaste dagarna i hela mitt liv. Marcus fick jobbet och vi firade såklart med bubbel. Oj vad vi grät då. Jag ser fortfarande filmen framför mig när han kommer in i köket och jag skriker "fick du det?" och han nickar och börjar gråta. Ojoj, nu gråter jag igen. Vilken fint minne att dela <3


 


Sen började nästa stora steg - jag började plugga. Bland det roligaste jag gjort. Vilken bra utbildning. 


   


I och med att så stor del av utbildningen var på distans så kunde jag vara lite överallt. Här hade jag fixat arbetsintervjun för jobbet, som uppenbarligen gick bra, och sen firade jag och junior mamma kungligt. 


   


Mamma och junior kom sen till Västerås och vi firade Halloween. Det var roligaste än roligast. Vi hann med så mycket och jag skulle vilja göra om den helgen. Men den var tydligen ganska jobbig också... 


   


Jag hängde lite mer i Växjö. Här innan en avslutningsmiddag. 


 


Och här var jag så stolt. Marcus hade gjort sin första flygning och vi åkte såklart och kollade när dom landade i Sveg. Wow. 


 


Två gånger Keaton. I den nya lägenheten och tillsammans med Selma. 


   


Livet som särbos innebär en del bildskickande. Vilken snygging alltså. 


 


Poff så var det jul. Vi spelade curling och klädde granar. 


   


Årets sista dag spenderade vi i Västerås. Jag vet inte vad det är med Keaton och nyår. Han måste tycka att det är huuur jobbigt som helst, och nej han är inte rädd för smällare. Ni kanske minns bilden från förra nyår? Om inte: 


 


Här är årets bild: 


 


Ja, det var det som jag hade och bjuda på. Vilket år! Och det här är bara en bråkdel. Tänk, va bra man har det. 







Av Sanna Svensson - 8 januari 2020 22:59

Hej från en rätt mör, lite stressad och trött Sanna. Det är mycket i huvudet nu och ännu lite fler känslor i kroppen. Det är mycket som sker nu. Om kvällarna håller jag på att städa lägenheten för på tisdag ska den fotograferas för att sedan läggas ut till försäljning. Det är rörigt här hemma. Saker överallt, saker som ska slängas, rengöringsmedel. Ja, ni vet. Bara rörigt.

På jobbet den här veckan hjälper jag dom nya, vilket innebär mycket frågor och att man måste tänka på ett lite annat sätt. Jag har varit så trött när jag kommit hem dom här två dagarna. Vid 20 har jag slumrat till i soffan.

Just nu känns det som att den här och nästa vecka bara ska tas igenom. På vilket sätt? Det kvittar. Dom ska bara göras. Så om jag är mer snurrig än vanligt, så vet ni varför.

Nu ska jag göra en inbakad fläta och sen sussa, förhoppningsvis bra. Imorgon är en ny dag och jag hoppas att den går min väg. Puss och hej!

Av Sanna Svensson - 5 januari 2020 04:31

Planen när jag la mitt schema för tiden när jag och Marcus skulle vara särbos var att jobba mycket på kort tid, för att kunna vara ledig mycket sen. Det har funkat bra. Tills i helgen. När en stor del av flyttlasset ska gå. Jag sitter just nu på nattpass två av två. Om någon timme ska jag hem och sova, för att sedan åka tillbaka hit och jobba kväll.

Marcus och hans päron ska bära ner en miljon kartonger och en del möbler som ska till Sveg. Lägenheten ska vara så fin inför visning och därför ska vi ta bort så mycket grejer som möjligt. Ja det är väl status just nu.

Men spana in det här. Ett vitt fint rum. Vi är löjligt nöjda.


Tänk när vi städat bort allting, va fint det kommer vara då. Idag har vi också fått in duschväggar i badrummet. Lägenheten har aldrig varit så fin, och nu ska den säljas.

Sånt är livet. Nu ska jag fortsätta jobba. Det blev ett rörigt inlägg men så kan det gå. Hjärnan är ju inte alltid på topp 04:31 liksom.

Av Sanna Svensson - 3 januari 2020 01:54

Idag har det varit en riktigt fixdag. Vårt gästrum har fått sig en rejäl omgång. Såhär såg det ut tidigare idag, innan vi hade målat på första lagret med själva färgen.

Imorgon när vi vaknar ska lager nummer två på. Vi hoppas att det räcker så, annars får det bli ännu ett lager.


Imorgon ska det också packas ner en del. Jag ska packa ner det jag inte behöver i köks och badrumsväg. Imorgon är det också dags för jobb. Första gången på en halv evighet.

Av Sanna Svensson - 1 januari 2020 11:38


Och så vaknade man upp till ett nytt år. Jag är väldigt taggad på 2020. Det känns som att 2019 la grunden till det som kommer ske det här året. Det nya året kommer verkligen att bli en nystart för mig. Tillbaka till Sveg ska jag, nytt jobb och nya äventyr börjar. Det känns skönt. Det känns som att säcken liksom knyts ihop nu. Den har varit vidöppen och fladdrat ett tag, men nu sätts det ett band kring den och en fin rosett knyts.

Tack 2019. Du var ett bra år. Hej 2020. Nu åker vi.

Av Sanna Svensson - 1 januari 2020 02:05

Att den här lilla människan kom till. Tänk, hur hade livet varit utan dig lillebror? Det går inte ens att föreställa sig. Det går inte heller att föreställa sig att du varit så här liten. <3


Det som också toppar listan och kvalar in på delad förstaplats var att jag träffade den här människan. Vad vore livet utan honom? Det vet iallafall inte jag. <3


Mina favoritkillar. <3 Ni är bättre än bäst.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards