sannaveronicasvensson

Alla inlägg under maj 2018

Av Sanna Svensson - 14 maj 2018 15:45

Där hade ni dagens utflyktsmål. Vi tog en tripp till Stockholm dels för att hämta upp Amanda, men även för att göra en liten utflykt.

Vi började på Mr. Cake som är Roy Fares fik. Där trängdes bakverken och tror ni att vi hade svårt att välja? Tillslut kom vi överens och delade på två sortens munkar, en Red Velvet-croissant och en chokladbakelse. Mums säger jag bara. Croissanten var verkligen to die for. Helt klart värt ett besök, speciellt när självaste Roy fanns i lokalen.


Efter fikat slog vi oss ut i trafiken igen för att åka mot nästa mål. Haha, oj vad vi har irrat runt idag. Fram och tillbaka, vi har missat avfarter, åkt i bussfiler och troligen brutit mot en och annan trafikregel. Aja, det sånt som händer när tre bönder är i storstan.

Tillslut kom vi allafall fram till Soda Nation, en läskbutik. Marcus våta dröm. Där fanns det för mycket som man skulle vilja köpa, och ännu mer man skulle vilja prova. Vi plockade en korg full med massa spännande. Gurkläsk, mexikansk cola och flera drickor med fruktiga smaker. Nästan 400kr fattigare och en kartong läsk rikare gick vi sen ut därifrån.

Nu sitter vi i bilen igen påväg mot Västerås. Mätta och oroligt nöjda med dagen.

Av Sanna Svensson - 11 maj 2018 23:05

Statusuppdatering: Dom senaste dagarna har spenderats med dom här typerna+mamma. Vi har spelat massa minigolf, varit ute i det fina vädret och bara haft det oförskämt bra.

Snart är det hopp i säng igen, för att ladda om inför morgondagen.

Av Sanna Svensson - 8 maj 2018 20:22

Vilket väder den här dagen har bjudit på. Wow!! Idag önskade jag att jag jobbade utomhus. Jag fick nöja mig med att sitta ute på lunchen och på rasten.

Efter att jag kom hem så åt jag middag och satt lite på balkongen. Sen blev det lite tvätt och senare en promenad. En promenad i bara shorts och t-shirt. Och jag blev så svettig! DÅ är det varmt. Men jag klagar inte, det kan inte bli mycket härligare än så faktiskt. Keaton var också helnöjd, trots att han flåsade ganska bra i värmen.


Just nu har jag precis kollat på ett avsnitt Robinson. Planen nu är att duscha, plocka in en diskmaskin och sen mer eller mindre sova. Natten som var var inte på min sida. Jag somnade sent och sov oroligt hela natten. Jag tror att det var sviterna av nattjobb som satt i. Så inatt hoppas jag på många fler timmar. Fast inatt spelar det egentligen ingen roll om jag sover två eller tolv timmar, jag kommer ändå vara övertaggad på att mamma och junior kommer imorgon!! Jag vet ju dock vilket alternativ min trötta kropp skulle gilla bäst, haha.


Det är tur att man har den här solstrålen i sitt liv. Kan man bli annat än glad när man tittar på dom här bilderna? Älskade Keaton.

Av Sanna Svensson - 7 maj 2018 08:28

Den kommer jag kunna leva länge på!!

Börje och Pernilla har varit här i helgen och fixat och donat. Igår hade dom en stressig dag och både jag och Marcus var för trötta för att orka fixa något mellanting mellan lunch och middag. Så vi köpte sallad från ett ställe på Hälla, Le Croissant. Och den var så god. Så himla god. Massa godsaker i som aldrig tog slut. Och mätt blev man utan tvekan. Mmm, kolla bara på den. Vi åt ute på Amandas uteplats, i solen. Ja, där och då hade man inte mycket att klaga på.


(och ja, tillägnar man ett helt blogginlägg åt en sallad så är det ett väldigt bra betyg)

Av Sanna Svensson - 6 maj 2018 05:13

Här var det inte mycket uppdaterat! Livet har rullat på och jag har mest jobbat och sovit känns det som. Idag gör jag mitt sista nattpass av tre. Jag längtar sååå mycket efter sängen just nu, och jag bara hoppas att sista timmarna nu går fort.

Efter att jag har vaknat och Marcus har slutat så ska vi njuta av en ledig eftermiddag tillsammans. Jag hoppas att det fina vädret håller i sig! :)

Och så hoppas jag att allt är bra med er och att ni haft en fin helg.

Av Sanna Svensson - 2 maj 2018 21:31

Vilken skillnad på energi! Igår kändes det som att jag hade gråten i halsen flera gånger. Idag kände jag mig oövervinnerlig. Och varför har jag ingen aning om. Det kanske handlar om att jag fick kramas med honom massor igår. Det kanske hade att göra med att jag åt en bra frukost och en ljuvlig lunch (rester från gårdagens kycklingpasta). Eller att jag inte åt en utan två kokosbollar när jag kom hem.

Jag vet inte, men oj vad det gått undan idag. Först fick jag jättemycket avverkat på jobbet, vilket alltid är en bra start. Senare gick jag ett ärende åt Börje och Pernilla. Väl hemma igen väntade en glad hund som var taggad på en promenad. En runda på fältet senare var vi hemma igen. Han fick ett ben och nöjde sig så. Jag själv cyklade nästan 9 km bland naturen här.

Jag tänkte stanna och ta bilder, men struntade i det. Utan passade istället på att bara vara här och nu. Rundorna man kan ta här påminner om Sveg och Mora. Det finns massor av skog och timmer. Djur som går på ängar och fält. Och allt är bara rofyllt. Och just nu passar det mig så bra. Att bara få känna mig lite lugn och tillfreds.

När jag kom hem igen passade jag på att träna lite armar och axlar med gummiband framför Robinson. Tjejvasan 2019, you know, haha.


Omgivningen då var inte riktigt lika rofylld så då passade jag på att ta en bild, haha. Nu har jag pustat ut lite soffan. Planen nu är att ta tag i disken från igår som står i köket. Och kanske att göra något annat nyttigt tillsammans med en podd i öronen.

Kram på er!

Av Sanna Svensson - 1 maj 2018 22:15

Idag har min energi verkligen varit på noll. På jobbet, hemma och i humöret. Jag har inte haft lust med något förutom att ligga extra nära Marcus och kramas. Jag tror att det är en kombo av att min underbara ledighet är slut och en stor dos av hemlängtan. Den kommer och går med jämna mellanrum.

Jag är iallafall glad över att jag har världens mysigaste dagar bakom mig, där jag har hunnit med så mycket och träffat så många. Jag har campat hemma hos pappa. Träffat mormor och morfar, och Mino. Ätit lunch med lillebror. Träffat mamma. Busat med lilla Alicia. Och hälsat på hennes fina föräldrar. Tillsammans med han med stort H. Vilka fina dagar. Mitt hjärta svämmar nästan över av kärlek för alla dom här personerna som jag har i min närhet.


Det känns skönt att dom inte är mer än 3, eller 4,5, timmes resa bort. Och det känns skönt att vi får nytt besök redan i övermorgon. Och efter det dröjer det inte många dagar innan nästa besök kommer.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards