sannaveronicasvensson

Alla inlägg den 29 juni 2021

Av Sanna Svensson - 29 juni 2021 09:34

Nu är det sluttampen på det här läsåret. Oj vad jag är redo för semester. Jag har varit redo i flera veckor egentligen. Men nu efter midsommarledighet och så, så kändes det ju nästan onödigt att komma tillbaka och jobba en vecka, haha. 


Igår var jag på stationen och jobbade. Kändes skönt då det blir ett annat fokus där. Det är lugnt i huset så väldigt skönt att sitta där. Jag fick mycket gjort. Mycket småpill som ska göras klart inför ledighet. Jag cyklade hem och hann ge Marcus en puss innan han åkte iväg och flög lite plan. 


Jag strandade i en solstol direkt. Det var galet varmt. Efter en stund liggande där blev jag träningssugen och körde ett styrkepass på gräsmattan. Najs och okomplicerat. Jag firade målgången med en dusch i vattenslangen. Sen gick jag runt och vattnade våra plantor. Allt, eller nästan allt, växer så det knakar. Potatisen har tittat upp, salladen svämmar över vår pallkrage och kryddorna växer mer och mer för varje dag. Det är morötterna och palsternackan som vi inte riktigt vet hur det går för sig. Eventuellt är dom på g men det är svårt att se skillnaden på ogräs och planta i början. 


Sen duschade jag inne och började fixa med middag så den var klar till Marcus kom hem från jobbet. På kvällen gjorde vi inte mycket. Pratade, spelade Yatzy, planerade lite semester osv. 


Och idag sitter jag här och jobbar. Jag ska fortsätta göra klart saker inför semestern. Det står att det kan bli regn ikväll vilket på ett sätt inte vore så tokigt. Man är ju inte så sugen på att vara inomhus när solen gassar ute. 


 

Av Sanna Svensson - 29 juni 2021 09:28

Ja, ni hör ju. Vilken trio. Vi hade förmånen att träffa på denna trio i lördags. Det är tre stycken grisdamer som numera bor i Härjis. 


   


Karin är mamma till en av dom så vi fick komma och kolla på dom. Så söta! Dom bökade runt där och smaskade i sig mat. Verkligen smaskade!! Dom var så tama att man kunde klappa dom men helt ärligt så var dom nog mest intresserade av maten dom fick, haha. 

Av Sanna Svensson - 29 juni 2021 09:22

Hej! Long time no see. 

Sen vi sågs har det varit midsommar och jag tänkte skriva ett inlägg om det. Vi fick fint besök av Denice och Jesper. Dom kom på torsdag och åkte hem på lördag morgon. Det var så mysigt att träffa dom och få prata igen massa tid. Vi gjorde lite smågrejer men annars tog vi det mest lugnt och åt mat och sånt. 


Fredagen var den enda heldagen som vi hade. Så då visade vi dom runt Sveg och sen åt vi lunch på Flottaren. Vi åkte också till stugan i Härjis och visade den. Sen blåste vi tillbaka och åt en glass på kondis. 


     


Vi har spelat kubb och grillat, och spelat spel. 


       


Och Keaton har haft fullt upp med att söka uppmärksamhet hos allihopa <3


 


Ja, det var vår midsommar i korta drag. Hoppas att ni haft en bra midsommar ni med. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards