sannaveronicasvensson

Alla inlägg den 3 juni 2019

Av Sanna Svensson - 3 juni 2019 23:11

Just nu ligger jag som en klubbad säl i soffan. Så trött. Det har varit en dag med träning, steksol och spöregn. Men vi tar det från början.

Idag fick vi äntligen sovmorgon tillsammans igen. Mysigt. Vi käkade en frukost och sen slappade vi en stund i soffan. Det regnade i vågor så det tog ett tag innan vi kom ut första gången med Keaton.

Vi käkade värsta goda lunch/middagen sen. Kycklingpaj, stekt sparris och svamp och vitlöksbröd. Mums. Mätta i magen la vi oss på balkongen och solade i en timme ungefär. Från att ha regnat så sprack det upp rejält.

Vid 18 kom Denice och hämtade mig. Det var dags att åka ner på stan för årets upplaga av Vårruset. När vi gick ner på Löga, där starten skulle gå började det droppa lite från himlen. Man kan säga såhär. Innan vi fick springa iväg vräkte det ner och det både åskade och blixtrade runt om oss.

Eftersom vi gjorde detta via jobbet hade vi såklart matchande tröjor på oss.


Vi tog oss igenom fem kilometer, och vi både gick och sprang. Man var så genomblöt av regnet att man inte brydde sig om vattenpölar eller blöta buskar. Det bara klafsade av skorna, haha.


Det regnade så mycket att min nummerlapp lossnade från bröstet... Väl imål fick man en påse med lite snacks och dricka. Sen hämtade vi den picknick-korg man fick om man anmält sig som lag, och knatade till stationen och käkade. Förra året satt vi i gräset och åt. Det var inte riktigt läge för det nu, haha.

Jag var hemma igen vid 21. Då blev det en varm och skön dusch. Bort med smuts och iskalla ben. Nu har vi käkat varma mackor till kvällsmat och snart väntar John Blund. Det har blivit en del steg idag, och det känns i benen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards