sannaveronicasvensson

Alla inlägg under september 2017

Av Sanna Svensson - 9 september 2017 01:45

Fem år och sex månader. Det är väldigt länge. Jag har levt i tjugoettår och en månad. I en fjärdedel av mitt liv har han funnits vid min sida som pojkvän. Betydligt längre än så har han funnits där som en klippa och trygghet.

Trots att vi har varit tillsammans i en halv evighet så har känslorna aldrig varit starkare för den här killen.

Loved you then, love you still. Always have, always will.



Av Sanna Svensson - 8 september 2017 03:10

När ögonen börjar bli trötta, och huvudet lika så, så saknar man han där hemma, han som är snygg som få.


Av Sanna Svensson - 7 september 2017 17:18

Hemkommen från sektionsdagen vi hade idag på jobbet. Då fixade jag ihop ett smarrigt mellanmål.

Nu har jag typ "håltimme". Jag ska tillbaka och jobba natten som kommer. Det känns sådär. Dagen har varit fullproppad med info, så man är redan ganska mör. Sen måste jag vila innan jag ska iväg, men man är inte direkt trött nu. Ja, vi får se vad det blir av det här helt enkelt.

[Bild]

Av Sanna Svensson - 6 september 2017 17:00

Vi är precis hemkomna efter att ha ätit lunch på Björnö. Igår åkte vi till ett ställe som hade självplock för majs, vilket var hur mysigt som helst! Man gick ute på ett majsfält och tog så mycket majs man ville ha. Värsta coolt. Och det ligger inte alls långt från oss, en kilometer typ.

Idag skulle vi iallafall äta grillad majs till lunch, så vi packade väskan och åkte till Björnö och grillade. Det blev så gott! Och så fin utsikt också.

Här kommer några bilder från majsplockningen, och några från Björnö.

Av Sanna Svensson - 4 september 2017 09:53

Den här helgen har kantats av chill, städning och sena kvällar.

Marcus slutade sent fredags, så då hann vi inte göra jättemycket. Vi drack lite bubbel för att fira att vi hade klarat av en jobbvecka, haha.

I lördags tog vi en härlig sovmorgon och åt en ännu godare frukost. Mackor med en glömd skagenröra och avokado serverades tillsammans med nypressad juice. Mm, så gott! På lördagen gjorde vi inte mycket alls faktiskt. Vi lagade en jättegod middag, hel kyckling, och sen kollade vi på tv.

I söndags gjorde vi lite mer nytta. Vi hade tvättstuga, städade köket och plockade lite. Marcus satt vid datorn i några timmar för att få till CV och personligt brev. Vi gick en mysig promenad, och efter det var orken för att laga mat noll. Så det blev thaimat framför "Fuskbyggarna". En bra avslutning på helgen.

Av Sanna Svensson - 4 september 2017 09:45

Godmorgon!
Vilken dålig uppdatering det har blivit i helgen, inte okej. Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om helgen sen.

Just nu sitter jag på jobbet. Jag är olagligt trött. Usch. Det kommer nog ta ett tag innan jag är med i matchen igen fullt ut.

Idag slutar jag relativt tidigt, vilket ska bli så skönt. Jag hoppas att ösregnet har slutat till dess. Ja, det är planen gör dagem, kort och gott.

Av Sanna Svensson - 3 september 2017 17:02

För några dagar sen tog jag och Keaton en mysig kvällsrunda. Först hade jag tänkt lyssna på en podd under tiden. Men när jag kom ut till fältet så tog jag ur lurarna, och bara njöt av att verkligen vara i nuet.

Syrsor, flygplan och fåglar var bara en del av allt jag hörde, och det var så fridfullt. Sen såg vi åtta rådjur och en räv under tiden vi gick. Och snubblade förbi ett självplock för majs.

Jag trodde jag flyttade från landet och till en storstad, men jag börjar undra. Västerås verkar vara den perfekta kombon av både stad och skog.



Av Sanna Svensson - 1 september 2017 18:07

Bästa vän. Glädjespridare. Myskompis. Han jag helst har mig med i skogen. Trygghet. Samtalsämne. Mupp. Knäppaste ever. Snällaste. Bästa. Keaton.

Det finns många ord som beskriver den här hunden. Men inga ord räcker till för att förklara vad han betyder.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards