sannaveronicasvensson

Alla inlägg under mars 2021

Av Sanna Svensson - 13 mars 2021 22:27

Strandad i soffan efter att ha kollat på Mello och Tusse som vann. Dom senaste dagarna har varit mycket bra, mycket bra. Och det gör nog också att man är lite seg nu.

I fredags jobbade jag på dagen och sen när jag slutat så gick vi en brorunda. Solen strålade och det var så härligt. Kunde till och med knyta jackan runt midjan och bara gå i tröja. Lyx!


Hemma igen tog vi en fika på bron och sög in solen.

På eftermiddagen städade vi och sen kom Börje. Han kopplade in vår belysning vid diskbänken. Så nu behöver vi inte längre jobba i mörker. Väldigt uppskattat!


Senare på kvällen bjöd vi Börje och Pernilla på middag. Det blev plockmiddag. Mumsigt värre. Och ett glas vin till, satt som en smäck. Kvällen avslutades med Bäst i test och musik-klipp i soffan.

Idag sov vi ut till 10. Så skönt! Sen tog vi oss upp och åt frukost framför TV. Solen strålade idag med så vi gick ut och gick en vända innan vi gjorde favorit i repris och satte oss på bron. Vi solade, lyssnade på podd och åt lunch. Keaton var också med och ska helst vara i mitten och sitta i knät samtidigt. På bilden har han ett ben på mitt lår, och ett på Marcus lår. Jag tror han stod så i 10 minuter. Haha som han förgyller vårt liv, lilla korvisen <3


Ja, sämre luncher kan man ju ha.


Precis när vi gick in, så fick vi besök av Börje igen. Han trollade fram uttag och trollade upp vår kökslampa. Så nu har vi äntligen en fin lampa ovanför bordet. Det blev så bra.


Ja, mycket har hänt sen sist. Härliga dagar! Nu ska vi nog snart sussa och tagga inför söndagen. Vi har inga planer än men det kommer väl under dagen tänker jag. Puss o hej!

Av Sanna Svensson - 11 mars 2021 23:34

Det har varit tyst här inne någon dag nu. Ekande tyst. Det har varit fullt upp med annat. Men jag tänkte att vi sammanfattar dagarna lite kort. Om jag nu kommer ihåg.

MÅNDAG
Ny vecka, nya tag. Jag jobbade hemma på dagen. På kvällen jobbade Marcus så då skruvade jag ihop det andra sängbordet.

TISDAG
Även där jobb och sen efter lunch tog vi en promenad med mamma och junior. På kvällen åt vi stuvade makaroner och köttbullar, och Marcus åt korv. Glammigt värre på vår årsdag nummer 9. Jisses.. Det har varit så mycket mys, goda middag och fika den senaste tiden så vi kände att stuvade makaroner blev perfekt.

ONSDAG
Jag jobbade på stationen och fick en massa gjort där. Scannade, skicka brev osv. Sånt man inte kan göra hemma. På lunchen tog jag och Karin en lååång promenad. Vi hade inte träffats sen innan jul så vi hade mycket att prata om. Så mycket att vi gick både brorundan och torven. Hej 9 km lunchpromenad. Efterlängtat!

På kvällen åt vi pizza till middag och kollade på Sveriges Mästerkock.

TORSDAG
Då kallade Svenstavik på mig. En fullspäckad dag. Tror jag hann med 15 minuters rast och ändå känns det som jag har mycket att göra imorgon innan jag är klar med dagens jobb. Men klockan har rusat iväg. Inte ens kollat på den. Det är najs.

Vädret har varit hemskt tråkigt så kvällen har vi mest spenderat inne. En liten runda för att få lite luft. Nu ska vi sova.

FREDAG
Sista jobbdagen på veckan. Najs! Jag tror den kommer springa iväg. På kvällen ska Börje och Pernilla komma hit och äta middag. Det blir trevligt.

HELGEN
Absolut ingen aning. Vi har nog knappt nämnt ordet helg den här veckan. Det får bli vad det blir.

Av Sanna Svensson - 7 mars 2021 22:23

Efter många år ska vi tillsist få likadana sängbord. Men först ska dom bara monteras ihop. Vi har roat oss med ett av två ikväll. Eller roat och roat. Så enkelt var det inte. Så därför nöjer vi oss med ett ikväll.

Av Sanna Svensson - 5 mars 2021 19:29

Igår var det som sagt Marcus födelsedag. Han fick börja dagen med skönsång och paketöppning. Sen åkte jag till mitt jobb och han åkte till sitt, och så sågs vi först några timmar senare.

Efter jag hade slutat tog jag och mamma en promenad. Vi knatade delvis på skoterspåren här bortöver. Det var skare så det gick finfint. Keaton sprang som en dåre. Som vanligt. Han gillade nog skaren mer än vi.


På kvällen fixade jag lite tills Marcus kom hem klockan 20. Tände marschaller och så. Cirka 10 minuter efter Marcus kom så kom hans närmsta familj och fikade och lämnade över presenter och blommor i massor. Så fina!


(En av blommorna, så cool)

Eftersom jag mentalt tog helg redan på torsdagen var jag aningen opepp så att jobba idag fredag. Jag gjorde mitt bästa på förmiddagen och fick väl endel gjort iallafall. Efter jag hade jobbat klart och Marcus hade vilat så gjorde vi några ärenden på Sveg och sen åkte vi hem.

Han åkte och jobbade strax efter 16. Då kände jag mig sådär olustig, hade inte lust att göra någonting. Allt kändes tråkigt och omotiverande. Men tillslut kände jag att jag nog bara behövde lite luft och rensa hjärnan. Så 2,5 km med både gång och löpning med Keaton vid min sida gjorde susen. Efter en dusch nu känner jag mig som en ny människa.

Strax kommer Marcus hem. Då ska vi äta middag tillsammans med kaptenen han flyger med just nu.

Av Sanna Svensson - 4 mars 2021 19:58

Idag fyller han år. Världens bästa människa. Jag är så glad att jag får dela livet med dig. <3

Stort grattis älskade du! Hoppas att din dag har varit bra <3

Av Sanna Svensson - 2 mars 2021 18:02

Mars månad har tågat in. Det är vår i luften och allting känns lite lättare och mer positivt nu. Ljusare och friskare tider är förhoppningsvis påväg!

Mars månad har ju sett lite olika ut genom tiderna. Jag tänkte vi skulle ta en återblick.

2014. En selfie. Troligen inför en utekväll eller likande.


2015. Jag och vapendragaren. Tror vi hade gått eller cyklat till dammen. Spana in Keatons afro-hår på huvudet.


2016. Junior. Nästa VM är han med i truppen.


2017. Vi var i Härjis. Kanske en påsk, kanske bara ändå.


2018. Marcus fyllde år och jag fixade brunch.


2019. Mamma var på besök i Västerås. Dagen efter, eller samma dag kollade vi på världens bästa Carlsson.


2020. Flyttkaos.


2021. Ja, det visar sig under månadens gång vad det blir för bild.

Av Sanna Svensson - 1 mars 2021 23:10

Vi spånar på att göra om vårt sovrum. Eller vi ska flytta upp och göra om vårt sovrum. Frågan är bara när. Vi ska göra det riktigt mysigt och fint. Ett rum att bara bli lugn av. Men än så länge spånar vi bara. Klurar, funderar, tänker, räknar och så.

Det finns så mycket fint man vill göra, så många olika sätt man kan göra det på. Men här är lite bilder som kanske förmedlar någon typ av känsla. Eller inte. Ni ba: Nej, Sanna, inte så. Tänk om, tänk rätt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards