sannaveronicasvensson

Alla inlägg under november 2020

Av Sanna Svensson - 8 november 2020 17:01

Idag är det alla pappors dag. Grattis till alla och extra grattis till min, han är bäst <3 Han blev firad idag. Anki hade styrt upp att vi och Arne skulle överraska honom med att dyka upp. Det gjorde vi och det blev väldigt lyckat. Anki bjöd på lunch och fika så det smaskade vi i oss. Alicia bjöd på lek och stoj såklart. Gullunge. Det var en väldigt härlig förmiddag, och så uppskattat att få träffas.

Vi hann säga hej till mormor och morfar också, och Mino. Det var väldigt kul att se dom, var längesen nu. Förutom besök har vi också uträttat lite småärenden.

Nu är vi påväg hem igen. Då blir det raka vägen till nästa firande, till Marcus päron eller snarare firande av Marcus pappa. Där blir det middag. Lyxigt att bli bjuden på både lunch och middag, på samma dag.

Sen efter middagen lär det väl inte vara så mycket kvar av kvällen. Och imorgon är det tillbaka till jobb igen.

Av Sanna Svensson - 4 november 2020 22:58

Vad väntade mig när jag kom hem från Östersund? Jo, middag! Men! Inte nog med det. Middagen stod framdukad i köket. På vårt köksbord. Yeeey. Frukost, lunch och middag i soffan är äntligen ett minne blott. Vi har äntligen ett köksbord vi kan sitta vid. Det var så mysigt att sitta där ikväll.


Det känns också skönt att vara hemma igen. Visst, Östersund var bra. Men borta bra men hemma bäst. Jag bara längtar så mycket efter att få komma hem från Svensta imorgon (blir ju dock både mörkt och kväll innan jag är hemma), men ändå. Ser framemot det. Nu ska vi sova. Tack och godnatt kompisar <3

Av Sanna Svensson - 3 november 2020 21:52

På resande fot - igen. Denna gång är det tack och lov bara en natt borta. Men oj vad jag önskar att det var noll nätter borta. Dom senaste dagarna har det hänt grejer hemma och vi vill bara fortsätta att köra på. Vi har rensat, fått upp och vikt upp gardiner (tack mamma <3) och fått grejer på plats. Men snart så. Möte i Östersund imorgon, sen hem. Hem hem hem.

Av Sanna Svensson - 1 november 2020 10:04

Traditionsenligt hade vi årets Halloween-mys igår. Alltid lite kul och mysigt. Lillebror kom till oss redan vid lunch så då satte vi igång att förbereda lite dekorationer. Och så här blev resultatet, det blev så bra!


Vi startade värmen så vi kunde sitta ute på denna avspärrade mordplats.

Till middag åt vi lite plock, mamma hade gjort baconlindad kyckling till varmrätt och sen nutellacheesecake till efterrätt - med lite extra krisp i.


Efter att vi hade ätit vår goda middag åkte vi till kyrkogården och besökte kyrkans högsta punkt, kyrktornet. Mjölksyra i låren på väg upp? Ja! Det var så coolt att vara där uppe. Alla skrymslen och vrår, balkar hit och dit, spår från en gammal tid. Och utsikten sen då? WOW! Allting kändes så litet där uppifrån. ICA såg pluttigt ut. Och sen såg man så långt. Vi ville främst se hur fint det lyste från kyrkogården men vyn runtomkring var också så fin.


Där i mitten är den stora träbjörnen till exempel.

Efter vandringen ner åkte vi hem igen och kollade på en Harry Potter-film och åt chips och godis. Ett bra avslut på en jättebra dag och kväll.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards