sannaveronicasvensson

Alla inlägg under juni 2020

Av Sanna Svensson - 10 juni 2020 16:38

Halloj! Det var ett tag sen jag skrev ett längre inlägg nu. Men det har egentligen inte hänt så mycket här. Det har varit jobb, promenader och lite packning och rensning.

Keaton har klippt nosen vilket ni såg i förra inlägget. Så söt. Han ser ut som Sniff i Mumin.


Igår kollade jag och mamma på Lucas när han spelade fotbollsmatch. Det var fullt ös på IP vilket gjorde mig varmt i hjärtat. Man blev ju sugen på att dra på sig skorna igen.

Sveg vann stort och Lucas gjorde två mål. Världens duktigaste <3


Idag har onsdagsjobbdagen tagit slut. Jag har pausat i soffan och ska nog snart gå en promenad, sålänge regnet håller sig borta.

Av Sanna Svensson - 9 juni 2020 19:59

"Sluta knäpp kort på mig och klia mig istället" -blicken:

Av Sanna Svensson - 5 juni 2020 12:22

Igår efter att vi hade käkat så kände vi att vi ville göra någonting. Vi klurade lite och kom fram till att vi skulle åka och fiska. Vi packade med oss fiskegrejer och tog med en vattenflaska och åkte iväg till ett ställe vi spanat in förut. Vi fick gå en bit genom skogen och kom tillslut fram.


Titta bara!

Marcus fick en gädda. En liten, men ändå en gädda. Efter någon timme åkte vi vidare till dammen. Där fiskade vi lite mer. Marcus drog upp inte en utan två gäddor! Storfiskaren.


Riktiga bestar. Efter någon timme där var vi rätt möra i armar och händer, och klockan hade passerat 22. Så då fick vi vara nöjda och åkte hem. En härlig fisketur med en härlig människa.

Av Sanna Svensson - 1 juni 2020 23:35

Hej från en väldigt varm ch seg Sanna. Denna värme och sol är så härlig men oj vad trött man blir direkt. Man tappar som lusten till att göra saker, laga mat, städa osv. Jag plockade in en diskmaskin och slängde in en tvätt i maskinen - och blev svettig. Det är på den nivån.

Denna varma dag har jag iallafall jobbat inne på kontoret. Jag satte mig i ett annat rum idag, där det fanns AC, haha. Väldigt skönt.

Efter jobbet cyklade jag hem och hann träffa Marcus i ungefär en timme innan han åkte på jobbet. Efter det plockade jag lite och kollade på tv. Jag satt på balkongen en stund men solen försvann bakom husknuten.

Sen tog jag ut min svarta fara på en tur. Det var varmt, kul, varmt och jobbigt. Och så gjorde det lite ont i rumpan.


Påvägen hem stannade jag till hos mamma och junior. Det blev vätskepaus och sen spelade jag och junior lite fotboll. Match i 15 minuter var det vi orkade vi i värmen.

11,5 km cykling och lite fotboll senare såg jag ut så här:


På kvällskvisten lagades det pastasallad med kyckling till middag. Den blev supergod. Jag får lägga upp receptet. Perfekt mat i dessa varma tider. Förutom det så tog vi en tur med bilen, bara för att göra något. Vi åkte till Ytterberg och körde runt lite. Vi avslutade med att åka ner till vattnet där. Och hallå, kan vi bara kolla hur vackert det var. Jag blir nästan mållös. Wow.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Skapa flashcards