sannaveronicasvensson

Alla inlägg den 20 juni 2011

Av Sanna Svensson - 20 juni 2011 22:13

Har märkt att om jag får för tråkigt på dagarna så blir det en hel del blogginlägg skrivna,men ja,det är ju inte helt fel det heller,eller?

Sen jag hörde av mig sist så har jag,hör och häpna,städat mitt rum,fixat bilder till rummet(bild kommer kanske imon),blivit biten av lillebror och insett att min mamma är minst lika knäpp som jag.Illa illa.

Sen mina kära vänner,så har jag även fått ett nytt smeknamn som mamma och Nils använder flitigt nämligen Mappen.Så nu vet ni vad ni ska kalla mig för,Mappen helt enkelt!

Nu funderar jag på om jag ska gå ner och fixa lite delikatessmat,dillkött och potatis i barnmatsburk,och sedan dra igång en filmrulle...känns som ett lockande alternativ tycker jag!


För övrigt så har jag hittat en ny "lista" att roa mig med på bloggen,och här har ni den:

Dag ett:Tio saker du vill göra innan du dör

Dag två: Nio saker om dig själv
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta
Dag fyra: Sju saker du ofta tänker på
Dag fem: Sex män du tycker är ursnygga
Dag sex: Fem saker du gillar att göra
Dag sju: Fyra saker som gör dig glad
Dag åtta: Tre saker som gör dig ledsen
Dag nio: Två fina minnen
Dag tio: En bekännelse



Av Sanna Svensson - 20 juni 2011 17:57

Skulle egentligen blogga på kvällskvisten igår,men då hade internet nått imot mig så sket i det.

Igår så tillbringade jag iallafall en del tid på båten,och gud så härligt det var att kliva ombord.Dock skulle vi inte ut och åka nått,men det sket man väl i ,var så dåligt väder iallafall så.Medans pappa umgicks med sin norska vän så passade jag på att fota lite till batteriet dog ut.


  

Efter besöket på båten drog vi hemåt där det väntades besök av syster och Conny.Trevligt värre.Såsmåningom drog jag mig mot bussen och där fick jag för en gångsskull reskompis,nämligen Johan.Inte helt fel!

Väl hemma så vart det packa upp lite innan en film och sängen väntade.Göttans


Idag hade jag för första gången på länge ställt klockan för att dra ner på Sveg,dock var jag piggare än jag trodde.Vid 11 så rullade poolon in vid Björnen då umgänge Nils väntade.Vi gick och dryga på Sveg ett tag innan vi ringde mamma för att hon skulle hämta oss.Väl hemma vart det gitarrspelande,bildtittning,dryg och mys.Och dom sista 20 minuterna så vettfan vad som hände alltså,låg och garva och garva tills magen värkte alltså,men vad vi garva,det önskar jag att jag hade ett vettigt svar på!


  

världens bästa Nils,helt klart!


Nu har Nisse åkt hem,och jag vet inte vad jag ska göra....men ja,mamma påpekar ju titt som tätt att rummet mitt behövs städas så ska väl för en gångsskull lyssna på henne då.Dock så tycker jag ju att det låter mer lockande att kolla på film,men jaja...kan ju inte va kul jämt eller,trots att jag tycker att det går bra nu! Sommaren 2011 kommer bli så jävla grym!





Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards