sannaveronicasvensson

Direktlänk till inlägg 9 juli 2018

Björnfesten

Av Sanna Svensson - 9 juli 2018 10:16

Det har varit tyst här i några dagar nu. Anledningen är för att vi har varit i Sveg och Björnfestat lite. Eller ganska mycket.

Vi åkte upp i fredags efter att jag hade jobbat. Sen handlade vi och fixade en grillmiddag. Vi myste på, drack cider, snackade och skrattade. När klockan var vid 00 ungefär vi drog vi oss mot ön. Där blev det skratt och snack ända tills det stängde. Därefter började promenaden hem igen och den gick givetvis förbi Statoil.


Dagen efter så vaknade vi sakta till liv igen... Efter lite diskussion fram och tillbaka så bestämde vi oss för att gå på kondis och ära langos till lunch. Och det var nog precis vad vi behövde. Sen knatade vi hem igen och dunkade ner oss i soffan för att heja fram Sverige, som tyvärr inte lyckades hela vägen fram.

Kombon av Sveriges förlust och tröttheten gjorde att vi var lite halvsega. Vi ville ju tagga igång för dag två!! Men efter lite kubbspel och musik på hög volym var vi på banan igen.

Någon timme senare var vi åter på plats på ön. Vi dansade, pratade och skrattade så mycket som magen bara höll. Kvällen i lördags gick så mycket fortare, så tillslut var det dags att röra sig hemåt.


Och igår vaknade vi återigen lite sakta till liv. Jag var så trött när jag vaknade av att Marcus klev upp. Jisses. Men det var bara att hoppa igång. Vi började med att städa upp lite från dagarna innan. Sen kom Pernilla och Börje och hämtade oss, och köra ut oss till Härjeåsjön. Där gick vi på lantgården och fikade innan vi sen gick till stugan igen och åt mat. Därefter började resan hem igen. Vi stannade till i Mora en stund för att hinna träffa mamma och junior.

Efter några timmar i bil var vi framme igen. Trötta och ganska möra. Men med träningsvärk i magen av alla skratt och med många fina minnen att tänka tillbaka på. Tack Chrille och Cajsa för att ni följde med. Och tack Björnfesten för i år.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna Svensson - Torsdag 15 feb 21:07

En solig morgon på väg till jobb på annan ort. Vi fick göra en räddningsinsats av vår bro som höll på att rasa när snön smälte. Det var längesen jag kände sån stress som när vi hörde att spikarna centimeter för centimeter drogs ut från hus...

Av Sanna Svensson - Fredag 19 jan 20:03


Och en god frukostmacka åts i solskenet långt inne, borta från kylan. ...

Av Sanna Svensson - Måndag 15 jan 15:46

Den här helgen hann knappt börja innan den slutade kändes det som. Jag gissar att det var för att heeela lördagen spenderades i curlinghallen. Vi har ett tjejlag anmält till division 2-spel. Så i helgen var första sammandrabbningen. Det blev en inten...

Av Sanna Svensson - Måndag 8 jan 12:57

2023. Dags för årets sammanfattning av året som passerat. Eftersom jag varit så himla dålig på att blogga det här året så känns en sammanfattning absolut aktuell. 2023 har innehållit det mesta. Mellanmjölk men främst djupa dalar och höga toppar. Et...

Av Sanna Svensson - 24 december 2023 02:00


Vår jul i år blev inte som tänkt. Influensa som först slog till mot Marcus och sen mig. Det blir så ibland. Jag hoppas att ni alla får en fin jul! ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards