sannaveronicasvensson

Alla inlägg under maj 2020

Av Sanna Svensson - 15 maj 2020 19:37

Då var det freeeedag! Jag har varit taggad på fredag hela veckan och nu är den äntligen här. Jobbdagen flöt på väldigt bra och jag fick mycket gjort. Såna dagar är alltid bra! Jag känner mig redo för nästa jobbvecka när jag ska upp till Östersund och jobba några dagar.

Efter jobbet knatade jag hem och hann träffa Marcus en sväng. Vi tog en promenad och sen var det dags för honom att åka. Jag ringde en kär vän och pratade i en halvtimme kanske. Saknar henne så mycket <3

Efter det kollade jag på tv en stund och sen tog jag och Keaton en långpromenad. Det tog lite längre tid än tänkt, haha. Vi gick runt Sandtjärn. Eller ja, jo. Vi tog oss runt tillslut men det var lite kämpigt där ett tag. Vi gick i skogen utan stig delvis. Sen fick jag kasta Keaton över en bäck, haha stackarn. Han är med om mycket han. Jag själv fick gå på en stege som låg ner, utan plankor på. Yey. Tur jag hittade en käpp annars hade jag ga-ran-terat blivit blöt. Näe men det var härligt att gå i skogen. Det var längesen nu. Klockan visade att vi gått ungefär 4 km. Keaton sprang säkert en mil. Tok <3


Nu ligger han i sin bädd. Nyduschad. Jag strandade i soffan en stund. Snart kommer Marcus hem. Då ska vi åka till hans föräldrars hus där vi ska vara hundvakt i helgen. Vi ska fixa middag och sen mysa framför en film.

Av Sanna Svensson - 13 maj 2020 21:17

Hej från ett trött Sanna. Idag har det varit en lång dag. Den började före 07 och jag kom tillbaka strax före 20. Min jobbdag var i Funäsdalen idag. Jag hade ett ärende jag behövde göra där idag så jag spendera hela jobbdagen där. Det är förövrigt världens finaste station med världens finaste utsikt.


Kolla fjället i bakgrunden bara. Jag fick mycket gjort och det har varit en kanondag, verkligen. Men det var väldigt skönt att rulla hemåt också. Nu har vi strandat i soffan och ska äta fryspizza fram tv.

Av Sanna Svensson - 11 maj 2020 23:47

Idag har vi druckit bubbel och jag har packat två flyttlådor. Packat, inte packat upp.

Av Sanna Svensson - 10 maj 2020 20:37

Dagen har inte varit så händelserik. En promenad, middag hos Börje och Pernilla och mycket tankar och funderingar på hus.

Gårdagen var roligare. Då rullade vi från Sveg ett tag välbehövligt. Vi åkte söderut. Första stoppet blev i Noret där vi handlade lite smågrejer. Sen körde vi vidare till Garsås och hälsade på där. Det blev lek, bus och prat. Efter en dryg timme åkte vi vidare mot Leksand. Där stannade vi till hos hälsade på faster. Pappa var där och byggde så vi hann träffa honom också.

Efter en stund åkte vi vidare igen, mot Borlänge. Vi handlade på Granngården åt Pernilla och Börje och sen åkte vi till IKEA. Målet med IKEA var mest att kolla på saker, inte att handla. Vi kollade mest på kök, men också lite på garderober och soffor. Vi blev lite klokare, så det är ju alltid bra. Efter IKEA åt vi middag på Chopchop - mums. Och sen begav vi oss hem igen.

Det var najs att göra en utflykt över dagen. Var ett tag sen vi gjorde något så det var bra. Planen från början var inte att åka på IKEA, men nu blev det så. Så det kan bli.

Av Sanna Svensson - 4 maj 2020 22:07

Halloj! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det fint. Jag har haft en bra start på veckan. Det kändes som att jag fick mycket gjort på jobbet idag. Blandad kompott vilket var skönt. Det gör att dagen flyter på. På lunchen smet jag dessutom hem och kollade på PH med Marcus.

Efter jobbet hade jag storslagna planer. Skulle jag gymma på jobbet tro? Eller gå brorundan? Eller både gå och göra några övningar? Vad jag egentligen gjorde? Åt knäckemackor med ost och kollade på tre avsnitt av serien You. Och så var det med det. Ibland är det okej det med.

När Marcus kom hem från jobbet åt vi sallad från Svegskrogen till middag. Sen åkte vi ut till dammen där vi knatade fram och tillbaka. Utsikten var magiskt! För några veckor sedan gick vi där och då var det is på hela sjön. Folk åkte till och med bil på isen. Nu var sjön helt öppen och det gick vågor på den.

Av Sanna Svensson - 3 maj 2020 22:06

Då var söndagen här och långhelgen slut. Den var varit bra, väldigt bra. Det känns lyxigt att automatiskt bli ledig när det är röda dagar. Det är inte direkt någonting som jag är van vid. Men desto längre ledighet, desto mindre vill man gå till jobbet på måndagen.

Jag tänkte berätta lite kort om min helg. På torsdagen åt vi som sagt tacos och hade en soft kväll.

På fredagen på dagen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde? Vi tog sovmorgon men sen vet jag faktiskt inte, haha. På kvällen så lagade vi iallafall en supergod middag. Kött, potatis och pepparsås. Och så drack vi cider. Efter middagen drack vi med cider och spelade lite olika spel. Kvällen blev sen natt, nästan tidig morgon innan vi gick och la oss. En väldigt lyckad kväll som vi verkligen behövde.

På lördagen var vi lite sega som man lätt kan bli efter en kväll med alkoholhaltig dryck. Vi sov länge, typ till lunch. Sen käkade nachotallrik innan vi tog tag i livet. Vi gick ut på en promenad där vi gick ner till Sandtjärn och sen stannade vi till hos mamma och sa hej. Perfekt saft-depå-stopp.

Påväg hem därifrån bjöd vi in oss själva på grillat i Härjis. Så vi handlade lite och sen åkte vi dit. Det var en fin kväll och skönt när det är ljust så länge. vi njöt av maten, så gott med grillat. Efter någon timme åkte vi hemåt. Vi hade inget bättre för oss så vi crusade runt i Herrö och sen lite på Sveg.

Och idag känns det som jag inte har gjort annat än att promenerat, haha. Förmiddagstur, sen gick jag och mamma hem från flygplatsen och sen nu har jag och Marcus precis kommit in från kvällspromenaden. 9 km har jag skrapat ihop under dagen. Najs! Keaton kommer nog sova gott inatt. Jag med. Förutom promenad har vi ätit kyckling med currysås till middag och handlat. Nu ska vi nog bara landa i soffan en sväng innan sängen kallar.

Av Sanna Svensson - 1 maj 2020 00:42

Idag stämplade jag ut lite extra tidigt. Vi firade valborg med tacos, Good Doctor och cola. Och ja, vi satte upp vår stora TV också. Alla små steg i den här lägenheten gör skillnad. Valborg i år blev lugnt, väldigt lugnt. Vi kom precis in från en promenad runt kvarteret. Det kändes väldigt skönt att man inte var ute och slirade. En kall kväll. Brrr. Nerkrupen under täcket. Mmm, mycket bättre.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Skapa flashcards