sannaveronicasvensson

Direktlänk till inlägg 9 september 2018

BUCKETLIST

Av Sanna Svensson - 9 september 2018 03:55

Innan jag dör...

 

Hit vill jag resa: Vart ska jag börja? Jag skulle vilja se delar av hela världen. Men USA och Afrika är platser jag absolut vill besöka, för det är platser som jag inte har sett ännu. 


Det här vill jag äta: God mat. Det räcker nog så. 

 

En artist jag vill se live: Bruce Springsteen! Den mannen alltså. Hans röst, energin på scen och musiken han levererar. Jag hoppas att han snart kommer till Sverige igen. 


Det här vill jag uppleva: Jag vill hinna med så mycket det bara går. Men det är klart att jag vill ha barn, bo i hus och gifta mig. Jag hoppas på ett långt liv och att mina nära och kära får vara friska så att dom kan uppleva massor med mig. 


Ett språk jag vill lära mig: Jag läste ju franska i skolan, och kunde väl där och då ändå prata och förstå bra. Det är tyvärr nästan helt borta nu. Så att få lära sig det igen, och att kunna prata och förstå hade varit coolt. Jag tycker att det är ett vackert språk, men framförallt är det användbart. 


En sport jag vill prova på: Poledance och squash. 


Här vill jag bo: I Dalarna. <3  Jag skulle också vilja prova att bo utomlands. Vart spelar ingen större roll, men jag tror att det är otroligt nyttigt att bo i ett annat land. Jag tror att man växer och utvecklas massor.  


Den här boken vill jag läsa: Oj, den var svår. Jag har flera böcker hemma som jag ska läsa. Men det är ingen speciell bok som jag har tänkt att jag ska läsa. 


En kraftansträngning jag vill klara av: Vasaloppet. 


 

 

En utmaning jag ska klara: Testerna för Polishögskolan. Och att ta dykcert. 


Ett äventyr som jag vill vara med om: Jag vill resa och se massor av platser, både i världen och i Sverige. Den resan och det äventyret som jag nu är mest sugen på att göra i skrivande stund är en fiskeresa till Norge. Jag kollade på ett klipp på Youtube när Stiftelsen+Takida gjorde en sån resa och sen dess kan jag inte sluta tänka på det. 

 

Det här vill jag äga: Jag har sedan länge drömt om att äga en Audi R8. Det lär nog stanna vid just en dröm, men drömma kan man alltid göra. 


Ett jobb jag vill prova på: Polis!


Ett mål med min hälsa: Jag skulle vilja känna mig riktigt vältränad och stark. 


En person jag vill träffa: Jag vill träffa min älskade farmor igen. 


En restaurang jag vill äta på: Där måste jag säga pass! Det är ingen restaurang som dyker upp i tankarna. 

 

En känsla jag vill få känna: När jag blir äldre vill jag kunna kolla tillbaka på mitt liv och tänka "I made it". 

 

Det här vill jag skapa: En mini-människa där hälften är Sanna och hälften Marcus. Men jag vill också göra mitt för att få ett bättre samhälle och en finare värld. Rättvisa är också ett ord som kommer upp i mina tankar. 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna Svensson - Torsdag 15 feb 21:07

En solig morgon på väg till jobb på annan ort. Vi fick göra en räddningsinsats av vår bro som höll på att rasa när snön smälte. Det var längesen jag kände sån stress som när vi hörde att spikarna centimeter för centimeter drogs ut från hus...

Av Sanna Svensson - Fredag 19 jan 20:03


Och en god frukostmacka åts i solskenet långt inne, borta från kylan. ...

Av Sanna Svensson - Måndag 15 jan 15:46

Den här helgen hann knappt börja innan den slutade kändes det som. Jag gissar att det var för att heeela lördagen spenderades i curlinghallen. Vi har ett tjejlag anmält till division 2-spel. Så i helgen var första sammandrabbningen. Det blev en inten...

Av Sanna Svensson - Måndag 8 jan 12:57

2023. Dags för årets sammanfattning av året som passerat. Eftersom jag varit så himla dålig på att blogga det här året så känns en sammanfattning absolut aktuell. 2023 har innehållit det mesta. Mellanmjölk men främst djupa dalar och höga toppar. Et...

Av Sanna Svensson - 24 december 2023 02:00


Vår jul i år blev inte som tänkt. Influensa som först slog till mot Marcus och sen mig. Det blir så ibland. Jag hoppas att ni alla får en fin jul! ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Skapa flashcards