sannaveronicasvensson

Alla inlägg den 17 april 2011

Av Sanna Svensson - 17 april 2011 20:14

Här var det inte mycket uppdaterat om man säger så,men har typ inte haft tid!

på torsdag var det plugg som gällde,tror jag iallafall,och i helgen har jag haft fullt upp med först skola då,sen Malin,Hanna och åter Malin. Då kan ni ju säker räkna ut att det inte finns tid för datorn,men nu så!

I fredags så vart det först en brorunda med Malin innan vi gick och kollade på killarna när dom spelade fotboll.Sen på kvällen vart det en härlig myskväll uppe i huset! Eller ja,vart ju som vanligt en hel del tok också,men det hör ju liksom till!


På lördagsförrmiddagen så vart det lite träning och sen slappa lite HännaBänänä kom hit. Vi roa oss med att prata,chilla,spela kort och kolla på Glee. Sen drog vi oss först ner i byn och hämta guran min,och sen knatade vi upp igen och spelade på den.Riktigt skojjsigt! Även denna kväll vart det dunka musik och lite annat tok också.Filmtittning vart det också,dock somnade både efter ett tag...

När vi vakna vart det kolla klart på filmen och äta lite innan hon skulle hem.När hon åkt så roade jag mig med att fota en massa! Hanna lärde nämligen mig lite nytt om kameran. Smakprov:


 


Efter ett tag så kom Malin upp och då vart det lite puts innan vi kilade ut och fotade typ 320 bilder.Och här kommer även ett smakprov från det:


 

När vi fotat klart vart det film,närmare bestämt " I rymden finns inga känslor". Diggar den filmen skarpt ja!


Men nu så ska ja gå igenom alla dessa bilder...suck!


Helgens:


(jag) - Malin du har något på din vad!

(malin) - Vad!?


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards