Direktlänk till inlägg 29 maj 2019
Här kommer receptet på potatissalladen som jag lagade här om veckan.
1 kg kokt, kall potatis
20 ruccolablad
4 soltorkade tomater i olja
1 dl olivolja
2 msk balsamvinäger
1 tsk dijonsenap
3 krm nymald svartpeppar
1 tsk salt20 valnötskärnor
50 g färsk parmesanost
Det är bara att blanda ihop allting i en stor skål. Busenkelt! Och perfekt om man vill ha en annan variant på potatissallad.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 | 5 |
|||||
6 |
7 | 8 | 9 |
10 |
11 | 12 |
|||
13 | 14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 |
|||
20 | 21 | 22 |
23 | 24 |
25 | 26 |
|||
27 |
28 | 29 | 30 |
31 |
|||||
|