Direktlänk till inlägg 29 maj 2019
Här kommer receptet på potatissalladen som jag lagade här om veckan.
1 kg kokt, kall potatis
20 ruccolablad
4 soltorkade tomater i olja
1 dl olivolja
2 msk balsamvinäger
1 tsk dijonsenap
3 krm nymald svartpeppar
1 tsk salt20 valnötskärnor
50 g färsk parmesanost
Det är bara att blanda ihop allting i en stor skål. Busenkelt! Och perfekt om man vill ha en annan variant på potatissallad.
Plötsligt händer det. Plötsligt kom jag på att jag skulle blogga och då gäller det att passa på. Det är ju något jag vill göra men jag glömmer helt enkelt bort det. Jag minns inte ens det senaste inlägget jag skrev men det var väl ett bra tag sen. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 | 5 |
|||||
6 |
7 | 8 | 9 |
10 |
11 | 12 |
|||
13 | 14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 |
|||
20 | 21 | 22 |
23 | 24 |
25 | 26 |
|||
27 |
28 | 29 | 30 |
31 |
|||||
|