sannaveronicasvensson

Direktlänk till inlägg 29 maj 2019

Önskelista

Av Sanna Svensson - 29 maj 2019 02:57

I brist på annat under ett lugnt nattpass tänkte jag skriva vad jag har på min önskelista. Några av många saker. Tjej som jag är finns det maaaassor av kläder som jag skulle vilja ha. Nu har jag bara plockat ut ett axplock av dessa plagg. 


Först och främst skulle jag vilja strutta runt i den här dressen. Kombinationen av att den ser mysig ut men samtidigt snygg och stilren gör mig svag för den. Lika färgen. Den är bara så fin. Jag har aldrig haft ett "matchande set" med kläder, förutom fotbollskläderna från Svegs IK. Den kommer från märket ICIW. 


 


Nästa sak är kanske mer oväntad. Jag har aldrig i mitt liv paddlat vare sig kanot eller kajak. En uppblåsbar gummibåt är nog det närmsta jag kommer gällande just det. Men. Jag vill ha en uppblåsbar kajak. Jag tänker mig att ta den och åka ut på en stilla och spegelblank sjö. Hur fridfullt? Att ha någonting som man snabbt kan åka ut i utan att behöva dra ut en båt. Jag är övertygad om att man skulle få magiska naturupplevelser med denna.


  


Får man skriva att man önskar sig alkohol? Jo, eftersom jag är chef här så bestämmer jag att det är okej. Den här ser väl ändå förjäkla spännande ut? Den är ändå den billigaste av alla saker här, så det känns inte helt orimligt att den kommer att införskaffas. 


 


Nästa set är ett minst lika ljuvligt set från Stronger. Det här vill jag ha på mig och träna i. Tänk vad fint det ska göra sig när man blir lite brun? Att sport-bhn är längre tror jag också att jag skulle gilla. Hur som helst, jag är lite smått förälskad i det. 


 


Det som jag önskat mig längst av alla saker här. Det är en tavelvägg från Desenio. Och den här tavlan är jag särskilt kär i. Jag vet inte om det är ljuset i bilden, eller motivet. Men jag älskar den. Jag skulle vilja ha en stor bild av den, helst 50*70 cm. Tillsammans med några andra fina bilder i samma stil. Mmm mums. 


  


Sist men inte minst. Det är väl egentligen mer en upplevelse än en sak. Men den fick också vara med. En start i cykelvasan 30. Jag och Marcus har cyklat 2016 och 2017. Förra året kunde vi inte men nu är jag så sugen. Stämningen i Mora under Vasa-tider är helt otrolig. Att få cykla backe upp och backe ner medan folk ropar "heja heja" med Gunde Svan-dialekt. Det är ju bara något man vill vara med om, inte sant? Jag hoppas iallafall att det blir tredje gången gillt för oss iår. 


   

 
 
Linda

Linda

31 maj 2019 18:39

Det ifrån Stronger var ju bara fööör fint!

http://lhsmaskiner.se

Sanna Svensson

1 juni 2019 00:02

Håller med! Älskar färgen!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna Svensson - Torsdag 15 feb 21:07

En solig morgon på väg till jobb på annan ort. Vi fick göra en räddningsinsats av vår bro som höll på att rasa när snön smälte. Det var längesen jag kände sån stress som när vi hörde att spikarna centimeter för centimeter drogs ut från hus...

Av Sanna Svensson - Fredag 19 jan 20:03


Och en god frukostmacka åts i solskenet långt inne, borta från kylan. ...

Av Sanna Svensson - Måndag 15 jan 15:46

Den här helgen hann knappt börja innan den slutade kändes det som. Jag gissar att det var för att heeela lördagen spenderades i curlinghallen. Vi har ett tjejlag anmält till division 2-spel. Så i helgen var första sammandrabbningen. Det blev en inten...

Av Sanna Svensson - Måndag 8 jan 12:57

2023. Dags för årets sammanfattning av året som passerat. Eftersom jag varit så himla dålig på att blogga det här året så känns en sammanfattning absolut aktuell. 2023 har innehållit det mesta. Mellanmjölk men främst djupa dalar och höga toppar. Et...

Av Sanna Svensson - 24 december 2023 02:00


Vår jul i år blev inte som tänkt. Influensa som först slog till mot Marcus och sen mig. Det blir så ibland. Jag hoppas att ni alla får en fin jul! ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Skapa flashcards