sannaveronicasvensson

Alla inlägg under november 2011

Av Sanna Svensson - 14 november 2011 17:18

Ett blogginlägg idag också,det trodde ni inte va? inte jag heller.

Nu sitter jag iallafall vid en riktig dator för en gångs skull och passade på att blogga literå.

Idag har jag varit i skolan igen då. Helt okej dag faktiskt. Okej No,slöjd,föreläsning,20 min matte och sen jägerexamen. sen var det liksom slut.

Ikväll så  blir det träning och sen chill. Kanske fixa lite med prao och jobbintervju.

Men nu ska byta om och så men först en kung bild från i helgen. Gillar er ja tokar! (L)


 

hjärta




Av Sanna Svensson - 13 november 2011 20:53

Har inte haft lust att blogga den här veckan så då sket jag i det. Har iallafall haft en riktigt bra vecka och helgen har varit kung. För att sammanfatta en vecka så kan jag berätta att under veckan har jag pluggat en hel del,umgåts med fina vänner och varit i skolan typ. Det har gått jäkligt fort men kung har det varit. I fredags var jag hemma hos Larra och var med fin folk,och då mådde jag förjäkla fint. Speciellt när det var Allsång i farten. Love it. I igår var jag med Malin ute på Sveg. Där träffade vi Nils så vi fick sällskap under natten. mys på hög nivå!Dom åkte hem på eftermiddagen och den dess har jag bara legat i soffan och halvsovit. Nu checkar jag film och sen blir det sussning. Hörs!

Av Sanna Svensson - 6 november 2011 15:49

Just nu ligger jag i soffan under en filt och en myströja och kollar på Titanic. Känns som en riktigt bra avslutning på detta lov. Sen jag bloggade sist har jag haft det riktigt kung. Jag har varit med underbart folk mest hela tiden. Och sen har jag umgåts 24/7 med systra mi,och det tackar då inte jag nej till. Vi har sovit i bagarstugan där vi hade det himla mysigt. Filmkväll stod nämligen påmenyn. Efter för få timmars sömn åkte vi ner på Sveg där vi chillade massor innan vi gick till kyrkan där vi tillbringade nån timme innan vi gick på Knuten och åt. Knatade sedan hem och chilla lite mera innan vi gick för att träffa Nils och sen gick vi till G. Där var var det fullt ös och jag hade riktigt,riktigt roligt dom timmar vi var där! Knata sedan hem,för att sedan gå och möta Nils. Resten av natten roade vi oss med att kolla på film och bara chilla och mysa typ. Dom åkte hem mitt på dagen typ och sen dess har jag inte gjort ett skit. Kollat på film och duschat typ.Och tidig kväll blir det också.Men vi hörs nån gång!

Av Sanna Svensson - 1 november 2011 18:33

Tror ni möblerna kom igår? svar nej. Idag passade det därimot kanon för dom att komma. Än sålänge har vi bara skruvat ihop två bord till mitt rum,men det blir mer.


Igår så hade jag så tråkigt så jag smsa Malin och tvinga ner henne på Sveg. Dock var hon mer än villig till att komma.

Vi fixa oss lite innan vi knatade till gårn. Där var det en massa folk,men vi stod och kolla när dom spela kort,innan vi var med. efter en stund där vi gick ett gäng iväg för att kolla på film,och vi fick order att följa efter. och det gjorde vi. Filmen sög men vi hade riktigt,riktigt roligt iallafall. Och måste jag förklara hur fint jag mådde när man satt inklämd i en soffa som står hos en najs kille,det är lov,man har massor av underbart folk runt omkring sig,det sitter en kille med en assnygg gitarr i handen och så börjar han spela och sjunga. och där dog jag. ett sånt där ögonblick man får rysningar i kroppen och hjärtat stannar,samtidigt som man bara ler. jag älskar det.

Mitt i natten knatade vi hem och la oss i min säng och vi somnade ganska så fort.


Idag vakna vi ganska tidigt. Åt och satte oss framför en film. Fick order att gå till stället vi varit kvällen innan. Det gjorde vi. Där vart det filmtittning och allmänt mys. fin liv!

Efter ett tag gick vi hem och skruva möbler och åt. Sen checka vi på film innan hon drog hem.

Sen dess har jag typ bara duschat och suttit här. Men nu ska jag nog göra nått annat.


Och nu vettefan hur det blir med min och Malins Moraplan. Hah vi trivs ju ganska bra i Sveg också,så får se hur det blir.

Hörs hej!




Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards