sannaveronicasvensson

Direktlänk till inlägg 22 november 2021

Helg i skaparanda

Av Sanna Svensson - 22 november 2021 22:20

Däckad i soffan efter en intensiv dag. Men vi tar det från början, från fredagen.

Jag jobbade på stationen och fick mycket gjort. Det var skönt att sitta där och jobba och sen gå hem och ta helg. Fredagen var bestämd till date-night. Novemberdejten för Marcus del var en trerätters av moi. Så jag började stöka på med det ganska direkt. Varvade det med dusch och lite soffmys. Till förrätt blev det snittar och efter det tog vi en Mario-paus. Sen avslutades det med oxfilépasta och pannacotta med salt kolasås. Och ja, allting var precis lika gott som det låter. Vi avslutade också med lite chokladdoppade jordgubbar. En så mysig kväll och välbehövlig.


På lördagen sov vi länge, länge. Och ändå var iallafall jag rätt trött. Vi gjorde inget speciellt på förmiddagen. Vid 14-tiden åkte jag till Pernilla där vi + Amanda och Linda hade bokat in att göra lingonkrans. Någon timme senare var kransen klar och nu sitter den på vår dörr.


På kvällen åt vi typ kombinerad farsdag och Amandas födelsedagsmiddag. Det blev trerätters även då. Ja herregud, vilken mathelg. När klockan började krypa och bli sent knatade vi hemåt. Vi hade sällskap av en fallande stjärna och norrsken.


På söndagen var det samma visa. Vi sov länge och sen gick vi upp och skotade på någon timme. Vid 13 hämtade vi pizza och sen kom Karin och Jens. Det blev en lunch först där vi satt och snackade och sen fick vi proffshjälp med dörren in till nya sovrummet. Det kändes i ärlighetens namn som att vi mest stod och kollade på, och att Jens jobbade. Men han gjorde det så bra så.

När vi någon timme senare var klara beundrade vi dörren. Varje moment som blir klart gör så mycket!


På kvällen åkte vi och åt tårta och fika som Amanda hade gjort. Och sen var den helgen slut.

Idag var det jobb igen. Det flöt på fint på dagen. Efter dagens förhör så flexade jag ut någon timme tidigare för att vi skulle kunna sätta lister och foder idag, eftersom det är ända kvällen som Marcus inte jobbar. Förutom lördag då. Så efter att ha plockat upp verktyg satte vi igång. Det tog en sväng innan vi fick till såg och så, men sen så. Sen flöt det ändå på relativt bra måste jag säga. För att aldrig ha sågat och satt lister själva, så gjorde vi det idag. Med vinkelhörn, foder runt dörr och fönster. Ja, nu sitter det där och herregud vilken skillnad det blev. Lister gör verkligen att ett rum går från renoveringsobjekt till klart på en gång.


Vi är så jäkla nöjda! Vi klappade oss på axeln flera gånger. Imorgon ser jag framemot att dammsuga bort allt damm och sågspån, och sen våttorka allt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna Svensson - Lördag 11 maj 21:41


Ledig torsdag gjorde att jag kunde följa med till Stockholm som sällskapsdam. Mysigt att göra något annat en kväll. ...

Av Sanna Svensson - Tisdag 7 maj 20:22

I helgen som var var det dags igen. Vi styrde kosan mot Västerås och hade en riktig dunderhelg. Vi möttes av gröna gräsmattor och solsken. När vi kom ner lämnade vi av Altay och checkade in på hotellet där vi chillade en stund innan vi begav oss ...

Av Sanna Svensson - Måndag 29 april 12:58

Plötsligt händer det. Plötsligt kom jag på att jag skulle blogga och då gäller det att passa på. Det är ju något jag vill göra men jag glömmer helt enkelt bort det. Jag minns inte ens det senaste inlägget jag skrev men det var väl ett bra tag sen. ...

Av Sanna Svensson - Torsdag 15 feb 21:07

En solig morgon på väg till jobb på annan ort. Vi fick göra en räddningsinsats av vår bro som höll på att rasa när snön smälte. Det var längesen jag kände sån stress som när vi hörde att spikarna centimeter för centimeter drogs ut från hus...

Av Sanna Svensson - Fredag 19 jan 20:03


Och en god frukostmacka åts i solskenet långt inne, borta från kylan. ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards