sannaveronicasvensson

Alla inlägg under april 2019

Av Sanna Svensson - 30 april 2019 23:15

Aprils sista dag och imorgon knackar maj månad på dörren. Herregud va fort det har gått. Det var nyss jul. :o

Min sista april har inte varit märkvärdig på något sätt. Jag har jobbat fram till 16. Sen åkte jag hem och vilade en stund. Nattens sovtimmar blev för få, så en tupplur fick det bli. Sen pratade jag med först pappa och sen mamma och lillebror. Efter det började jag fixa middagen tills Marcus kom hem från jobbet. Idag blev det fisk, potatis, sås och sparris.

När vi hade käkat snackade vi lite och sen börjades det smälla raketer utanför här, så vi gick ut och kollade på dom innan vi knatade vidare. Kvällen spenderade vi framför PH. Nu ska jag sussa för imorgon väntar jobb igen.

Av Sanna Svensson - 28 april 2019 21:56

Hej hallå. Hoppas att ni har haft en fin helg, och ni inte har alltför mycket ångest inför morgondagens måndag.

Min helg har varit kanon. Igår lördag gjorde vi inget speciellt på dagen. Vi tog det rätt lugnt. På eftermiddagen åkte vi till Bea och Chrille. Vi käkade grillat till middag, tårta till efterrätt och drack cider. Vi har fortfarande maaaasor med cider kvar sen vi var till Tyskland för snart ett år sedan. Vi tog med ett gäng för att få lite hjälp att dricka upp dom. Förutom att äta så spelade vi spel. Först körde vi några omgångar kubb. När det blev för kyligt ute så gick vi in och spelade först yatsy och sen plupp. Vid 01-tiden rörde vi oss hemåt igen. En perfekt lördagskväll med fina vänner.

Idag söndag tog vi sovmorgon och sen käkade vi frukost. Sen tog vi på oss gympaskorna och började att knata mot Bea och Chrille igen. Vi lämnade bilen där och fick nu gå för att hämta hem pärlan igen. Ica låg på vägen så vi hoppade in och köpa glass som vi käkade på vägen dit. Strax över sju kilometer senare var vi framme i Irsta och vid bilen.

Hemma igen så käkade vi rester till lunch och sen la vi oss på balkongen där iallafall jag somnade till en stund. Sen drog vi igång och städade köket och vardagsrummet. När det var klart pluggade jag klart period vi är inne i nu och Marcus pratade med sin pappa. Tillslut hade det blivit kväll och vi åkte på Ica och sen lagade vi hamburgare till middag. Nu ska vi kolla på en film och sen blir det kojsning. Imorgon ska vi göra en del ärenden på Erikslund. Puss och hej!

Av Sanna Svensson - 26 april 2019 20:41

Då var det fredag igen. Veckorna bara rusar fram. Snart är det maj och sommaren är inte långt borta.

Min fredag har varit bra. Lugn och skön, utan några krav. Vi tog en lång sovmorgon tillsammans. Vi åt lunch ute på balkongen tillsammans innan vi tog en promenad. Sen körde jag iväg Marcus till jobbet. Han tar helg ikväll klockan 23. Lääängtar. Iallafall. Efter att jag hade kommit hem igen så kollade jag lite på tv och sen gick jag och Keaton ut på en promenad. Det blev en långrunda idag, en mil. Det var härligt och nu har träden börjat blomma. Det luktar så gott ute.


Nu är benen trötta och Keaton likaså. Jag käkade rester till middag och håller nu på att kolla klart på Jägarna. När den är slut ska jag duscha och sen städa. Sen står det nog inte på innan jag ska åka och hämta Marcus. Då tar vi ledig helg tillsammans.

Av Sanna Svensson - 25 april 2019 23:14

Det gjorde jag igår. Bokstavligt talat. Rastlös själ som jag har just nu så blev det en cykeltur igår kväll. Jag cyklade till Björnö. När jag kom fram dit satte jag mig på klipporna vid vattnet och kollade på solnedgången. Vackert.


Efter en paus cyklade jag hem igen. Det blev totalt 14km och det kändes i benen när det var svag uppförsbacke sista kilometrarna. Då och då tror jag man behöver kolla på en solnedgång. Jag tror att det är bra för själen.

Av Sanna Svensson - 23 april 2019 19:23

Vilken mysig dag det här har varit. Jag ska jobba natt ikväll och Marcus åkte iväg och jobbade kväll vid 16. Innan dess hann vi ändå göra en hel del. Vi började med att tvätta bilen och sen fick bilen äntligen på sig sina sommarskor.

Efter det åkte vi hem och käkade frukost. Sen drog vi iväg och fiskade. Våran premiärtur här i Västerås. Vi provade två ställen men inte ens ett litet bottennapp lyckades vi med. Dock fick vi återigen uppleva Västerås djurliv. När vi stod och fiskade som bäst såg vi något i vattnet. Som visade sig vara en orm!! En vattensnok. Usch, vad vi ryste när vi såg den. Den simmade upp i vassen och sen en stund senare simmade den upp på bryggan vi stod på. Usch! Marcus skrämde tack och lov i iväg den.


Vi fiskade vidare men efter en stund gav vi upp. Vi hade iallafall en härlig stund.


Väl hemma igen la vi oss på balkongen och slumrade lite innan vi käkade lunch. Och sen körde jag iväg Marcus till jobbet.

När jag kom hem igen solade jag lite till innan jag gick ut på en promenad. Det var skönt. Lite blåsigt men soligt och vackert.

Nu har jag lagt mig i soffan lite. Snart ska jag duscha och diska lite innan det är dags att bege sig mot jobbet.

Av Sanna Svensson - 20 april 2019 23:27

Vilka underbara, soliga dagar det har varit. Jag har njutit och åter njutit. Även när jag har jobbat har det känts okej, för jag vet att det är sol när man kommer ut igen.

Jag har tagit ganska mycket bilder dom här dagarna. Istället för massa text blir det bilder med lite text, bra va?

Igår hade vi äggbyte och äggjakt. Vissa saker blir man aldrig för gammal för. Vi gick som vanligt bananas.


Ännu mera godis blev det på jobbet. Och frukt. Mums! Dom hade fått en för mig ny lösgodis, som är som glassen lakritspuck. Rekommenderas! Det är dom där blåa.


När jag kom hem efter att ha tagit ut en timmes semester så var jag ute med Keaton och sen cyklade jag milen. Idag gick det fort längs vägarna.


Hemma igen fixade jag till vår påskmiddag. Kokade ägg och plockade fram grejer. Klockan 17 kom Marcus hem och då plockade vi fram det sista.


Det var rena sommarvärmen här idag. Jag tog klänningpremiären. Jag bara ÄLSKAR den härliga knallblåa färgen. På kvällspromenaden hade jag skinnjackan på mig. Det är vårtecken för mig!


Till efterrätt gjorde vi påsktårta. Busenkel! Måste lägga upp receptet här. Den var precis lika god som den ser ut.

Av Sanna Svensson - 17 april 2019 15:48

Shit, vilken energi jag har just nu. Jag och Keaton har varit ute på DEN promenaden. Det har varit klarblå himmel och gassande sol hela vägen. Jag har gått i t-shirt och uppkavlade tights, och jag blev tokvarm. Vilken dag. Som vi har njutit. Det blev tillslut 8km njutning. Wow. Tänk att man kan bli så glad av fint väder. Och tänk vad mycket gladare man blir när fräknarna börjar titta fram.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards