sannaveronicasvensson

Alla inlägg under februari 2013

Av Sanna Svensson - 27 februari 2013 15:53

Fick först sovmorgon till 9.20 då vi hade samhälle. Och det var helt okej som vanligt. På den lektionen fick vi veta att vi inte kommer ha någon mer historia innan lovet och att vi skulle på möte och därför slapp historia och natur. Woupwoup!

Själva mötet var väldigt tråkigt men promenaden hem var väldigt skön. Så himla skönt väder ute och fick verkligen vårkänslor när man drog på sig brillorna.

Idag ska jag äta, vara med Marcus och plugga lite. Sen vet ja inte. Får se


Igår så flög jag iallafall med Marcus. Vart en liten tur men det var spännande och roligt. Fast man såg verkligen hur litet Sveg är...mindre kul!

Av Sanna Svensson - 25 februari 2013 17:03

Ligga i sängen resten av kvällen? Ja tack. Skulle inte klaga på den,men måste plugga som fan inför svenskaprovet imon. Kommer gå bajs för det är så mycket.
Dagen har varit helt ok. Men har varit väldigt trött så sista lektionen var lite seg men annars så. Efter skolan var jag och Jennie på gymmet och köttade så kommer ha världens träningsvärk imon. Blir ju kul eftersom vi ska dansa norsk folkdans i 1,5 timme. Kulkul!
Nu: åter till läxboken.

Av Sanna Svensson - 23 februari 2013 18:38

Av Sanna Svensson - 22 februari 2013 14:40

Men denna vecka har varit väldigt stressig, och det känns så skönt att det är helt nu. Nästa vecka har jag två prov och ett läxförhör och det blir inge kul alls...speciellt inte svenskan! 


Sen vi hördes sist har jag haft världens mysigaste alla-hjärtans-dag,pluggat,fått tillbaka ett prov som jag varit glad över,gjort prov,möblerat om och idag har jag varit på Ica och frågat om sommarjobb. Det tar sig alltså!

Ikväll blir det mat med famille och antigligen en massa mys efter det. Det ser jag framimot!

Av Sanna Svensson - 6 februari 2013 20:30

Givande rubrik ja jag vet..

Bara för jag skrev det där inlägget igår så var skolan kul idag. Tycker faktiskt om onsdagar trots att det är en lång dag med många lektioner. konstigt? Fick veta mitt matteprov iallafall,och då vart jag glad. Sen när Lovisa rabblade 71 decimaler från pi så vart jag chockad. Hon är helt sjuk! 

Efter skolan inspekterade mamma och lillebror Marcus lägenhet och sen lagade vi mat och myste. Och nu är jag hemma och han är hos Emelie. Och jag har ont i magen efter för mycket mat. Imon har vi läxförhör på samhällen också. Det blir nog lite svårt. 

Ha det bäst!

Av Sanna Svensson - 5 februari 2013 16:30

Vill bara gå om 7-9 igen. Saknar gamla klassen,lärarna,lektionerna och att det kändes som att man gjorde nått viktigt på lektionerna,inte bara gjorde något bara för att. Det känns inte lika roligt att gå till skolan längre när man vet att man komma inte skratta tills tårarna rinner varje dag, samt få ett dampanfall på någon i klassen. 

I 7:an var allt nytt och spännande. Killarna att spana på var många. 

I 8:an hade man lärt känna klassen och lärarna riktigt. Fick höra många kommentarer och allt var bara bra.

I 9:an stortrivdes jag. Älskade varje skoldag. Och älskade klassen.

Första året på gymnasiet är ingenting. Ingenting mot det som varit.


 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards