sannaveronicasvensson

Alla inlägg den 15 september 2019

Av Sanna Svensson - 15 september 2019 21:35

Sådärdå. Incheckad. Ätit middag. Handlat mellanmål. Kollat upp saker inför imorgon. Packat upp allting. Duschat. Perfekt. Jag är som rubriken avslöjar på plats i Växjö. SJ var som vanligt liiiite sena, men det löste sig fint ändå. Sen vi rullade in på tågstationen har vi letat oss fram till hotellet. Vi bor väldigt centralt med nära till bussen imorgon. Direkt när vi hade checkat in så lämnade vi väskorna och gick och käkade. Vi hittade ett ställe precis över vägen som hade typ O'learys-stil där vi slog oss ner. Jag åt kyckling med pommes. Satt som en smäck. 


   


Efter maten gick vi typ 150m till den Coop som ligger bredvid oss. Samtliga tre av oss har en mat-och sovklocka som gör att mat redan har varit ett stort samtalsämne. Hur blir det med lunch? Vad finns det på Universitetet? Mellis? Vad kan man ta med? Ja, ni vet. Men nu är det uppladdat med frukt av olika slag, riskakor och bars. Jag har gjort ett litet buffébord här i rummet, haha.


Rummet då. Det är väldigt fint. Stort, både rummet och badrummet. Här kommer jag leva som en drottning. Det känns rätt konstigt att vara på hotell i en stad i Sverige själv. Alltså, inte med Marcus eller någon i familjen. Att bara sitta i ett hotellrum helt solo. Det är nytt för mig, haha. Jag tror att jag ska kolla på en film eller nå innan jag ska sussa. Imorgon drar vi igång 10:15, vilket känns skönt. Lite mjukstart med tid och längd på dagen. Ja, over and out så länge. 


   

Av Sanna Svensson - 15 september 2019 15:14

Hej från tåget påväg till Växjö. Nu drar det snart igång på riktigt. Det känns lite overkligt. Vanligtvis när jag åker tåg åker jag norrut mot Mora, och nu är jag påväg i en helt annan riktning och till en helt ny stad.

Om SJ håller hela vägen idag så är vi framme ungefär 17:30. Hoppas hoppas. Hittills har det flutit på väldigt bra. Vad händer ikväll då? Ja, jag vet faktiskt inte. Vi ska iallafall börja med att checka in på hotellet. Någon middag borde väl också vara klokt att äta. Men mer än så vet jag faktiskt inte. Imorgon börjar klockan 10:15, så det blir lite sovmorgon. Skönt. Det var väl ungefär status nu. Hörs längre fram!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards