sannaveronicasvensson

Alla inlägg den 14 januari 2019

Av Sanna Svensson - 14 januari 2019 03:08

Läget har väl inte varit på topp här hemma, så jag har kommit lite ur fas med allt känns det som. Marcus åkte på magsjuka i onsdags, och är fortfarande inte i form. Det har inte varit så mycket action sen dess. Det har inte blivit någon vidare matlagning. Varma koppen och köttsoppa har vi båda ätit dom senaste dagarna. Jag har jobbat natt i helgen, så jag har varit trött. Och han har varit sjuk och trött, så vi har sovit och vilat rätt mycket. Han är påväg åt rätt håll nu iallafall så livet har väl börjat rulla på lite mer som vanligt.

Det som jag och vi har roat oss med när kroppen inte har varit i bästa form är att vi har klurat på vår lägenhet. Vad vill vi göra med den och hur vill vi ha den? Vårat sovrum är ju inte den mysiga punkt som vi vill att det ska vara. Sovrummet har kommit i både andra och tredje hand. Vi kommer inte fixa i ordning det än på ett tag heller, men planer har i allafall börjat smidas. Så inatt på jobbet satt jag och klurade som bäst.

(en av mååånga ritningar jag gjorde)

Under kvällen idag har vi städat och rensat. Sovrummet har blivit städat och vi har flyttat runt lite möbler för att kunna se hur vi vill ha det. Vi har slängt massor med skräp och imorgon kommer det att slängas ännu mer. Jag tycker att det är skönt att rensa. Jah blir lugnare i själen och det känns bara som en lättnad. Plus att det blir mer okej att köpa nya, fina saker om man har rensat ut lite gammal först.

Ja, det där var väl en statusuppdatering iallafall. Det får inte dröja lika länge tills nästa inlägg. Det är ett löfte.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards