sannaveronicasvensson

Alla inlägg under mars 2013

Av Sanna Svensson - 19 mars 2013 20:40

Idag började dagen på värsta sätt. Bajshårdag,snö ute vilket gjorde att jag stapplade fram som bambi på hal is och sen glömde jag telefonen och fick vända. Och sen hade jag engelskaprov och det var inte så kul. Men efter det gick det lite bättre. Lektionerna försvann och sen vart det kondis med Marcus och Viola,mums! Och sen utvecklingssamtal och ja, jag är ju bra ja. Sånt man behöver höra för att få motivation.

Efter det har det bara blivit slappning. Nu ser jag framimot att få sova tidigt men inte att åka slalom imon. Låter som att det ska bli kallt och snö. Tror jag stannar och fikar och kollar när Jennie ramlar i hoppen. 

Brare fint hörs hej!

Av Sanna Svensson - 11 mars 2013 14:26

Ett lite försenat inlägg.


I lördags firade vi att det var ett år sedan vi vart tillsammans. Ett helt år. Det är ganska länge tycker jag. Kändes som det var för några månader sen som han kom tillbaka och några veckor sen som vi blev ett vi. Har i vilket fall varit ett underbart år.

Känns som att det är lika bra att inte skriva nått mer för känslorna för den är killen är för stora för att kunna beskrivas.

Älskar honom!


 

Av Sanna Svensson - 11 mars 2013 14:17

Hade ingen lust alls att gå till skolan imorse. Var bara osugen på det. Men det gick helt okej. Slutar ju tidigt och har gympa+3 lektioner så är inte så farligt. Men nu börjas det ju med läxor också...blää! Måste läsa som fan i en engelskabok och skriva om den. Kommer bli lika kul som att,ja inte vet jag.

Nått glädjande var iallafall att jag fick tillbaka franskaprovet och att vi ska på teater på onsdag. 

Brare fint hörs hej!

Av Sanna Svensson - 8 mars 2013 18:51

Den har varit väldigt härlig! Började som sagt med att göra 2 par shorts,och ett par med nitar. Sen satte jag mig ute i solen och stekte på i nån timme. Var väldigt härligt, även om det var lite kyligt.

Sen kom mamma och lillebror hem så har busat med han och ätit tacos. Och nu blir det tv-mys med hemgjord glass-mumma!


 

Av Sanna Svensson - 8 mars 2013 08:52

Har redan varit vaken i två timmar och då vaknade jag helt själv, innan mamma och lillebror gått upp tillochmed. Ganska drygt. Fast gick och la mig typ 22, efter att ha somnat i soffan....börjar bli gammal tror jag. Kommer ju iallafall inte behöva ställa om dygnet inför skolan på måndag. Men ändå skönt att inte sova bort hela dagen så man hinner göra lite saker. Idag tänkte jag försöka pimpa upp ett par jeans till shorts. Haha får se hur det slutar alltså. Sen tänkte jag gå ut och gå en sväng men vart helt chockad när jag såg att tempen stod på -16 grader. Och sen blir det hem till Marcus och städa lite. Ska nog roa mig idag.

Hörs!

.

Av Sanna Svensson - 7 mars 2013 19:57

Hellojsan igen.

Ligger och slappar i sängen efter att ha haft en om möjligt ännu slappare dag. Eller har gått en sväng och bakat till Marcus. Fast lämnade hans lägenhet i lite kaos när jag gick. Men ska dit imon eller nå och städa upp efter mig. lovar!

Annars då? Jo,det är ganska skönt men ändå tråkigt med lov. Man gör som ingenting värt. Kommer nog vara ganska rastlös på söndag. Och kommer nog om en dryg vecka också längta till helgen så är väl bara att ta vara på dagarna.

Aja,nu tänker jag kolla på barnfilm med lillebror.

Värt inlägg för övrigt. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards