sannaveronicasvensson

Direktlänk till inlägg 10 juli 2022

Heldag i Mora och Orsa

Av Sanna Svensson - 10 juli 2022 23:40

Men nu ska det bli skönt att sova. Oj vad mycket saker man kan hinna med på en dag säger jag bara. Men vi tar det från början.

07:15 ringde klockan och då var det uppstigning för att packa det sista inför den här dagen och dagarna. Vid 08:45 åkte vi tillsammans med lillebror och mamma till Orsa Björnpark där vi mötte upp hela stora familjen Heed för några timmars knatande bland björnar, vargar och tigrar. Jag har varit där en gång tidigare, men då var jag så liten så jag kommer inte ihåg någonting av det. Och i och med att dom ska stänga i höst så var ett besök nödvändigt!

Det var mäktigt att se dessa djur. Isbjörnar som lekte, järv som är ett djur jag aldrig sett innan och flera olika björnar. Det är stora och mäktiga djur. När stora björnen gick emot oss och kollade på oss kände man sig inte stor..


En av dessa kodiakbjörnar var enorm! Alltså vilken bjässe! Ser ni personalen utanför staketet? Björnen når ju nästan upp till henne, med ryggen!! Nej alltså den var så stor.


Tack för en fin dag. Väldigt kul att träffa släkten såhär, det händer inte alltför ofta. Ja, jag lånade barn och barnvagn för en stund, men barnet ser man bara lite av mössan av.


När vi var nöjda åt vi mat och sen köttade vi fyra på minigolf på campingen. Alltid lika kul, och även det ett måste. Lite andra spel och glass fick avsluta det.

Vi lämnade av mamma och junior vid bussen och sen åkte vi in till Mora där vi bockade av en del på handlingslistan och till och med att vi hann säga hej till Karin och Jens som också var i stan.

Vi hade planer på Wasastigan till middag men det kändes inte som rätt dag för det. Marcus hittade en thaivagn och det kändes däremot helt rätt. Vi blåste hem till pappa och dukade upp thaimat. Resten av kvällen har vi surrat med honom och supportat lite. Vi tog en kvällspromenad med Keaton för att också han skulle få sträcka på sig. Och sen kollade vi klart på en film i soffan. Nu ska det sovas. Keaton ligger i sin bädd på golvet. Lilla vän, man är bra tacksam att han är så lättsam och bara hänger med utan klag. Sålänge han är med så är han nöjd. Det blir så tydligt att sålänge han har sina människor nära sig, så är resten inte så noga. 

Tacksam är också ordet för hela dagen. Vilken dag <3


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna Svensson - Måndag 29 april 12:58

Plötsligt händer det. Plötsligt kom jag på att jag skulle blogga och då gäller det att passa på. Det är ju något jag vill göra men jag glömmer helt enkelt bort det. Jag minns inte ens det senaste inlägget jag skrev men det var väl ett bra tag sen. ...

Av Sanna Svensson - Torsdag 15 feb 21:07

En solig morgon på väg till jobb på annan ort. Vi fick göra en räddningsinsats av vår bro som höll på att rasa när snön smälte. Det var längesen jag kände sån stress som när vi hörde att spikarna centimeter för centimeter drogs ut från hus...

Av Sanna Svensson - Fredag 19 jan 20:03


Och en god frukostmacka åts i solskenet långt inne, borta från kylan. ...

Av Sanna Svensson - Måndag 15 jan 15:46

Den här helgen hann knappt börja innan den slutade kändes det som. Jag gissar att det var för att heeela lördagen spenderades i curlinghallen. Vi har ett tjejlag anmält till division 2-spel. Så i helgen var första sammandrabbningen. Det blev en inten...

Av Sanna Svensson - Måndag 8 jan 12:57

2023. Dags för årets sammanfattning av året som passerat. Eftersom jag varit så himla dålig på att blogga det här året så känns en sammanfattning absolut aktuell. 2023 har innehållit det mesta. Mellanmjölk men främst djupa dalar och höga toppar. Et...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards