sannaveronicasvensson

Alla inlägg under januari 2021

Av Sanna Svensson - 31 januari 2021 20:41


Idag piffade vi till hallen lite. Upp med några tavlor och en hylla sattes också upp. Marcus kom på att vi kunde ha våra braständare i en fin burk istället för i kartongen. Så slipper vi dessutom ha dom grejerna på golvet. Mycket bra, mycket bra blev det!

Här är vi som bor här:


( han är så snygg. Borde ha tavlor på honom överallt <3 )

Och här är vår lilla Eld-tillbehörs-hylla.

Av Sanna Svensson - 31 januari 2021 20:37

Då är snart den här helgen slut. Vad fort det går? Imorgon går vi över till februari. Snart har årets första månad passerat, och vad har man gjort? Inget känns det som...

Iallafall, vad har vi gjort den här helgen? I fredags gjorde vi inget speciellt. Hade en riktig fredagkväll. Vi lagade tacos och kollade på en ny serie, Lyckoviken. Mysigt!

I lördags åkte vi till Östersund. Vår bil måste in på lagning och vi har tid på måndag. Bilar ska bara rulla och gå, inte behöva lagas hela tiden.. Men istället för att bara köra upp den som ett nödvändigt ont så gjorde vi något kul av det. Vi åt så god lunch på Sammuri! Mmm. Vi gjorde några småärenden på stan och strosade i några affärer. Vi köpte med en tårta hem som vi fikade med Börje, Jesper och Linda. Bra avslut. Keaton körde bilen hem. ;)


Idag har vi haft en riktigt chill söndag. Sov länge, åt lunch i soffan. Sen tog vi en promenad. Pysslade på lite här hemma. Åt mellis. Kollade tv. Köpte mat på Svegskrogen till middag. Och nu ska vi gå igen. Det är ungefär det vi har gjort. Men är man borta en hel dag är det skönt att bara ha en hemmadag utan måsten.

Av Sanna Svensson - 27 januari 2021 16:55

Nu var det någon dag sen. Varje dag har jag tänkt att jag ska blogga, meeen så blir det något annat. Så jag gör ett försök nu.

Vad har hänt sen sist? Ja, det bästa är iallafall att vi skrapade ihop några vuxenpoäng och ringde slambilen. Sen ett bra tag har det varit halvstopp i avloppet i vår tvättstuga. Så varje gång man tvättat har det kommit upp vatten och typ rester från när vi diskat. Så vatten och matrester på halva golvet. Mysigt? Nej. Det har resulterat i att man inte vill vara där inne. Men nu är det fixat! Jackpot!!


Det har jobbats. Som vanligt. Mycket hemifrån men några timmar på stationen den här veckan.

Vi har promenerat men det har ju blivit så jäkla kallt igen. Ge mig vår, eller iallafall bara några grader minus.

Vi stökar på här hemma.

Mer än så har inte hänt faktiskt. Just nu ska vi ut och gå. Imorgon är det Svensta som gäller. Snart helg igen. Ja, ekorrhjulet rullar på.

Av Sanna Svensson - 24 januari 2021 19:43

Tänk att något så litet kan göra så stor skillnad? Och tänk vilken tur att vi alla är olika. Jag hade aldrig tänkt på det här, inte ens tänkt att det går. Men Marcus, min kära nörd, han kan trolla med det mesta gällande teknik. Nu har han alltså trollat bort den här sladden till fläkten för kaminen. Den var rätt ocharmig, och ju mindre sladdar bestå bättre.


Så nu ser det ut såhär istället. Tadaa! En liten diskret knapp bara. Alla steg framåt är bra steg, oavsett hur små dom är.

Av Sanna Svensson - 24 januari 2021 14:57

Igår när vi var på resande fot såg vi bilder och fick höra att det var sol i Sveg. Typiskt tänkte vi, att det är fint väder när man åker bort. Men idag har vi tagit igen förlorad soltid. Oj vad vi har sugit i oss D-vitamin.

Vi mötte upp mamma och junior och tog en promenad. Vi hade tänkt gå brorundan, men fanns knappt någon trottoar att gå på. Så vi gick bort till IP och sen runt lite på Sveg. Blev 4,5 km tillslut. Väldigt härligt! Hemma hos oss värmde vi på lite glögg och åt muffins. Så mysigt att kunna sitta ute och fika i solsken.

Efter att mamma och junior gått hem skottade vi över lite snö från vår gård. Det ryms liksom inte nå mer nu.. Nu ska vi nog fixa lite hemma med det vi köpte igår och så. Känns roligare att fixa och vara inne, när man varit ute i flera timmar.

Av Sanna Svensson - 23 januari 2021 20:40

Vår lördag började tidigt, redan vid 07. Och det är tidigt för att vara oss, hehe. Vi gjorde oss klara, köpte mackor på ICA och sen körde vi söderut. Vi gasade hela vägen till Borlänge där vi hoppade in på IKEA. Vi handlade lite smågrejer till huset. För att kunna få det lite mera klart och för att piffa till det lite. Det känns fortfarande lite ?stelt?, så vi köpte lite gröna blommor och sen ska vi upp med tavlor. Vi dammade av IKEA rätt fort.

Vi åt thaimat och sen gasade vi mot Garsås där vi träffade Alicia och hennes päron. Vi träffade pappa och spanade in hans fina hus. Hos Arne bjöds det på lek och äppelpaj. Mums! Riktigt mysigt att bara träffas och hänga lite. Välbehövligt. Och att få leka med Lisi lite, så kul <3

Vi stannade till på Maxi innan vi gasade mot Sveg igen. Vi har kommit lite mer än halvvägs nu. När vi kommer hem ska vi äta lite plock och sen kolla klart på filmen vi började kolla på igår. Och så ska vi mysa med Keaton. Han har varit med mamma och junior idag. Verkar inte ha haft det pjåkigt alls <3

Av Sanna Svensson - 21 januari 2021 23:46

Om det var snöigt påväg till jobbet idag? Öh ja. Hade vi inte tillräckligt med snö sen innan? Öh jo. Jag fick banka med en sop för att få bort det där. Det rasade ner stora stycken. Bilens bak hade en annan form innan jag började banka, haha.


Till middag idag blev det - dadaaa! Chokladmuffins. Marcus kom hem sent från jobbet och vi hade bestämt sen innan att vi skulle baka muffins till middag. Dom blev ljuvliga. Fyllda med choklad. Mums!!


Nu ska vi sussa. Imorgon är det fredag. Helg! Den är efterlängtad!

Av Sanna Svensson - 20 januari 2021 22:04

Fun fact om mig. Kanske har ni koll på allt? Kanske inget av det? Men då vet ni från och med nu. Det är förövrigt åtta riktigt onödiga saker att veta om mig.

1. Jag har aldrig beställt en calzone-pizza. Aldrig. Men jag ska göra det. Jag väntar bara på rätt tillfälle.


2. Lite på samma tema. Jag har ätit en Big Mac på McDonalds. En. Det är väl deras vanligaste hamburgare typ..? En, och sen ingen mer.

3. Jag är väldigt fascinerad av kartor. När jag jobbade nätter på BVC kunde jag sitta i timmar och kolla på kartor. Zooma in, zooma ut, streetview, fundera. Hmm, hur bor dom där? Hur ser den där sjön ut? Går det att åka dit? Kan fastna totalt.

4. Jag får PANIK av att hamna bakom någon som går långsamt. Ni vet, typ mellan två hyllor på ICA. Och så hamnar man bakom någon som går sååå sakta. Och man kan inte gå förbi. "Åhh, djupandas". Då är det nästan att jag börjar stampa och gå från sida till sida. Hemskt.

5. Att bli kliad i hårbotten är det bästa som finns typ. Behöver jag säga mer?

6. Jag klarar inte av kall mat. Ännu en matgrej, haha. Kalla köttbullar - nej. Kall pizza - nej. Kalla pannkakor - nej. Slicka av en sked från middagen för en timme sen - nej. Fobi att matlådan ska bara kall i mitten. Däremot..

7... frysta grejer - absolut. Frysta köttbullar - ja. Frysta pommes frites - gott!

8. Ibland är jag både väldigt stökig och obrydd. Ibland inte. Ibland är tex vårat kök kaos. Dagar gammal disk, någon förpackning och sådär. ( ni som vet, ni vet) Men sen får jag damp, städar det maniskt och då vill jag inte se en pryl på bänken. Som idag, då har jag städat sovrummet. Och fan den som stökar ner. Tills det går ett tag. Då är det okej att det är stökigt igen. Och så börjar det om.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards