sannaveronicasvensson

Alla inlägg under juni 2020

Av Sanna Svensson - 30 juni 2020 17:12

Jag gillar verkligen semester. Skulle kunna ha det betydligt oftare. Och det bästa av allt, det är bara tisdag. Min andra riktiga semesterdag. Av fyra veckor. Wohoo!

Igår gjorde jag något som är standard på sommaren. Vattenkrig med vattenballonger med lillebror och mamma. Lillebror vann, helt klart. Men det gjorde inte så mycket. Rätt skönt att bli svalkad.


Idag på förmiddagen har vi gjort lite måsten inför flytten. Sen skulle vi gå en promenad. Vi gick Björntrampen. Jag har aldrig gått där och Marcus sa att det var säkert 15 år sen han gick den. Så vi satte iväg. Vi gick fel två gånger, väldigt dåligt uppmärkt. Men tillslut hittade vi rätt. Totalt blev tre kilometer och en timme ungefär. Men det var ingen strosa-runt-stig. På vissa ställen var det nästintill bergsklättring både uppför och nerför. Mjölksyra, hejhej! Trots att den var svinjobbig så njöt vi av hur fint det var.

Ser ni Sveg där borta?


Nu har vi druckit massa vatten och däckat i soffan. Planen nu är nog att åka och ta ett dopp och fiska. Imorgon är den dan före dopparedan. Pirrigt!

Av Sanna Svensson - 28 juni 2020 01:37

Idag har vi kikat på golv, solat och badat och blivit bjudna både på drink och middag av Marcus föräldrar. Fint.


Av Sanna Svensson - 25 juni 2020 10:42

Trots att man ibland blir lite yr för att det är så varmt, tappar matlusten och förmågan att göra något produktivt hemma, så är det ju bra härligt nu. Speciellt att man kan använda kvällarna att göra saker till. Vi har gjort jättemycket kul dom senaste dagarna.

I tisdags gjorde jag sallad tills Marcus slutade och sen åkte vi och åt den vid Svegssjön där vi spanade in en fin utsikt. Sen rullade vi vidare mot Härjis där vi fiskade i några timmar. Och fick en liten, liten gädda. Men det för kul för alla fick fisk, Marcus, Amanda och Jeppe. Både Marcus och Jeppe fick några riktigt stora gäddor. Monster. Vi fick prova några av dom nya sakerna vi köpte på Ullared, bland annat en ny håv med gumminät istället för trådar liksom. SÅ BRA!


Här sitter dom och funderar över livets stora frågor. Bra syskon det där.


Efter fisket så badade vi. Eller knappt, det var rätt kallt i luften. Klockan var närmare tolv. Jag doppade mig och simmade några meter. Älskar att bada.

Igår jobbade jag till 16 ungefär. Och då åkte Marcus och jobbade. Jag tog handduk, popcorn och vatten och gick och la mig på gräsmattan. Det var en del moln men det gjorde faktiskt inte så mycket.


När Marcus slutade åkte vi tills Svegssjön med hans kollega. Där blev det ett kvällsdopp och det var så skönt. Precis lagom temp, det svalkade men var inte kallt, förutom på botten. Underbart! Hemma igen käkade vi fetaostfylld med grönsaker och kollade på Youtube.

Idag försöker jag stirra på klockan för att få den att gå fortare. För idag går jag på semester (!!!) woho. Det känns bra bättre bäst och jag längtar efter ledig. Eller ja. Ja, ni fattar. Det ska bli så skönt. Jag ska jobba eftermiddagen hemifrån, troligen från balkongen. M-M-M. Det blir bra.

Nu: stirra sönder klockan (och kanske få något gjort också)

Av Sanna Svensson - 23 juni 2020 18:07

Som rubriken säger, sista jobbveckan innan semestern har börjat. Det blev en sen kväll igår så jag jobbade från Sveg idag. Iallafall, bilen har nu fått nya sulor och inställningarna är justerade. Så den gick som ett spjut hem igår, haha

Man var ju rätt trött i morse... Så jag hade inte min effektivaste dag idag. Efter jobbet hämtade jag och Marcus paket och sen drog han och jobbade kväll. Jag käkade två mackor och sen klippte jag gräset. Nu håller jag i mig vatten och andas ut i soffan.


När Marcus kommer hem ska vi käka middag ute någonstans, vid Svegssjön kanske. Jag ska fixa sallad som vi ska äta där. Efter det ska vi åka till Härjis, prova lite nya fiskegrejer och sen baaaada. Så taggad! Det blir premiärdoppet för mig. Älska sommar.

Av Sanna Svensson - 22 juni 2020 16:16

Ja, det här inlägget skulle ha kommit upp redan igår kväll. Men då ville inte tekniken samma sak som jag ville. Så det får komma upp nu istället.

Den här minisemester än börjar gå mot sitt slut. Förhoppningsvis. Mer om det snart. Men vi har shoppat massor här. Vi har hittat en hel del grejer till huset, fiskegrejer och kläder. Det blev en salig blandning som jag längtar efter att få packa upp. I lördags var vi också på en outlet i närheten av Göteborg där vi fyndade kläder. Så långt har allt gått bra.

Men när vi skulle åka från outleten och till Falkenberg, där vi skulle käka middag så blev det krångel. Istället för en mysig och lugn middag med Sveriges godaste pizza blev det en middag med Sveriges godaste pizza, men med stress och magont. För att göra en lång historia kort - punka på ena bildäcket. Vår bil på verkstad. Förhoppningsvis blir det lagat idag måndag. Annars blir det knas. Ja, så blev det. Planer som sket sig och stress över att inte komma hem, det är läget just nu.

Ibland blir det inte alltid som tänkt. Vi har haft det super ändå. Verkligen. Men det klart, det hade gärna fått se annorlunda ut mot vad det gör nu.

Av Sanna Svensson - 19 juni 2020 19:31

Hej från Ullared! Vi firar vår midsommar här. Det blev en spontansemester över midsommar för oss. I och med att vi får tillgång till vårt hus på vår semester, så tror vi inte att det blir så mycket semester då. Och därför blev det en minisemester här. Vi kände att vi ville göra något.


Vi sov i Karlstad igår och fram till Ullared idag. Så det blev lite shopping idag, och imorgon blir det mer. Man är rätt trött i benen nu så det är skönt att bara hänga på rummet.

Av Sanna Svensson - 16 juni 2020 11:29

Hej från ett soligt Svensta! Här sitter jag och mest längtar ut. Idag hade man velat ha ett utejobb. Eller? Hade man svettats ihjäl då kanske? Det känns iallafall fruktansvärt tråkigt att sitta på ett kontor dessa dagar. men men. Jag ska snart gå och köpa lunch, så då får jag njuta av solen litegrann. 


Utöver jobb så händer det inte så mycket. Jag solar, är ute med vovve och kille och har en rätt bra tillvaro. Det är dumt att klaga. Det känns att midsommar och semester är på ingång. Även om det känns overkligt att det redan är dags för semester igen, så ska det bli så skönt. Det har varit en intensiv vår och det ska bli så skönt att bara slappna av. Eller ja, släppa jobbet iallafall. Vi får tillgång till vårt hus (!!!) på min första semestervecka. Så hur mycket semester det egentligen blir återstår att se. Jag vet att mycket av den här semestern kommer handla om kök, flytt av kartonger och möbler och inpackning. Jag hoppas att det blir lite ledigt också, men vi får väl se. Med det i bakhuvudet ska vi ha en minisemester över midsommar. Vi åker söderut på torsdag eftermiddag och blir borta tills på måndag. Hastigt och lustigt kom vi på det. Jag tror det kommer bli kanon. Ladda batterier inför det som komma skall. 


Med dom orden ska jag gå och handla mat. Jag tror det blir ceasarsallad. Det är inte fel med sallad dessa dagar. Hade! 

Av Sanna Svensson - 13 juni 2020 22:27

Hej från en solbränd och ganska trött Sanna. Dagen har till stor del spenderats utomhus och det tar ju. Vi åt frukost ute, lunch ute på Flottaren i Härjeåsjön. Sen har vi solat och spelat kubb. Så ja, utedag deluxe.

Igår var vi också på Flottaren och käkade lunch. Storsponsorer, haha. Slänger upp en bild från då.


Nu är både jag och Keaton nyduschade. Så inom en snar framtid ska det kojsas. Jag längtar!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards