sannaveronicasvensson

Alla inlägg under juni 2017

Av Sanna Svensson - 27 juni 2017 11:58

Hej!

I skrivande stund sitter jag på jobbet och har rast. Idag är jag back-up för sommarjobbare, så tar inga egna samtal. Vilket är skönt men också lite segt. Tiden går ganska långsamt.... Och än är det många timmar kvar.

Kämpa på, snart en långledighet att se framemot!

Av Sanna Svensson - 25 juni 2017 23:30

Hej på er!
Jag tänkte dra ihop en sammanfattning av midsommarhelgen.

Den har varit helt perfekt och underbar! I fredags hade vi Asef som gäst när vi åt midsommarmiddag. Ingen vidare traditionell meny men den var ljuvlig. Förrätten fick ni bild på. Dom andra två rätterna kommer här:


Det var lika gott som det ser ut! Efter en mycket trevlig kväll med bra snack och många skratt så avrundade vi.

Lördagen blev en lite speciell dag. Morgonen började som en morgon ska, med sen frukost och mys. Men sen kollade vi till Keaton tass som har krånglat. Sen såg svullen ut och efter några samtal så åkte vi till Strömsholm för att köpa en tratt och lite annat till honom.

Och Strömsholm, hur fint var det inte där!? Riktigt idylliskt med hagar, vatten och massa fina hus. Dit måste jag åka igen bara för att få njuta av landskapet.

Väl hemma igen så blev det lite chill innan jag bjöd mannen på lax till middag. Vi avslutade kvällen med spel på balkongen, som ni redan vet.

Och idag då, vad har vi gjort då? Nej, inte så mycket. Vi har gjort lite nytta, promenerat och kollat till områden i Västerås där jag aldrig har varit tidigare. Det är en fin och stor stad vi bor i. Och juste! Vi har bokat hotell till vår resa som går av stapeln i höst. Jippie!






Efter en dusch och lite chill i soffan så ska det bli skönt att krypa ner och sova. Imorgon drar en jobbvecka igång. Det har jag blandade känslor för. Det är skönt att få göra lite vettiga saker på dagarna. Men det är inte fel att bara strosa på hemma heller.

Over and out för nu.

Av Sanna Svensson - 25 juni 2017 13:33

Det är med eget space är någonting som Keaton inte vet vad det är. Han ligger halvt på mig med sin nos typ 3 cm från mitt öra. Men jag ska inte klaga, för mysigare hund kan man inte ha.

Av Sanna Svensson - 25 juni 2017 01:30

Efter en kväll med god mat, spel och skratt så kommer jag sova gott. Den här killen är mitt egna lyckopiller.

Av Sanna Svensson - 23 juni 2017 20:09

Till förrätt serveras toast Skagen och rosé. Mums!


Nu: Lite soffmys med Keaton som har ont i en tass. Stackars liten.

Efter det ska varmrätten lagas. Fläskfilé, hemgjord bea och potatis. Det blir nog bra det här.

Av Sanna Svensson - 22 juni 2017 14:03

Snart, snart är det långhelg! Som jag längtar. Sitter typ och hoppar på stolen.

Glad midsommar på er!

Av Sanna Svensson - 21 juni 2017 23:07

Efter att vi båda slumrade till i soffan så tog vi tag i våra liv och gick på en promenad. En riktigt härlig promenad med härligt snack, kvällssol och en underbar miljö. Jag har helt klart hittat mitt smultronställe i Västerås.

Vi avslutade promenaden med att göra några övningar på ett utegym. När jag kom hem så drack jag två glas med vinbärssaft och sen hoppade jag in i duschen. Om jag kommer sova gott inatt? JAA!

Imorgon väntar ett kortpass på jobbet, sen tar jag långhelg.

Av Sanna Svensson - 21 juni 2017 14:38

Dagens lunch fixade Parma. Och den smakade så bra! En sallad med diverse godsaker, så som halloumi, jordgubbar och sparris. Mums!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards