sannaveronicasvensson

Alla inlägg under mars 2019

Av Sanna Svensson - 29 mars 2019 15:54

Idag avslutades, tyvärr, det projekt jag har varit delaktig i via jobbet. Just nu är tankarna väldigt delade. Jag är stolt och glad, för fan va roligt det här har varit. Och fan va bra det har gått. Gruppen har varit magisk. Det har varit diskussioner högt och lågt, skratt och historier dag ut och dag in och allt vi har lärt oss. Vi kommer härifrån med maaassa ny kunskap.

Men med det sagt, så är ju projektet just slut. Vi kommer inte samlas för morgonmöte. Vi kommer inte ha krig med både gummisnoddar och leksakspistoler. Vi kommer inte åka ut och göra ärenden. Och framförallt, så kommer jag inte ha dom här knäppisarna runt mig. Det känns lite tomt. Och det kommer kännas tomt.

Idag ska jag vara lite ledsen över att det är klart, men också stolt. Det slår hela tiden igenom. Det här har öppnat dörrar för framtiden. Mitt namn har blivit ett namn chefer och förundersökningsledare har imponerats av. Dom har tillsammans läst mina utredningar och häpnats. Lilla jag liksom. Helt otroligt.

Av Sanna Svensson - 28 mars 2019 22:52

Tjohooo! idag är en bra dag. Idag är jag glad. Jag har fått mitt första högskolepoäng via kursen jag går. Vi hade ett muntligt seminarium via videosamtal idag och det gick bra, jag blev godkänd. Innan det drog igång var jag så nervös, men nu känns det mycket, myclet bättre. Ett litet steg för mänskligheten, men ett stort steg för mig.

Av Sanna Svensson - 27 mars 2019 21:12

Den här dagen beskriver jag i bilder istället. Fan va bra den har varit. Jag är glad över att jag har så fina människor omkring mig. <3

Av Sanna Svensson - 26 mars 2019 20:00

Den har gått väldigt fort och så har den varit väldigt rolig. Jobbdagen bara sprang förbi i en rasande fart. Nu är vi ju på upploppet i det här projeketet och det börjar märkas. Vi har inte fått några nya ärenden och man vill hinna göra klart så mycket som möjligt innan det är dags att säga tack och hej. Idag fick jag också väldigt mycket beröm, vilket gjorde att jag växte några centimeter tilll. Det gör så mycket. 


På eftermiddagen tog jag ett litet break och gick till Cubus. Där köpte jag lite nya underkläder. Det är alltid roligt med lite nytt. Efter det gick jag tillbaka till jobbet en sväng innan jag tog bussen hem. Jag körde Marcus till jobbet och sen åkte jag hem igen. Eftermiddagen spenderades för första gången det här året på cykeln. Jag åkte till Maxi först och pumpade Marcus cykel, sen begav jag mig ut på tur med Keaton. Vi både cyklade och gick. Det var härligt men väldigt kallt och mörkt. Vi var ute kortare än förväntat men det räckte så. Dock fick vi se massa hjortar, på både långt och kort håll. Hur mysigt som helst! Keaton blev road och hade gärna sprungit efter. 


 


Nu sitter jag i soffan och kollar lite på Solsidan, och försöker tina upp lite. Kvällen kommer spenderas här och sen ska jag nog diska lite. Jag kanske ska åka och gymma sen, och köpa lite jordgubbar. Marcus slutar vid 23. Då blir det lite mys innan kojsing. 

Av Sanna Svensson - 26 mars 2019 19:26

Jag tänkte köra en sammanfattning från helgen, en av den bättre helgerna på länge. Mamma var på besök <3 Och då är det klart att det är mysigt. Ledorden för helgen har varit promenader och Carlsson, världens bästa Carlsson. Mamma kom ner i lördags förmiddag. Marcus jobbade i helgen så jag och mamma hade egentid. Vi började lördagen med att äta lunch på Yumyum. Sen åkte vi hem och bytte om innan vi åkte ut på Björnö. Vi knatade 5km slingan i raskt tempo. Superhärligt. Solen värmde verkligen, men på vissa ställen var det också kallt. Menmen, det är ju bara mars så man kanske inte ska ha alltför höga förväntningar. Det var iallafall en härlig tur. 


 


(och nej, mamma höll inte i Keaton, det gjorde jag. Han fick stress så fort jag lämnade ifrån honom till mamma, haha sötis) 


Efter promenixen åkte vi och handlade och sen kom Marcus hem. Till middagen så grillade vi kött och grönsaker och sen fixade vi ugnsrostade vi potatis. Och sååås och vitlökssmör. Mums mums. Kvällen avslutade vi i soffan framför en film med godis och chips.


På söndagen började vi också dagen med en promenad. Då gick vi ut på fältet och knatade och njöt av solen. Sen käkade vi lunch lite snabbt och sen väntade vi på att Marcus skulle komma hem. Förmiddagen gick över till eftermiddag. Vi gjorde oss klara för någonting. Mamma hade ingen aning om vad vi skulle göra, men visste att anledningen till att hon var i Västerås var just den här eftermiddagen och kvällen. Iallafall. Vi åt pannbiff till middag och sen bar det iväg mot Eskilstuna och Lokomotivet. Och vet ni vem som väntade där? MAGNUS CARLSSON. Barbados-Magnus. Min första kärlek som barn. Jag blev nog lika lycklig som mamma blev. Väl där så drog världens show igång, Från Barbados till Gamla stan. Det varvades dansbandklassiker med discomusik och mellansnack. Så sjukt bra. Jag bara njöt i dom två timmarna som det höll på. Både av musiken och utsikten. En underbar kväll som väckte gamla minnen.


      


Kvällen avslutades med donken i bilen på vägen hem. Sen somnade iallafall jag med ett leende på läpparna. 

Av Sanna Svensson - 21 mars 2019 18:36

Ciao ciao! Har ni en bra torsdag? Det har jag. Mycket bra.

Jag har jobbat, och det var väl ingen större överraskning. Jag gör ju liksom det måndag-fredag. Jobbdagen flöt på bra. Jag har lite lugnt just nu, så jag har pillat på med lite allt möjligt. Vi var också ut i ett ärende, vilket var skönt. Det gör mycket att komma ut från väggarna ibland. Arbetsdagen avslutades vågrätt för mig, haha. Jag började blöda näsblod. Efter det gjorde jag bara lite småjobb, sen stämplade jag ut. Det var min dag. Rörigt och ostrukturerat skrivet.

Efter jobbet åkte jag buss och hämtade bilen, och sen åkte jag hem. Där åt jag mellis medan jag pratade med mamma. Sen gick jag åt Keaton åt på en promenad. Eftermiddagen bjöd på strålande sol och många plusgrader. Jag hade på mig två tunna tröjor och tights, det räckte gott och väl. Vi sken ikapp med solen.


Vi gick typ 4,5km innan vi landade hemma igen. Jag gick direkt till soffan och pustade lite, och pratade sen med Marcus.

Nu ska jag nog fixa någon middag. Och sen diska och städa lite granna. Sen är planen att åka och gymma. Just nu känns det lite motigt, men det blir bra när jag väl kommer dit. Ibland händer grejer som gör att man känner att man tamefan ska göra allt för att nå dit man vill. Just nu är jag inne i en som period. Då kör jag, lite utan att tänka kanske. Jag vill att skyddsväst och öronsnäcka en dag ska bli min vardag.

Av Sanna Svensson - 19 mars 2019 21:19

Solen sken och jag hade slutat jobbet - så vad passade bättre än en promenad. Den såg ut så här.


Det var soligt och härligt, men vi tog en lite tokig väg. Vi genade över ett fält som var heelt geggigt. Vi gick där för någon vecka sen, och då var det torrt. Men icke idag. Leran liksom sög fast mina skor. Keaton var helnöjd, och jag med ändå. Blir man skitig har man haft kul.

På vägen tillbaka såg vi ett djur. Keaton började dra och nosa långt innan jag såg det. Jag trodde det var ett rådjur först, men efter att ha kollat en extra gång måste det ha varit en dovhjort. Fränt. Vi kollade på den i säkert fem minuter innan så knatade vidare. Keaton var så nyfiken! Hjorten stod där och smaskade i godan ro.

Av Sanna Svensson - 19 mars 2019 00:12


Två bilder som får avsluta den här måndagen. Dagen blev bra. Efter vi hade ätit åkte vi till Hälla och handlade och sen gick vi och gymmade. Idag körde vi bara kondition och när vi gick därifrån var det nära att svetten rann. Hemma igen blev det fruktsallad och Paradise Hotel. Nu: Soooova.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards