sannaveronicasvensson

Alla inlägg den 15 mars 2022

Av Sanna Svensson - 15 mars 2022 12:54

Förra veckan firade vi in det 10:oende året tillsammans. 10 ÅR. Vart har dom åren tagit vägen? Samtidigt som det har varit 10 lååånga år och vi har ju hunnit med miljoner saker så har det också gått så fort. Men oavsett så har dom hä åren varit magiska och det gör mig varm i hjärtat av att veta att jag är lika kär i den här killen som har var då. Jag trodde inte att man kunde vara det men han har visat att det kan man visst. 


10 år är värt att fira tycker vi och bokade in oss på en riktig myshelg. Två nätter på Färna <3 Och en natt i Västerås. 


Sammanfattningsvis så har vi haft det magiskt! Vi har ätit mat för ett halvt år och druckit lika mycket vin. Vi har badat, tagit det lugnt, pussats och kramats lite extra. 


         

Maten på Färna är ju något utöver det vanliga. Det som är både spännande och läskigt är att man inte får välja maten själv utan det är en meny för kvällen och då är det det man får. Dom kan ju sin mat om man säger så och herregud va mycket gott vi ätit. Vi har fått prova nya grejer och kombinationer. Vildsvin, grågås, pumpa i olika former, gjuten gräddfil (som ni ser på bilden) osv osv. Det är också så kul att få in mat och kunna sitta och smaka och prata om det. Man har det fullt upp med att hinna äta, dricka tillhörande vin och prata. 


Efter två underbara dygna på Färna begav vi oss till Västerås. Först ett stopp i Hallstahammar för att hälsa på Crille och Cajsa, och Vince, men sen mot Vässan. Inför Västerås hade vi en lång handlingslista och vi bockade av det allra mesta från den på lördag och söndagen. Förutom shopping hann vi också med en middag på Pinchos med Bea och Chrille - alltid lika mysigt att träffa dom. 


Nu är vi tillbaka i vardagen igen. En vardag som är långt ifrån lika glammig som Kalixlöjrom och vitt vin men som är fin på sitt sätt. Och som efter den här helgen kändes väldigt skön att landa i. 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards