sannaveronicasvensson

Direktlänk till inlägg 29 juni 2021

Sista veckan innan semester

Av Sanna Svensson - 29 juni 2021 09:34

Nu är det sluttampen på det här läsåret. Oj vad jag är redo för semester. Jag har varit redo i flera veckor egentligen. Men nu efter midsommarledighet och så, så kändes det ju nästan onödigt att komma tillbaka och jobba en vecka, haha. 


Igår var jag på stationen och jobbade. Kändes skönt då det blir ett annat fokus där. Det är lugnt i huset så väldigt skönt att sitta där. Jag fick mycket gjort. Mycket småpill som ska göras klart inför ledighet. Jag cyklade hem och hann ge Marcus en puss innan han åkte iväg och flög lite plan. 


Jag strandade i en solstol direkt. Det var galet varmt. Efter en stund liggande där blev jag träningssugen och körde ett styrkepass på gräsmattan. Najs och okomplicerat. Jag firade målgången med en dusch i vattenslangen. Sen gick jag runt och vattnade våra plantor. Allt, eller nästan allt, växer så det knakar. Potatisen har tittat upp, salladen svämmar över vår pallkrage och kryddorna växer mer och mer för varje dag. Det är morötterna och palsternackan som vi inte riktigt vet hur det går för sig. Eventuellt är dom på g men det är svårt att se skillnaden på ogräs och planta i början. 


Sen duschade jag inne och började fixa med middag så den var klar till Marcus kom hem från jobbet. På kvällen gjorde vi inte mycket. Pratade, spelade Yatzy, planerade lite semester osv. 


Och idag sitter jag här och jobbar. Jag ska fortsätta göra klart saker inför semestern. Det står att det kan bli regn ikväll vilket på ett sätt inte vore så tokigt. Man är ju inte så sugen på att vara inomhus när solen gassar ute. 


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna Svensson - Lördag 11 maj 21:41


Ledig torsdag gjorde att jag kunde följa med till Stockholm som sällskapsdam. Mysigt att göra något annat en kväll. ...

Av Sanna Svensson - Tisdag 7 maj 20:22

I helgen som var var det dags igen. Vi styrde kosan mot Västerås och hade en riktig dunderhelg. Vi möttes av gröna gräsmattor och solsken. När vi kom ner lämnade vi av Altay och checkade in på hotellet där vi chillade en stund innan vi begav oss ...

Av Sanna Svensson - Måndag 29 april 12:58

Plötsligt händer det. Plötsligt kom jag på att jag skulle blogga och då gäller det att passa på. Det är ju något jag vill göra men jag glömmer helt enkelt bort det. Jag minns inte ens det senaste inlägget jag skrev men det var väl ett bra tag sen. ...

Av Sanna Svensson - Torsdag 15 feb 21:07

En solig morgon på väg till jobb på annan ort. Vi fick göra en räddningsinsats av vår bro som höll på att rasa när snön smälte. Det var längesen jag kände sån stress som när vi hörde att spikarna centimeter för centimeter drogs ut från hus...

Av Sanna Svensson - Fredag 19 jan 20:03


Och en god frukostmacka åts i solskenet långt inne, borta från kylan. ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards